BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 55
- chevron_right
Jap, tā ir enģeļacs, pagājušā ziemā no Zzevs nopirku lampu kurā bijā palicis viens engelis, visslaik istabā mētājās, gribējās izdomāt kkādu pielietojumu, ta izdomāju uztaisīt šādu variantu, pašam patīk, viņš ir pieslēgts pie gabarīta.
@Da1ris , varbūt sanāk neizdevīgi, bet vairāk sanāk tas ka nevaru abiem veltīt pietiekami laika, bet pa lielam braucot ar touringu nav sajūta ka tas ir e36, bet gan kkas jaunāks, ķipa ikdienas mašīna.
@Da1ris , varbūt sanāk neizdevīgi, bet vairāk sanāk tas ka nevaru abiem veltīt pietiekami laika, bet pa lielam braucot ar touringu nav sajūta ka tas ir e36, bet gan kkas jaunāks, ķipa ikdienas mašīna.
- ikey07
Neliela fotosesija
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
palaboshu, ar touringu ir sajuta ka ar normalu e36, bet ar sedanu ka ar arhaisku sudu jo tur nav nekaa. ne skats ne motors ne ekstras
sedans ir jaukts, izjaukts, sajaukts un salikts rūsas gabalsEJANSONS rakstīja:palaboshu, ar touringu ir sajuta ka ar normalu e36, bet ar sedanu ka ar arhaisku sudu jo tur nav nekaa. ne skats ne motors ne ekstras
- ikey07
Nu ņem tač ārā to eņģeļaci, nebojā tā jau nepārāk labo skatu
kā vispār aizdomājies līdz šādam unikālam ''upgrade'' ?
degunā to aci var pakārt, izskatīsies apmēram tāpat kā uz e36
Varēji tak katrā nāsī ielikt pa enģelim
Sent from my XT1072 using Tapatalk
Sent from my XT1072 using Tapatalk
Mļec, tas eņģelis ir fenomenāls...
Man pašam ļoti patīk, tikko nobraucu 440km, un vēl spīd
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Uzliec sev uz sejas arī tādu
Vismaz kaut kas savādāks, galvenais ka pašam patīk, lai tak tie nīdēji nīd
Vismaz kaut kas savādāks, galvenais ka pašam patīk, lai tak tie nīdēji nīd
Labs, neklausies tos heiterus, ej savu ceļu, vismaz kaut kas savādāks nevis izlaizīti st5 un mpaka
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nu bāc, izskatās ka te kāds tikai tagad ir noskatījies pirmo ''Fast and Furious'' . Tiešām izskatās briesmīgi!
bla, biju lanakas domas par tevi, met ara
Nafig neviens neko nepasaka pa to lūpu
Un kas tajā enģelī tik traks, es vispār domāju uztaisīt viņu pa LA policijas mašīnu, baltas durvis, nakļenes etc
tad mani laikam vispār nobanotu
Un kas tajā enģelī tik traks, es vispār domāju uztaisīt viņu pa LA policijas mašīnu, baltas durvis, nakļenes etc
tad mani laikam vispār nobanotu
Slēpts saturs: Parādīt
- ikey07
Tad labāk taisi DE poliču auto, lūpu neizceļas tik ļoti kā actiņa
Lūdzu, demontē to spīdošo ķesku.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …