-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 52
- chevron_right
Par gaumi piekauj ;DSarancevsA rakstīja:Nesaprotu,kapec jaraksta kkadi debili teksti!howis rakstīja:Esmu to sūdu redzējis dzīvē. Izskatās tieši tik pat debīli, kā bildēs.Castroll rakstīja: Noteikti ieraudzītu pirmkārt domātu savadāk , bet ai tu esi tāds lauznis , ceru satikt tevi kada atklašanā vai afterīša balītē būtu vismaz jēga ar kādu aprunāties tiešām perfektu bmw zinātāju ,jauku dienu nerauj stresu rauj dūrē
Nekādas atšķirības. Dzīvē vēl tikai ir pretīgi, kaitinoši skaļš.
Jums drīz te nebūs Hapo atbalsta grupas atsevišķais forums, līdzīgi kā Artusam Kaimiņam feisbukā? Varēsiet to vien rakstīt, kā "malaciits Hapo nebaidaas atskirties no masas un iet sawu celju! Haters must die, living the dream! Built not bought yo!"
Skataties uz savam miskastem!
PAR GAUMI NESTRIDAS!!!
Cilvēki ar valdonīga rakstura iezīmēm nekad nepieņems sakāvi. Liekas, ka te viens otru būtu gatavi sasist, lai tikai panāktu sava viedokļa taisnību
Kā var tik ļoti iesprigt par svešas mantas izskatu es nesaprotu. Blin, ja nav kur izgāzt žulti apstaigā savus draugus un vadoties pēc savas gaumes, izsaki komentārus par viņu sievām/ draudzenēm. Dabūsi bietē, tvaiks noies. Idejiski tas ir tieši tas pats, kas te notiek
Kā var tik ļoti iesprigt par svešas mantas izskatu es nesaprotu. Blin, ja nav kur izgāzt žulti apstaigā savus draugus un vadoties pēc savas gaumes, izsaki komentārus par viņu sievām/ draudzenēm. Dabūsi bietē, tvaiks noies. Idejiski tas ir tieši tas pats, kas te notiek
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
internetā izteikt viedokli-tas ir savādāk :tvnet_komentetajs:
Šis ir interneta forums, kur izteikt viedokļus - kur ir teikts, ka jābūt tikai supersuperclapclap komentāriem? Un nedomāju, ka kāds, kuram nav psiholoģiskas novirzes uz kādu baigi uzmestu lūpu un taisītos dot pa muti. Tad jau par katru pozitīvo komentāru būtu jāuzsauc aliņš.
Okei, šajā topikā vairs nerādos.
Okei, šajā topikā vairs nerādos.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Dā mļe! Kāda H+++ pēc te tads cepiens
Čuvaks hapo izspaužas kā velas uz sava e36! Kādam tas ir nepieņmami, bet kāds vēl vairāk no laukšķūningo savu dambi!
Čuvaks hapo izspaužas kā velas uz sava e36! Kādam tas ir nepieņmami, bet kāds vēl vairāk no laukšķūningo savu dambi!
nepilnu nedelu atpakal tika nosaibota stures reika,un mazliet iegazti prieksejie riteni
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sagazumu dabuji ar seibam starp amiti un stupicu?
Nē nu var jau arī ko šādu uzrakstīt.. No, jo loģika
flanči jāliek un aizmuguri ar vajag sagāzt...
tik debilus tekstus san neviju redzejis. mosh ziema vispar ar slikiem laizhat, nah to sakeri, tas prieks mikstajiem...mikelsons rakstīja:flanči jāliek un aizmuguri ar vajag sagāzt...
vai ari tie rati jagaz lai pusspragusie 2.5 var kautcik likuma ietit?
Kā man patīk šis topiks. Gan vizuāli cepiens , gan arī tehniski aiziet [emoji14]opcorn:
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Maziņajām patīk, a parejais po
ko var cilāt vienu un to pašu tēmu, tak kuram piss kā čalis izrādās, nu nevar sakasīt naudu zolīdai žurkai, tad vieglāk miseni uztaisīt pa galīgu hardcore miseni un saukt pa drift missle car bet tā jau katra paša izvēle un par jūsu cepšanos te var ierēkt, pašiem nav nekādas top žurkas, bet tādi kritiķi
labākais interneta warriors
nu vissss. Izteikšu savu viedokli.
Neteikšu ka esmu fans par HAPO mīluli taču ir interisanti paskatīties ko vīņš veido ar vīņu.
Katram ir sava gaume tāpat kā ar gleznām un visu mākslu.
Nau jākomentē viss iespējamais ar negatīvām lietām.
Izlasiji topiku, paskatijies bildes - nepatika? tava problēma, nevajadzēja skatīties.
Neteikšu ka esmu fans par HAPO mīluli taču ir interisanti paskatīties ko vīņš veido ar vīņu.
Katram ir sava gaume tāpat kā ar gleznām un visu mākslu.
Nau jākomentē viss iespējamais ar negatīvām lietām.
Izlasiji topiku, paskatijies bildes - nepatika? tava problēma, nevajadzēja skatīties.
gudri dirst nav malku cirst
Es parakstos.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
padalies ar savu info/pieredzi par priekšu, kā iegāzi ? (:-HAPO- rakstīja:nepilnu nedelu atpakal tika nosaibota stures reika,un mazliet iegazti prieksejie riteni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 52