BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 55
- chevron_right
Ja ir vēlme paspēlēties ar krāsu, var mēģināt līmēt plēves. Kad apniks, tās viegli varēs dabūt nost
Šodien izņēmu krustus no lampām, izskatās daudz labāk, un kas pats galvenais ka varēšu iziet skati
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
ar krustiem var iziet skatiikey07 rakstīja:Šodien izņēmu krustus no lampām, izskatās daudz labāk, un kas pats galvenais ka varēšu iziet skati
gleizds rakstīja:ar krustiem var iziet skatiikey07 rakstīja:Šodien izņēmu krustus no lampām, izskatās daudz labāk, un kas pats galvenais ka varēšu iziet skati
Man ielika 2 par izplūdušu staru, un arī vnk gribējās gaišākas lampas.
- ikey07
Man personīgi ar krustiem patīk labāk.
Ikdienā braucu ar Avensisu un, kad iesēžos e36, tad sākumā arī ir grūti pierast, bet beigu beigās e36 man šķiet ērtāks priekš vadītāja.ikey07 rakstīja:bet viņš ir neērts pēc vella, pēc 05 peugeot un 97 touringa, krēsli liekas tādi cieti un nevar atrast ērtu pozīcijuCaK rakstīja:Un tu vēl gribēji tikt no sedana vaļā. :) Labi, ka tomēr nepārdevi!
Redzēju, ka vēlies tikt vaļā no pelēkā salona. Kad izdomā to notirgot, padod man ziņu! :)
Actually, es tieši ar tevi gribēju uztaisīt barteri, tev ir elektro logi, bet caurumi durvīs, man atkal ir manual logi, bet paneļi bez caurumiem, moš mēs varam apmainīties, jo melnajam sedanam vairs negribas neko baigi taisīt t.i pabeigt elektro logu instalāciju, būtu win win.CaK rakstīja:
Redzēju, ka vēlies tikt vaļā no pelēkā salona. Kad izdomā to notirgot, padod man ziņu! :)
- ikey07
Protams! Varam samainīties, bet tev jāzina, ka pasažiera pusē durvju panelim nāk nost dekoratīvais audums un tas ir netīrs.ikey07 rakstīja:Actually, es tieši ar tevi gribēju uztaisīt barteri, tev ir elektro logi, bet caurumi durvīs, man atkal ir manual logi, bet paneļi bez caurumiem, moš mēs varam apmainīties, jo melnajam sedanam vairs negribas neko baigi taisīt t.i pabeigt elektro logu instalāciju, būtu win win.CaK rakstīja:
Krusti staru itkā neietekmē. Ar 3 auto esmu TA gājis, kam ir krusti.
Vai arī Tev viņi bijuši līkrocīgi ielikti, ja čakarē staru.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Vai arī Tev viņi bijuši līkrocīgi ielikti, ja čakarē staru.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Šodien dabūju jaunu spidometru, pie reizes uzzināju ka officiāli ABS nestrādā, kas priekš mana braukšanas stila ir diezgan vitāla lieta, un dabūju arī dažus trūkstošos salona pelēkos fragmentus ( plastmasu zem stūres un pasažiera puses tumbiņas plastmasu pie kājām )
Lai arī cik tas dīvaini nebūtu priekš melnā sedana nekas vairs nav taisāms, var sākt lauzt
Lai arī cik tas dīvaini nebūtu priekš melnā sedana nekas vairs nav taisāms, var sākt lauzt
- ikey07
Video paša priekam, mēģināšu uztaisīt ka visas gaismiņas darbojas, kaut vai ne pa tēmai, visi sloti ir aizņēmti ar darbojošās spuldzītēm.
- ikey07
Tā jau it kā smuki izskatās tas panelis, kad visas lampiņas ir vietā, bet tās, kuras nenodziest, pēc kāda laika sāk kaitināt!
Ienāca ideja galvā ka taisīšu tā ka pie 55km/h iedegas kāda lampiņa, un pie 2.5k RPM cita, ķipa lai zinu kad pārslēgt un braukt ekanomiski, drusku apnika katru mēnesi maksāt vismaz vienu ātrum sodu.
- ikey07
Garlaicība vai izmisums?ikey07 rakstīja:Ienāca ideja galvā ka taisīšu tā ka pie 55km/h iedegas kāda lampiņa, un pie 2.5k RPM cita, ķipa lai zinu kad pārslēgt un braukt ekanomiski, drusku apnika katru mēnesi maksāt vismaz vienu ātrum sodu.
laikam jau garlaicība, gribas arī pielikt releju gaismu slēdzim, lai ieslēdzas kopā ar aizdedzi, un izdziest, kad izņemu atslēgu un gongu ja nav durvis aizvērtas ar motoru ieslēgtu, ķipa ta kā amerikāņu versijām par drošības jostu.
- ikey07
Tādām izklaidēm jau tie otrie auto ir domāti. Man arī ir grandiozi plāni padomā, ko ar kapli pasākt, bet visam savs laiks!
Tu jau arī gribi taka jaunajiem auto lai brīdina kad pārslēgt!
Ko izdarīji ar to stūres lifta caurumu?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Pagaidām neko, acīs nekrīt, bet jau nomēriju, izgriezīšu gabalu, no saplīsušās plastmasas, un ar skrūvēm pieskrūvēšu.Edzy rakstīja:Tu jau arī gribi taka jaunajiem auto lai brīdina kad pārslēgt!
Laigan tikai ieskatoties var redzēt ka kkas nav kā vajag.
- ikey07
WTF, kā tas iespējams, atkal Janvāra sākums, atkal motors beigts..
Ūdenssūknis izģērbies, pēdējo reizi braucot mājās, likās kapēc ik pa laikam nepūšs siltu, šodien darbinot troksnis tāds it kā virzuļi dejotu pa motora iekšu, pastos, ūdenssūknis brīvi kustās, tik jautājums kā tas vispār ir iespējams.
Tā jau sāk kļūt pa tradīciju, besī arī tas ka šodien nolēmu touringam iet skati pavasarī, un stāv pus izjaukts garāžā, atkal nāksies labot ārā salā. Dzive ir super..
Ūdenssūknis izģērbies, pēdējo reizi braucot mājās, likās kapēc ik pa laikam nepūšs siltu, šodien darbinot troksnis tāds it kā virzuļi dejotu pa motora iekšu, pastos, ūdenssūknis brīvi kustās, tik jautājums kā tas vispār ir iespējams.
Tā jau sāk kļūt pa tradīciju, besī arī tas ka šodien nolēmu touringam iet skati pavasarī, un stāv pus izjaukts garāžā, atkal nāksies labot ārā salā. Dzive ir super..
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …