328 Kūts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- chevron_right
Ziemassvētku vecītis šogad ātrāk apciemojis mani.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
kada cena tadam verkim?
Emzī rakstīja:kada cena tadam verkim?
130 eiro.
sirmais rakstīja:Kas tas ir? Apsildāmais ātrumkloķis ?
Ar gaismiņas palīdzību sildīs salonu.
Jāpiekrīt!cipruss18 rakstīja:Slimi
atieksme
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Attieksme gan pareizā! Katram jau savas vērtības!
P. S. Baigi interesē caur kurieni dabūji.
Ja pa tādu summu, laicīgi jāpērk ar sešiem ātrumiem lai būtu attieksme.
Pa tēmu, super, man tādi sīkumi ir svarīgi, lieta ko man noteikti vajadzēs
Pa tēmu, super, man tādi sīkumi ir svarīgi, lieta ko man noteikti vajadzēs
super!!!
te ar kaa jau vienmer ptikami paarskriet visam pari, viens no topikiem kuiru paturu redzes lokaa
tik vienu lietu gan varu teikt. sis m piecpakapju karbas klokjus ar izgaismotu klokji lietotus tiesam labus var atrast pa eiropas forumiemiem pa apmeram 50 eiro, bet sespakapju gan nevar, es jau gandriz esmu uz robezas lai pasutitu jaunu
ps, tur savs prikols ar zimites apmainisanam, 5robu uz 6robu neder un otradi
te ar kaa jau vienmer ptikami paarskriet visam pari, viens no topikiem kuiru paturu redzes lokaa
tik vienu lietu gan varu teikt. sis m piecpakapju karbas klokjus ar izgaismotu klokji lietotus tiesam labus var atrast pa eiropas forumiemiem pa apmeram 50 eiro, bet sespakapju gan nevar, es jau gandriz esmu uz robezas lai pasutitu jaunu
ps, tur savs prikols ar zimites apmainisanam, 5robu uz 6robu neder un otradi
...
ZzevsS rakstīja:Attieksme gan pareizā! Katram jau savas vērtības!
Wess Selectā pasūtiju, pa 3 dienām atceļoja no Somijas. Man bija dāvanu karte no tā kantora. Samaksājot pusi no tās summas paņēmu, otru daļu nosedza davanu karte. Tā jau kādus divus gadus lauzos nopirkt viņu.
cipruss18 rakstīja:Slimi
Kas tur tāds "Slimi"?
Manā uztverē slimi ir pārkrāsot vienus un tos pašus diskus vairākas reizes pa sezonu un aplausties. Salikt krāsainos eņģeļus un priecāties par to. Priecāties, kad iziet skati ar pirmo, kaut to negaidija. utt.
Vai nu mašīnu uztur kārtībā vai nodod karotēs.
uz to kantori kur pirki gan labāk vairs nebrauc 25112231561 iekš handler.lv par 85 €
Rapakivi rakstīja:cipruss18 rakstīja:Slimi
Kas tur tāds "Slimi"?
Manā uztverē slimi ir pārkrāsot vienus un tos pašus diskus vairākas reizes pa sezonu un aplausties. Salikt krāsainos eņģeļus un priecāties par to. Priecāties, kad iziet skati ar pirmo, kaut to negaidija. utt.
Vai nu mašīnu uztur kārtībā vai nodod karotēs.
viss kartiba,tikai nevajag stresot
ar kompatu pa brugji
Pie kā vienojas klāt tie štekeri?
yanks rakstīja:uz to kantori kur pirki gan labāk vairs nebrauc 25112231561 iekš handler.lv par 85 €
Tur es nopirku tikai tāpēc ka bija dāvanu karte, visas detaļas ņemu caur Kļaviņu.
ZzevsS rakstīja:Pie kā vienojas klāt tie štekeri?
Teorētiski pievienojas pie dimmera. Būs brīvdienas likšu klāt, tad jau zināšu konkrētāk.
Vienojas tur, kur vienojas salona apgaismojums (slēdži utt.)
Bet pirkums labs! Savējo būs jādod pāršūt + jaunu stikliņu jāuzsūta.
Bet pirkums labs! Savējo būs jādod pāršūt + jaunu stikliņu jāuzsūta.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- chevron_right