BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 55
- chevron_right
pamekle piekares topika ir pat serijas numurs vinjam.martinels rakstīja:No kāda forda modeļa, gada tās atsaites jāskatās?
Ford Mandeo 1117801
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
OMG pēdējais ieraksts bijis Jūlijā pagāšgad, laikam mašīna labi kalpo
Anyhow, šodien pabūts skatē bez gatavošanās un dabūts tik viens 2nieks par nepietiekamu rokas bremzi
Bet šovasar te norisināsies lieli darbi
Bilde vnk uzmanībai.
Anyhow, šodien pabūts skatē bez gatavošanās un dabūts tik viens 2nieks par nepietiekamu rokas bremzi
Bet šovasar te norisināsies lieli darbi
Bilde vnk uzmanībai.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Kas par darbiem? swaps, turbo 3.0 stroker?
Motors paliks, bet būs koilas un pārlasīta piekare, jaunas bremžu trubas, citi diski un cīņa ar rūsu, it kā standarts, bet priekš manis tas ir daudz, moš ja kkad uzpeldēs kāds low millage m52 motors tad būs arī swaps. Nauda iekrāta tik jāsāk kustināt tas viss.Lawwr rakstīja:Kas par darbiem? swaps, turbo 3.0 stroker?
- ikey07
Sen nekas te nebija darīts, tad nu šodien nomainīti aizm. amīši.
Izņemot to ka salonu bija jājauc vesalu stundu, augšējie atbalsti bija piemetināti un sanāca izģerb vienu buksi, gāja diezgan veikli.
Tagad saprotu kapēc visi vienmēr runā ka touringam mainīt aizm. amīšus ir super besīgi.
P.S izskatās ka mani visi lielie darbi aizgāja cabrio
Izņemot to ka salonu bija jājauc vesalu stundu, augšējie atbalsti bija piemetināti un sanāca izģerb vienu buksi, gāja diezgan veikli.
Tagad saprotu kapēc visi vienmēr runā ka touringam mainīt aizm. amīšus ir super besīgi.
P.S izskatās ka mani visi lielie darbi aizgāja cabrio
- ikey07
apsveicu ar šo misijas pabeigšanu
amīšu nomaiņu
amīšu nomaiņu
Ieliku jaunas miglas un uzliku krabja diskus līdz ziemai.
Nākamai vasarai jāmeklē kādi citi diski.
Nākamai vasarai jāmeklē kādi citi diski.
- ikey07
Neliels updeits
Šodien nolēmu pats pamēģināt nopulēt mašīnu, un nu priekš pirmās reizes ir vnk ideāli, dažas bildes. Vislabāk var redzēt ar ko es cīnos ir šeit, salīdzini durvi ar pārsegu un spārnu. Kā arī sanāca visai labi izpulēt skrāpi uz šofera durvs, tik izskatās ka moldings arī cietis.
Pirms Pēc
Šodien nolēmu pats pamēģināt nopulēt mašīnu, un nu priekš pirmās reizes ir vnk ideāli, dažas bildes. Vislabāk var redzēt ar ko es cīnos ir šeit, salīdzini durvi ar pārsegu un spārnu. Kā arī sanāca visai labi izpulēt skrāpi uz šofera durvs, tik izskatās ka moldings arī cietis.
Pirms Pēc
- ikey07
MOLADEC!
Viss nāk ar pieredzi, sorry par daudzām bildēm, bet parcik telefons ir sūds tad lai redz no visiem leņķiem, pats esmu baigā stārā, ka var dabūt nost to zilo sūdu kas bijā pari visai virsbūvei un arī ka var uzpulēt arī izbalējušu krāsu.
- ikey07
tik ievasko gan pec pulesanas masinu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Īss video gala rezultātam
Iesaku visiem nem**t un nopulēt mašīnu, nav tik bīstami kā varētu domāt.
Iesaku visiem nem**t un nopulēt mašīnu, nav tik bīstami kā varētu domāt.
- ikey07
Viss jau ahujenna, bet kāpēc pirms ziemas jāpulē mašīna?
Man viņai bija kkāds zils sūds uzmeties, daži teica ka varētu būt no pelniem vai rūsaina ūdens, jau sen gribējās notīrīt/nopulēt.
Šinī bildē var baigi redzēt ka durvs ir tāda dzeltenīga [ uz logiem zilgans ] , krāsa nebija vnk izbalējusi.
- ikey07
Njā, starpība ļoti redzama.
Vai nav tā, ka pēc pulēšanas sāls vairāk kaitē un katrs jaunais kasjaks baigi redzams?
Ar ko pulēji? Un cik ilgu laiku tas tev aizņēma?
Vai nav tā, ka pēc pulēšanas sāls vairāk kaitē un katrs jaunais kasjaks baigi redzams?
Ar ko pulēji? Un cik ilgu laiku tas tev aizņēma?
Nezinu par sāli, kā Kļaviņš ieteica ievaskošu, tad jau redzēs.
Un pulēju ar Poļu izcelsmes pulieri ar maināmu ātrumu un dabīgās aitas vilnas padiem.
Kā smēri izmantoju Senukajā nopērkams līdzeklis ar tādu sarkanu mašīnu virsū [ neatceros nosaukumu ].
Laiks aizgāja diezgan, es teiktu kādas 16 stundas kopumā, bet nu tourings arī ir liels.
Tik ietekums ja arī gribas, mašīnu nomazgā cik vien labi var, nācās braukt vēl pēc padiem jo palika netīri pulējot arku/sliekšņu reģionu.
Un pulēju ar Poļu izcelsmes pulieri ar maināmu ātrumu un dabīgās aitas vilnas padiem.
Kā smēri izmantoju Senukajā nopērkams līdzeklis ar tādu sarkanu mašīnu virsū [ neatceros nosaukumu ].
Laiks aizgāja diezgan, es teiktu kādas 16 stundas kopumā, bet nu tourings arī ir liels.
Tik ietekums ja arī gribas, mašīnu nomazgā cik vien labi var, nācās braukt vēl pēc padiem jo palika netīri pulējot arku/sliekšņu reģionu.
- ikey07
Pirms pulēšanas auto vari mazgāt cik rūpīgi vien vari, bet tikuntă, ja auto sen nav pulēts un ikdienã netiek berzts uz nebëdu lai tur nebūtu neviena netīruma, tad pulējot tikuntã ripa paliek nedaudz netīra pa brīdim, jo tas netìrumu u.c. drazas slânis kurš ir uz auto manuprăt fiziski nav nodabujams nost nekā savādāk kā vien pulējot auto. P.s. pirms pulēšanas arī ieteiktu ar bituma noņēmēju satīrīt durvjapakšas, arkas, u.c. vietas kur ir bituma pilieni no ceļiemikey07 rakstīja: ↑31 Okt 2017, 21:14 Nezinu par sāli, kā Kļaviņš ieteica ievaskošu, tad jau redzēs.
3m clay bar pamēģini
Kur viņu var dabūt? cik pats meklēju neatradu, un veikalos prasot, daudzi nemaz nesaprot kas tas ir.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …