-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 52
- chevron_right
nēaivis328 rakstīja: pusei no si foruma tie parastie netire e36 izskatas daudz stulbaak un pretigak
kad biju LV es biju soka kadi e36 tur brauka ( liepaja) pliki nodrazti un vel netiri es tada vispar negribetu kapt ieksa a te jus piekasas cilvekam kurs ir vismaz ko individualu uztaisijis
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
howi (homi?? )ta otra ir tava meitene un pirma tava un kurlja iedomu draudzene zem segas???
Pēdējais labojis cipruss18 - 19 Jan 2015, 23:02, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
vienkarsi daudziem seit nav plasaaks skatijums uz pasauli...tapec arii ta runaa
un tas saliidzinajums ar tam vecennem vispaar rulle, paraada cik daudz iQ ir, nebuut nav labaakais salidzinajums
un tas saliidzinajums ar tam vecennem vispaar rulle, paraada cik daudz iQ ir, nebuut nav labaakais salidzinajums
Sapnus buvee, nevis noperk...
Kārtīgs rat style
vizmaz kāds prot izcelties starp aitām
vizmaz kāds prot izcelties starp aitām
diezgan drosmiigs teksts prieksh staavvietu gangsteraCastroll rakstīja:Pirmkart bernuddarzs ,neaptik aizver forumu un ej sit dure, pohuj par to kas kuram ir un kuram nav katram sava gaume ,man piemeram nepatik 90% foruma bmw jo ir nopidarasiti risi kuriem ir uzlikti style 5 ar nodraztu plauktu tas jau ir aizgajis sen izrunats temats ,cilveks atskaitas liek preiks sevis , un domaju ka vina kupeja latvija ir vairak redzeta un atpazistamaka neka dazas labas uzpidarasitas rusas chupas ...kastrolis328 rakstīja:Hapo, mainu kolas bundžu (0,33l) pret tavu `auto`
Un vispar kursh manu niku kope un vel nepareizi ... tas ir sarezgjiti castroll ":D
Karo4e viss man zb poha un chist stress par hapo bembi jajiet griest venas , jo esmu atskirigs nav ta ka auto riebjas ,varbut jajiet pie pshiologa , p.s. nevienu negribu aizvainot lielu dalu pat neizlasiju ,bet tie dazi teksti ,tas perles ka piemeram mainu pret bundzu kolas ,varu piedavat kolas bundzu pret tavu nieri , nopirksu sev skaistu zurku pa 10k ar uzdraztu style 5 plauktu un vares visi smaidit foruma ,negribi ? pasam ari prieks bus , jauku dienu spameri , sis posts veidots zzem liela reibuma
e36 nav tikai auto
Smiekliigicipruss18 rakstīja:howi (homi?? )ta otra ir tava meitene un pirma tava un kurlja iedomu draudzene zem segas???
e36 nav tikai auto
Un man tagad tāds jautājums hu*i piekasās, ēst prasa tas naro autiņš? Par šo mašīnu lielā sajūsmā neesmu, bet nu mani tas galīgi nekrata, viens pateica , suc, lol nauwerc un tagad visi brēc pakaļ kā aitas un cenšas panākt savu taisnību ,
izskatās, ka liela daļa sievieti sen nav dabujuši, atslābstat, "maša" vienmēr ir gatava palīdzēt :)
Miers veči, pietiks spamot
izskatās, ka liela daļa sievieti sen nav dabujuši, atslābstat, "maša" vienmēr ir gatava palīdzēt :)
Miers veči, pietiks spamot
Atgādina šo ainu !
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
smuks bembiits, patiik engelji :)))
Man smiedina vairak cits, visi te varās savā sula, bet pats HAPO chilla dzivo taļak un neņem visu šo murgu galvā
Orģināls un ar piedūrienu
+ļoti daudz. Džeki te jau viens otram pa muti sola, kamēr HAPO vienkārši netraucēti dzīvo...Hazard rakstīja:Man smiedina vairak cits, visi te varās savā sula, bet pats HAPO chilla dzivo taļak un neņem visu šo murgu galvā
Kautkaa tak tas idiotisms ir jaapatur. nedod dievs kaads veel saaks njemt shito miskasti par piemeeru.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
100 punkti kāds no esošajiem jūzeriem, tikai raustās čuriņa ielikt no sava profilawoldens rakstīja:normālais cāli speciāli piereģistrējies un vēl gifu taisīji lai kko ieplūtītu?!
tpt ka kastrolis 328kkk_24 rakstīja:100 punkti kāds no esošajiem jūzeriem, tikai raustās čuriņa ielikt no sava profilawoldens rakstīja:normālais cāli speciāli piereģistrējies un vēl gifu taisīji lai kko ieplūtītu?!
Hapo ar savu "man wsmaz nau ka citiem lel" varētu iet uz BMW rūpnīcu strādāt. Ir daudz klientu, kuri "negrib kā citiem" - viņš būtu jaunās "Individual" nodaļas vadītājs un BMW reitingi grieztos redlainā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 52