-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 52
- chevron_right
Nu i pareiz. Normals čaļis tuse ar meičām un tam aizbāž ausis un visu parejo, nevis meigina pierādīt un taisnoties foruma/interneta.Arz rakstīja:Pārsauciet šo sadaļu par "Tērzētava"
Izskatās ka pats Hapo pēdējo postu atstājis pirms gada ka jūs visi te piediršat un lieki piemuldat sadaļu.
Ja vēl žurk būs, tad davai!Rolish rakstīja:Davaj,davaj močījat,sezonas atklāšanā redzēsim kurš mīzīs karstu,tikai nikus uzdrukājat uz T-krekliem.
Tak iekāp kādam līdziAlutinsh rakstīja:Ja vēl žurk būs, tad davai!Rolish rakstīja:Davaj,davaj močījat,sezonas atklāšanā redzēsim kurš mīzīs karstu,tikai nikus uzdrukājat uz T-krekliem.
Pašiem kauns nepaliek? Ka normālu forumu pārvērš ''huiņas dzīšanā''
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
+1Uldis rakstīja:Pašiem kauns nepaliek? Ka normālu forumu pārvērš ''huiņas dzīšanā''
Lasot, nopīpēju 2 smēķus Bērnudārzs
Es saku lasit bet pec 4-5 rakstiem acis kuba aizgaja un atmetu to lasišanu jo pareizi tu pateicidogMa rakstīja:Lasot, nopīpēju 2 smēķus Bērnudārzs
jaa,jaa.heiteri novaacaas,tiekamies atklashana ar karogiem un nikiem uz pieres ,gribu redzēt kurš tad kaut ko dirsiis
neaizstavu hapo krāsaino žurku,jo poh kurš ar ko brauc,bet ja ar muti vai pirkstiem pa klavišu,tad gan jau kaut kāda veida drosme ir
pietiks pļūtīt otr pus ekrānam,sāksim visu atrisināt kā vīri - dragrace,drift,smukākais krāsojums un koptākais e3*
neaizstavu hapo krāsaino žurku,jo poh kurš ar ko brauc,bet ja ar muti vai pirkstiem pa klavišu,tad gan jau kaut kāda veida drosme ir
pietiks pļūtīt otr pus ekrānam,sāksim visu atrisināt kā vīri - dragrace,drift,smukākais krāsojums un koptākais e3*
Vari jau beigt cerēt. Lielie bļāvēji nebūs atklāšanā. Kur nu vel ar nikiem redzēt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu ko tu gribi dzirdeet. ja pateikshu aciis visu ko domaaju par shito miskasti tad man legaali varees smelt pa seju?Rolish rakstīja:jaa,jaa.heiteri novaacaas,tiekamies atklashana ar karogiem un nikiem uz pieres ,gribu redzēt kurš tad kaut ko dirsiis
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
AAAaaaaaaaRom4iks_328 rakstīja:LitrsAlus Paskaties uz savu parakstu pirms sac kautko gudri dirst!
Nee,biju domajis ko citu.bet ja taa ir tava parakstaa,tad neko...LitrsALus rakstīja:Nu ko tu gribi dzirdeet. ja pateikshu aciis visu ko domaaju par shito miskasti tad man legaali varees smelt pa seju?Rolish rakstīja:jaa,jaa.heiteri novaacaas,tiekamies atklashana ar karogiem un nikiem uz pieres ,gribu redzēt kurš tad kaut ko dirsiis
ticamakais ka sis homis is kads otrais profils kadam kurs caur to izbljauj savu sapiLomax rakstīja:kka nepareizi tu sac lietot so forumu prieks jaunina tadus vispar vajag banot. 20 posti un tie pasi visi offtopic suds.howis rakstīja:Tu pat vienu teikumu nespēj bez kļūdām uzrakstīt.cipruss18 rakstīja:Meitenit ja tev ir kada saape,droshi vari man pm vinu uzrakst
Visu labu.
Instagram INDIGAIS
zini rēcīgakais tas, ka kko līdzīgu tava bāba teica par tavu krānu, kad barā laidām šo uz apliPjērs rakstīja:Tu vispār esi mazs un zaļš, tavu viedokli tāpat neņem neviens galvā
labākais interneta warriors
Nju fui kas par valodiņu! fui fui fui
Anyway,pa tēmu - nafig ziemā sagāzt?
Nēesi iedomājies par to ka varbūt esmu zilais un man ir draugs ?woldens rakstīja:zini rēcīgakais tas, ka kko līdzīgu tava bāba teica par tavu krānu, kad barā laidām šo uz apliPjērs rakstīja:Tu vispār esi mazs un zaļš, tavu viedokli tāpat neņem neviens galvā
lai vieglāk purns izslīd un var nošķilt laikam.Cosmoss rakstīja:Nju fui kas par valodiņu! fui fui fui
@instagram - anrijs.v
Pjērs rakstīja:Nēesi iedomājies par to ka varbūt esmu zilais un man ir draugs ?woldens rakstīja:zini rēcīgakais tas, ka kko līdzīgu tava bāba teica par tavu krānu, kad barā laidām šo uz apliPjērs rakstīja:Tu vispār esi mazs un zaļš, tavu viedokli tāpat neņem neviens galvā
huj es zin kas tur bija, bija tumšs, bijām pālī, buksējām fiksi, jo pakaļas sala, bet ja tas bija tavs homo partneris, tad šim balss tembrs kā meičai
labākais interneta warriors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …