E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 161
- chevron_right
ramyrez rakstīja:Ieprieksh atvainojos.....
BLJAD -vai tieshaam mees tikai bildiites maakam skatiities....kakova hrena jasalidzina r18 ar r16......r18 man striikjeeja visas arkas un bija suuda braushana....
Plataakas/augstaakas riepas???? Lai tie r16 pasleepjas tajos balonus un vareetu taa riktiigi pavalceet arku ar balonu????
Palasiet tak nedaudz arii kas tiek rakstiits!!!!!
ŠO SEZONU MAŠINA BRAUKS AR ŠIEM DISKIEM UN ŠĀM RIEPĀM-UZ NĀKAMO SEZONU BUS CITI DISKI !!!!!-speciali atkartoshos izstades miletajiem kuriem nerup bildes apraksts bet tikai pati bilde.....
Kupejai atskiriibaa no kompotiem,touringiem un sedaniem ir ljoti zemi londzeroni delj kuriem sedimaat priekshu nemaz tik ljoti nevar...it iipashi uz r16.....-man no zemes lidz lodzeronam ir 4cm!!!!
Un veel-nekaadam STANCE MOTION ES LIDZI NESKRIENU-mashiina ir individuaala!
Nixon rakstīja:Vai tad tieši sedaniem/Touringiem un kompaktiem nebija tie lanžeri zemāki par kupeju?
Ja nemaldos, tad tikai kompotam un unītim ir lanžeroni zemie!!
Nezinu, man uz 195/45/r16 riepu, priekša bija nolaista max, lai riepa iegultos smuki pie spārna! Nekādas problēmas nesagādāja :)
ramyrez, kas notiek?
Tev kaut ko bish savādāku pateica "pret spalvu"-uzsprāgi kā deg.cisterna!
mana topica, lai vieglas smiltis vinam, tu par durvim aizrādīji, jākrāsojot esot, lai arī tas jau pirmstam tika apspriests,
tad KLAVINA topica (ja nemaldos), tu sāc mācīt kā pareizi fočēt melnas mašīnas!
Es to ar sapratni uztveru un uzklausu, savukārt, te vēl biš pa diskiem gribējām papļāpāt, bet tu aizver visiem mutes!
peace'iņš!
PS. auto tiešām smuks, tik ar citiem diskiem. manuprāt, izskatītos labāk!
Tev kaut ko bish savādāku pateica "pret spalvu"-uzsprāgi kā deg.cisterna!
mana topica, lai vieglas smiltis vinam, tu par durvim aizrādīji, jākrāsojot esot, lai arī tas jau pirmstam tika apspriests,
tad KLAVINA topica (ja nemaldos), tu sāc mācīt kā pareizi fočēt melnas mašīnas!
Es to ar sapratni uztveru un uzklausu, savukārt, te vēl biš pa diskiem gribējām papļāpāt, bet tu aizver visiem mutes!
peace'iņš!
PS. auto tiešām smuks, tik ar citiem diskiem. manuprāt, izskatītos labāk!
Atbildot visiem uzreiz
...daudz ko vinjai veel vareetu nomainiit un nomainaiishu-IR JAU DAHERA KAS IZDARIITS....nevaru iegruust zhurkaa 10K eur uzreiz uz sitiena kaa lielaaka dalja te dara un brauc ar baigi perfektaam mashiinaam kuraam neko nevajag nomainiit,pilikt un atnjemt! LOL
Un neasmu es no tiem kas ljaus padirst manaa topicaa....ieprieksh mineeju-kautkadas replikas pienjemshu tikai no tiem kas e36 ir ielicis tikpat sirdi ka es un kam tas rezultats arii ir baudaams-no kolhozistiem NEGRIBU UN NETAISOS klausities kautkaadas replikas-savediet kartiba savus auto un tad kautko komenteejat
UN TE LIEKU LIELU PUNKTU
...daudz ko vinjai veel vareetu nomainiit un nomainaiishu-IR JAU DAHERA KAS IZDARIITS....nevaru iegruust zhurkaa 10K eur uzreiz uz sitiena kaa lielaaka dalja te dara un brauc ar baigi perfektaam mashiinaam kuraam neko nevajag nomainiit,pilikt un atnjemt! LOL
Un neasmu es no tiem kas ljaus padirst manaa topicaa....ieprieksh mineeju-kautkadas replikas pienjemshu tikai no tiem kas e36 ir ielicis tikpat sirdi ka es un kam tas rezultats arii ir baudaams-no kolhozistiem NEGRIBU UN NETAISOS klausities kautkaadas replikas-savediet kartiba savus auto un tad kautko komenteejat
UN TE LIEKU LIELU PUNKTU
BMW_The Ultimate Repair Bill
Par to jau ir cepiens, ielicis esi daudz, ļoti daudz droši vien, bet rezultātā ne visiem patīk, kas arī tevi uzvelk.
