BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 55
- chevron_right
Un tomēr esmu to kaut kur jau redzējis....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kas par nahuj enģeļacs nierēs?
Līdz ar to sanāk viss ne līdz galam,nesaku,ka kaut kas ir slikti,bet tikpat labi ja vari atļauties abus normālus uzturēt,viens sanāktu daudz labak,un laika būtu pār pārēmikey07 rakstīja:Jap, tā ir enģeļacs, pagājušā ziemā no Zzevs nopirku lampu kurā bijā palicis viens engelis, visslaik istabā mētājās, gribējās izdomāt kkādu pielietojumu, ta izdomāju uztaisīt šādu variantu, pašam patīk, viņš ir pieslēgts pie gabarīta.
@Da1ris , varbūt sanāk neizdevīgi, bet vairāk sanāk tas ka nevaru abiem veltīt pietiekami laika, bet pa lielam braucot ar touringu nav sajūta ka tas ir e36, bet gan kkas jaunāks, ķipa ikdienas mašīna.
TA pa smuko, nedz rūsa, nedz eļļas noplūdes. tikai noslinkoju nomainīt bremžu trubiņas aizmugurē.
- ikey07
Vienīgi tie diski gan man konkrēti griež acīs.
style 66 vajg
Ja būs kādi,tad style 44 R17, kad viņa tirgojās bija tie diski, izskatījās super.Lawwr rakstīja:style 66 vajg
- ikey07
Nezinu man kā tie style 44 nepatīk, ir tak citi zolīdāki diski kā piemēram: style 24, style 39, style 32, contour, ac schnitzerikey07 rakstīja:Ja būs kādi,tad style 44 R17, kad viņa tirgojās bija tie diski, izskatījās super.Lawwr rakstīja:style 66 vajg
Kā piemērs ac type 2 uz mana bijušā touringa, izskatījās normāli
Ok, par gaumi nestrīdas...ikey07 rakstīja:Ja būs kādi,tad style 44 R17, kad viņa tirgojās bija tie diski, izskatījās super.Lawwr rakstīja:style 66 vajg
Man personīgi tie diski nepatīk.
garlaicīgi tie diski ir.
Es kad domāju par style 44, es redzu šitādu skatu, nezinu, bet man patīk, kaimiņiem ir e46 tourings ar style 44, izskatās baigi labi.
- ikey07
nuu, ja domā tik zemu laist savu touringu, būs ok.
Iespējams pārdodu savu labo draugu, šobrīd mašīnai ir tikai viena vaina, netiek ikdienā izmantota, cena 800 euro, diski nav iekļauti cenā un netirgojas kopā.
1993 BMW 316i ( ar 1.8 motoru )
Virsbūvei noskrējiens ap 370k, motoram ap 200k
Aprīkojums:
Apsildāmie krēsli
"muguras pufs"
El.Lūka
Analogā klima
Miglas lukturi.
Skate līdz 08.11.2016
Jauns sajūgs
Motors ir no 97tā gada 1.8 M43, kluss un nekad nav pievīlis.
Svaiga eļļa ( Janvārī mainīta )
VARTA jauns akumulators
Rūsa ļoti minimāla.
Pārdošanas iemesls ir ļoti vienkāršs, ja es viņu netirgotu, viņš vienkārši stāvētu garāžā un krātu putekļus.
Nav velme kādam kko iesmērēt, jo uz šo brīdi remontēt nevajag neko, kā arī nav steiga tirgot.
1993 BMW 316i ( ar 1.8 motoru )
Virsbūvei noskrējiens ap 370k, motoram ap 200k
Aprīkojums:
Apsildāmie krēsli
"muguras pufs"
El.Lūka
Analogā klima
Miglas lukturi.
Skate līdz 08.11.2016
Jauns sajūgs
Motors ir no 97tā gada 1.8 M43, kluss un nekad nav pievīlis.
Svaiga eļļa ( Janvārī mainīta )
VARTA jauns akumulators
Rūsa ļoti minimāla.
Pārdošanas iemesls ir ļoti vienkāršs, ja es viņu netirgotu, viņš vienkārši stāvētu garāžā un krātu putekļus.
Nav velme kādam kko iesmērēt, jo uz šo brīdi remontēt nevajag neko, kā arī nav steiga tirgot.
- ikey07
Manuprāt,pareizi dari ka tirgo nost!
Kad tev pieder winter beater, bet rūsas nīcināšna ir tava dzīve
Tas kurš pirms 2vien gadiem teica ka visa rūsa līdīs ārā pēc pus gada, cepus tev
šoreiz tīriju rūsu ārā ar elektrisko slīpmašīnu, līdz kamēr neredzēju nevienu melnuma punktiņu, vajadzētu būt ok.
Tas kurš pirms 2vien gadiem teica ka visa rūsa līdīs ārā pēc pus gada, cepus tev
šoreiz tīriju rūsu ārā ar elektrisko slīpmašīnu, līdz kamēr neredzēju nevienu melnuma punktiņu, vajadzētu būt ok.
- ikey07
Manuprāt neslikti sanācis, ņemot vērā ka tika pūsts ar baloniņu, tas ir jau nožuvis.
Tie sīki putekļi ir no tā kad ņemu maskas nost, dzīvē ir pilnībā gluds.
Tie sīki putekļi ir no tā kad ņemu maskas nost, dzīvē ir pilnībā gluds.
- ikey07
d[-_-]b
Ar šitādu, nezinu kam īsti viņš ir paredzēts, bet viņam ir takā tādi smilšpapīraini uzgaļi, ar ko ja labi gribi var pat caurumu izurbt, iztīrija ļoti smuki.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …