Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 81
- chevron_right
Lupa no stance.lv, bet nezinu vai palika vel kopijasNixon rakstīja:Viens no favorite topikiem. Kas tā īsti skaitās pa lūpu un kur dabūt? Cena?
Visu vasaru stāv virsū sasch landcruisera amishi... ar poly augšām.minime rakstīja:ka ar tiem sachs amjiem- labi stingra- vai traki stingra ?
Paraleli noteikti vajag loti cietas atsperes jo amishi tikai neruchija.. un tagad vel nav velama cietiba ar e30 sedinatajam atsperem...
KYB kas tika piemineti no cruisera ir vel mikstaki par ta tehnic amishiem... lai nestasta..
Tie pagasezon bija virsu...
Mrods sanāk izdevīgāk beigās?
Ja pasam sutit mrods, sanak 400e ar shippingukars rakstīja:Mrods sanāk izdevīgāk beigās?
Man sanaca:
Ta prieksa 150e
Camberi prieksa 80e
Sachs no kruzaka 52e
Poly atbalsti 30e
Atsperes aizmugure 50e
Kopa: 362e
Es ņēmu pie Buca ar viņa varku pa 360e
Nez kur tu sarēķināji 400e
Tur visu laiku cenas mainas, piemeram tagad atlaide e46 300e ar shipingu, bet e36 parastie 328e, regulejamie 460e..kars rakstīja:Es ņēmu pie Buca ar viņa varku pa 360e
Nopirku jaunu stures bacoku un mucinu karbai, izjaucu stures sukni, izmazgaju visu, jauna ella, shlauka, cerams vairak negaudis.. Starpcitu zf firmas sukniem ir pat oem remkomplekts, bet man diemzel bija luk un tur pat nav ne vienas blives ieksa
Cerams ella paliks sada krasa Prikola pec izjaucu veco stures bacoku, jo dzirdeju ka ieksa ir kkads filtrs
Un tiesam ieksa bija filtrs, kuru nomainit nevar
Cerams ella paliks sada krasa Prikola pec izjaucu veco stures bacoku, jo dzirdeju ka ieksa ir kkads filtrs
Un tiesam ieksa bija filtrs, kuru nomainit nevar
izskatās tāds plasmasīgs. bija ar kaut ko uzsūcis?
Es ar tieši to iedomājos.RENIO rakstīja:izskatās tāds plasmasīgs. bija ar kaut ko uzsūcis?
Es savu brīvdienās arī korpusu sasitu un pačekoju to filtru. Nav viņš plastmasīgs. Skatoties uz viņu nav nekāda brīnuma, ka plūsma sūdīga. Dzīvē izskatās kaut kas kokveidīgs. Ļoti smalks, pārakmeņojies papīra filtrs.
Labs, klučus arī vajag niknus
Pats domāju likt ebc oranžos, ceru ka būs čīkstošā skaņa
Tā ir sajūga šłauka
fuck
Nebūs čīkstoša skaņa, man ir Yellow un vienu reizi tikai čīkstēja. Ja gribi čīkstēšanu, jāpērk lēti kluči.Kristaps85 rakstīja:Labs, klučus arī vajag niknus
Armētā šļauka must have, protams ja gribās jūtīgāku sajūgu.
Dzeltanie nav paši hardcorākie no ebc
Ir zilie un oranžie (racing only)
Un cerams ka čīkst pie zemām temp.
Kristaps85 rakstīja:Dzeltanie nav paši hardcorākie no ebc
Kapēc tik ļoti jātiecas pēc čīkstēšanas?
Tas ir tā pat kā citi nevar ciest pussliku gaudošanu, man tā ir bauda ausij :because racecar:
Atvainojos, sajaucu niknuma pakāpiKristaps85 rakstīja:Dzeltanie nav paši hardcorākie no ebc
Aizmirsu pierakstīt, pirms doties pirkt HELL šļaukas, būtu labi apskatīties cik tad viņu ir, jo manam bija jābūt 6 bet izrādījās, ka ir tikai 4. Toreiz visu nokārtojām viegli, žēl tikai patērētā laika.
Gandrīz nedzird semi-slick gaudošanu, to var labāk sajust, vairāk dzird redlineKristaps85 rakstīja:Tas ir tā pat kā citi nevar ciest pussliku gaudošanu, man tā ir bauda ausij :because racecar:
Pēdējais labojis riebeklis - 22 Nov 2016, 09:00, kopā labots 1 reizi.
Ne visam e36 6 shlaukas, pedejiem modeliem naca 4riebeklis rakstīja:Atvainojos, sajaucu niknuma pakāpiKristaps85 rakstīja:Dzeltanie nav paši hardcorākie no ebc
Aizmirsu pierakstīt, pirms doties pirkt HELL šļaukas, būtu labi apskatīties cik tad viņu ir, jo manam bija jābūt 6 bet izrādījās, ka ir tikai 4. Toreiz visu nokārtojām viegli, žēl tikai patērētā laika.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 81