Par tēmu un tātad auto, piebiedrojos 5%, ar šitiem diskiem nav līdz galam.
Bet runājot par pašu paintjob`u - uzreiz var redzēt, ko nozīmē nevis vienkārši pārkrāsot, bet izdarīt to kvalitatīvi plus visādas jaunas gumijas un citi sīkumi.
Par tēmu un tātad auto, piebiedrojos 5%, ar šitiem diskiem nav līdz galam.
Bet runājot par pašu paintjob`u - uzreiz var redzēt, ko nozīmē nevis vienkārši pārkrāsot, bet izdarīt to kvalitatīvi plus visādas jaunas gumijas un citi sīkumi.
Nepareizā uztvere autoram. Gluži dirsā darbs un materiāls tev nav, bet par to daudzumu, kas jau ir ieguldīts ir "regulē vēl". Par to summu, kas aizgājusi krāsošanā vien, tevis nosauktie kolhoznieki atvēl budžetu visam auto kopumā, tā kā tas ar nevietā
MAN viss ir stiigaa,MAN MANS auto ljoti patiik,un MAN isteniba ir pajaat ko domaa cilveeki kurus pat nepazistu
Saakumaa nedzudz uzvilka bet tagad varu tuk pasmieties!
Saakumaa nedzudz uzvilka bet tagad varu tuk pasmieties!
Pec stundu ilgas pishas kapots valjaa....partruka trose;)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Arī es auto apskatīju dzīvē un iespaids nemainījās, redzot to auto bildēs. Nu ir taču cilvēkiem taisnība, ka vajag lielāku gumiju vai arī, ja tik ļoti patīk izcelt diskus, pārkāpt uz r17. Nu tas wheelgaps priekšā ir smieklīgs
Visādi citādi auto ļoti skaists, bet vai nu laid lejā, vai liec lielāku mizu/diskus.
Visādi citādi auto ļoti skaists, bet vai nu laid lejā, vai liec lielāku mizu/diskus.
Lielāku mizu viņš never dēļ ET, ies arkā, ar ET 20 jau ir problēmas kur nu vēl ar ET 13
vai nu atliek http://raceparts.biz/media/catalog/prod ... 0.1280.jpg
vai nu atliek http://raceparts.biz/media/catalog/prod ... 0.1280.jpg
Jebal cik var pist smadzenes dzekam!!riepas shogad nokupinas,nakamgad uzmetis 205/40 un bus ahujena vai ari uzliks r17
Ko jus varat kakaat vienu un to pashu??!!
Ko jus varat kakaat vienu un to pashu??!!
ar kompatu pa brugji
Te tak` ir forums, tāpēc te tiek rādīts viss, lai dzirdētu komentārus, uzslavas, kritiku. Nav jau viņa auto dolārs, lai visiem patiktu.
Nee blja-es paaris postus augstaak nemineejuvkad vajag r17 lai vareetu normaali pieseedinaat-obligaati vajag katram atkartotiesKurlis rakstīja:Arī es auto apskatīju dzīvē un iespaids nemainījās, redzot to auto bildēs. Nu ir taču cilvēkiem taisnība, ka vajag lielāku gumiju vai arī, ja tik ļoti patīk izcelt diskus, pārkāpt uz r17. Nu tas wheelgaps priekšā ir smieklīgs
Pizdets kautkaads esmu shokaa
Kas īsti ir uz vārstu vāka?
It kā pieeja auto nopietna, bet ar putām uz lūpām un ar lamuvārdiem mētājoties tu uzvedies kā mazs bērns.ramyrez rakstīja:Nee blja-es paaris postus augstaak nemineejuvkad vajag r17 lai vareetu normaali pieseedinaat-obligaati vajag katram atkartotiesKurlis rakstīja:Arī es auto apskatīju dzīvē un iespaids nemainījās, redzot to auto bildēs. Nu ir taču cilvēkiem taisnība, ka vajag lielāku gumiju vai arī, ja tik ļoti patīk izcelt diskus, pārkāpt uz r17. Nu tas wheelgaps priekšā ir smieklīgs
Pizdets kautkaads esmu shokaa
man saak likties kad mazi beerni esat juus ka atkaartojat kaa papagailji viens otram-REAALI papaGAILJI
kura gala pie salona vai zem aubes?ramyrez rakstīja:Pec stundu ilgas pishas kapots valjaa....partruka trose;)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 161