BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 55
- chevron_right
Beigās kā saka vienalga jāuzsit risi ar roku, jo visi šie rotējošie instrumenti tā teikt "nolaiza" to metālu, pārsedzot ar smuku tīra metāla kartu arī tās vietas, kur vēl ir dziļāk iesēdies ruslans, ja vien, protams, tā karta, ko noslīpe nost nav kādi 3-4 mm...
d[-_-]b
Kušu, atļauj man priecāties
pēc manām domām tur rūsai nevajadzētu atgriezties, vismaz redzamā nākotnē.
pēc manām domām tur rūsai nevajadzētu atgriezties, vismaz redzamā nākotnē.
- ikey07
Šī birste vispār ir no plastmasas un domāta koka šķiedru izņemšanai. Pie tam nebūt nav lēta.. Neredzu nekādu sakarību kādēļ te viņa būtu jāliek.
Ja godīgi tad bildēs izskatās labi nopūsts. Ņemot vērā auto kopskatu būs labi
Tikai nekurini sajūgu šosezon
A_C rakstīja:
Ja godīgi tad bildēs izskatās labi nopūsts. Ņemot vērā auto kopskatu būs labi
Tikai nekurini sajūgu šosezon
Dzīvē izskatās vēl labāk, un nē šogan neko nekurināšu izņemot riepas , melnajam sedanam jauns sajūgs, tā ka viss būs ok.
- ikey07
To birsti ieliku tikai par piemeru, bija domata vnk draashu birsts, ko parasti liek fleksim..
d[-_-]b
Kopskats kkā tā, tiekamies rīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Dj Plosky rakstīja:To birsti ieliku tikai par piemeru, bija domata vnk draashu birsts, ko parasti liek fleksim..
a ka savadaak tu dabon araa to ruusu un parjos suudus?
ar kompatu pa brugji
ar smilšpapīrucipruss18 rakstīja:Dj Plosky rakstīja:To birsti ieliku tikai par piemeru, bija domata vnk draashu birsts, ko parasti liek fleksim..
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Smilshustruukla ideaali (kaa jau vienmeer), vai kaa jau mineeju taas birstes,(aatraakam procesam), bet peec tam obligaati kaartiigi iziet cauri ar smilspapiiru..cipruss18 rakstīja:Dj Plosky rakstīja:To birsti ieliku tikai par piemeru, bija domata vnk draashu birsts, ko parasti liek fleksim..
d[-_-]b
Kāda vaina drāšu ripai? Lai noņemtu 99% rūsas viņa ir tieši laikā, visu atlikušo no porām mehāniski (izņemot strūklošanu) nekādi nedabūt ārā, ne ar ripām, ne ar smilšpapīriem. Pēc tam ir jāņem talkā visādi pārveidotāji, skābes un cita ķīmīja, lai izkodinātu atlikušo no porām.
Tad es laikam esmu atklājis jaunu tehniku, jo man nepalika nedz poras, nedz melnumi, nedz kkādi rūsas aizmetņi, palika pliks sašvīkāts dzelzis, kas ar neko neatšķīrās no tās vietas kur nebija rūsa.
- ikey07
Tev tā tikai liekas.. Jo rusļika poras tikai ieberztas metālā. Vienīgais veids ir smiļšu strūkla..ikey07 rakstīja:Tad es laikam esmu atklājis jaunu tehniku, jo man nepalika nedz poras, nedz melnumi, nedz kkādi rūsas aizmetņi, palika pliks sašvīkāts dzelzis, kas ar neko neatšķīrās no tās vietas kur nebija rūsa.
Atradu sava touringa bildes. Sapratu ka ar steigu vajag citus diskus, dabūt bezrūsas bagūzi un sapulēt.
btw, kādās cenās iet šitādi diski ?
http://motoring.lv/galerijas/bmw-e36-318/#!
- ikey07
Nesen kāds forumā šādus par ~ 200 Eiro tirgoja.ikey07 rakstīja:Atradu sava touringa bildes. Sapratu ka ar steigu vajag citus diskus, dabūt bezrūsas bagūzi un sapulēt.
Sedans aizceļojis pie cita saimnieka,
Lai labi ripo, cik sapratu, ta viņš paliek forumā anyways.
Lai labi ripo, cik sapratu, ta viņš paliek forumā anyways.
- ikey07
Nopirku dažas stundas garāžā
Tik jautājums, vai izdilusi ( gumija praktiski nav ) atsaite var radīt stūres raustīšanos bremzējot ?
Tik jautājums, vai izdilusi ( gumija praktiski nav ) atsaite var radīt stūres raustīšanos bremzējot ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
99% ka bremžu diski izmetušies. Ja gaļa vēl daudz tad var virpot.
Pagāšgad mainīju gan diskus, gan padus, tapēc ceru uz kko citu, bet nomainīšu tās atsaites, ta redzēs.A_C rakstīja:99% ka bremžu diski izmetušies. Ja gaļa vēl daudz tad var virpot.
- ikey07
vaina bus bremzu diskos
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja kādreiz ir ķīlējis suports vai vienkārši sakarsētas bremzes bijušas (it īpaši slapjā laikā), kā arī auto ilgstoši stāvējis, vai dabūjis pa riteni, tas var būt saliecies.ikey07 rakstīja:Pagāšgad mainīju gan diskus, gan padus, tapēc ceru uz kko citu, bet nomainīšu tās atsaites, ta redzēs.A_C rakstīja:99% ka bremžu diski izmetušies. Ja gaļa vēl daudz tad var virpot.
kaut gan šķiet, ka lētie ķīnas bremžu diski tāpat vien, prieka pēc, reizēm, saliekās banānā
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 55