E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 131
- chevron_right
kas ar kabri? saki kko darit driftam?
Cipruss? tu te man kkad uzdirsi kad mans pagalms izsakties pec misenes un hz pec ka, hmm man vismaz asvalts ir pie majas
Cipruss? tu te man kkad uzdirsi kad mans pagalms izsakties pec misenes un hz pec ka, hmm man vismaz asvalts ir pie majas
Neticesi ,bet zem sniega ir zaale kura vasaraa ir zalja un sakopta.
Jaa,kabrim sak dugas metinat
ar kompatu pa brugji
brugi butu uzlicis,cipruss18 rakstīja:Neticesi ,bet zem sniega ir zaale kura vasaraa ir zalja un sakopta.
no kadam trubam? bezsuvju vai ar suvem? cik mm?
Es ari bez brugja labi iztieku :) un pa lielam es tur nedzivoju
ar kompatu pa brugji
Nedomāju ka tu pats vari atļauties kaut vai 100 kvadrātmetrus brūģa uzlikt, kur nu vēl tādu pagalmu izbruģēt, tā kā tavi komentāri šajā sakarā ir nevietā...AndzaK_LV rakstīja:brugi butu uzlicis,cipruss18 rakstīja:Neticesi ,bet zem sniega ir zaale kura vasaraa ir zalja un sakopta.
nemiz kad stradaju bruga ceha sapirku brugiZzevsS rakstīja:Nedomāju ka tu pats vari atļauties kaut vai 100 kvadrātmetrus brūģa uzlikt, kur nu vēl tādu pagalmu izbruģēt, tā kā tavi komentāri šajā sakarā ir nevietā...AndzaK_LV rakstīja:brugi butu uzlicis,cipruss18 rakstīja:Neticesi ,bet zem sniega ir zaale kura vasaraa ir zalja un sakopta.
bet labi interese vairak karbis tacu! stasti!
Nu nekas nenotiek ar kabri.kabrus stav un gaida,kad arkas sakrasos,jumtam motoriti nomainiis.vismaz baguzi dabuju valjaa.
Visu muziku no kabra parlikta uz e38.
Kabris nomest malaa un visa uzmaniba pashlaik ir uz e38 .kabris palicis neinteresants pashlaik
Visu muziku no kabra parlikta uz e38.
Kabris nomest malaa un visa uzmaniba pashlaik ir uz e38 .kabris palicis neinteresants pashlaik
ar kompatu pa brugji
Bruģis tajā procesā prasa vismazākos naudas ieguldījumus...AndzaK_LV rakstīja:
nemiz kad stradaju bruga ceha sapirku brugi
bet labi interese vairak karbis tacu! stasti!
Kad kabris būs ss.lv?
Domaju ka martaa .bet nu vel nezinu vai bus,viss atkarigs no dazham lietam
Un jau rakstiju,no sakuma savedishu kartiba visus defektus.tik vel nesmu izdomajis par aizmugurejo logu,negribas mainiit
Un jau rakstiju,no sakuma savedishu kartiba visus defektus.tik vel nesmu izdomajis par aizmugurejo logu,negribas mainiit
ar kompatu pa brugji
Cipruss, tās arkas Tev diezgan pabēdīgi sāk izskatīties, ruslans jau ieperinājies
Kur tu tur redzi kā izskatās arkas?Inferno rakstīja:Cipruss, tās arkas Tev diezgan pabēdīgi sāk izskatīties, ruslans jau ieperinājies
Cipruss speciāli bildē aizmugurējās arkas ar atvērtām durvīm slēp?
Pāris postus vēl uz augšu bija slinkums patīt? 16. janvārī bilde ielikta.ZzevsS rakstīja:Kur tu tur redzi kā izskatās arkas?Inferno rakstīja:Cipruss, tās arkas Tev diezgan pabēdīgi sāk izskatīties, ruslans jau ieperinājies
Nedomāju ka tu par tik vecu bildi...pagaidām tur neko baigi traku neredz, bet uz pavasari varētu būt bēdīgi...Inferno rakstīja:Pāris postus vēl uz augšu bija slinkums patīt? 16. janvārī bilde ielikta.ZzevsS rakstīja:Kur tu tur redzi kā izskatās arkas?Inferno rakstīja:Cipruss, tās arkas Tev diezgan pabēdīgi sāk izskatīties, ruslans jau ieperinājies
Redzēju uz Pērnavas ielas kā slīdi ar semeni, no attaluma jau zaibis.
Tu tos trakos platos diskus aizdevi tālāk?
Tu tos trakos platos diskus aizdevi tālāk?
Es vienkārši to ierakstu palaidu garām. Bet tagad tas plikais metāls vairs nav nemaz tik spīdīgs, vismaz bildē izskatās, ka jau virspusēja rūsa ir. Tagad ar katru bildi gan jau paliks ar vien brūnāks. Hvz, mož auto pieskaņojas steeliju krāsai
Ta nav ruusa.tas metals ir nodedzis no platajiem diskiem un gumijas.uzcepu tas arkas af tiem borbetiem un palika brunas.vinjas nav tik bedigas ka bildee izskatas.tur krasa ir nolekusi un izskatas ka arkas iet viljnjos,bet ta nav
Tos baltos palaidu talaak jaa.uz casaru ir plana r20 vai r21
Tos baltos palaidu talaak jaa.uz casaru ir plana r20 vai r21
ar kompatu pa brugji
viss tur ir ideali, nepiepisass tak jebkurs auto vinam viss labakais foruma bez uzdirsieniem tak sitas !
Nu labi, ja nav rūsas, tad nav, man tikai prieks, bet tomēr nenāktu par sliktu pagaidām vismaz kaut kādu Hammerite vai grunti tām kantēm uzpūst/uzsmērēt.
Lai pēctam lielāks čakars iztīrīt metālu? Pa vienu ziemu rižā neapēdīs to metālu līdz jumtam.Inferno rakstīja:Nu labi, ja nav rūsas, tad nav, man tikai prieks, bet tomēr nenāktu par sliktu pagaidām vismaz kaut kādu Hammerite vai grunti tām kantēm uzpūst/uzsmērēt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 131