E36 Touring
Paldies atceroskompots rakstīja:šis redzēts dzīvē sekoju tev sestdien vakarpusē no biķernieku luksofora līdz ulbrokai. Skats no aizmugures labs, arī izpūtējs
Biki gan ma platu tās aizmugurējās 245 baigi strīķē arkas bet nekas jau rītdien būs šaurāki pussliki JUKŪŪŪ
Dēmmm uzmontēju aizmugurē 235/45 bet tā pat strīķējās
nu ko viskaut ko esmu sadarijis
Izieta TA.
Sapucēta motor telpa.
Nomainīts stūres pirksts ar stieni.
Un nopūsts auto vēders(grīda) ar VURTS.
Izieta TA.
Sapucēta motor telpa.
Nomainīts stūres pirksts ar stieni.
Un nopūsts auto vēders(grīda) ar VURTS.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
No tadas motor telpas, pusdienas var est )))
+1, savam ar gribētu tadu skaistumu.shadowscreenn rakstīja:No tadas motor telpas, pusdienas var est )))
Nu ko sveikiņi visiem!!!
Pagāšnedēļ biju aizlaidis uz Nīderlandi uz Eiropas čempionātu RC DRIFT Par vietām neprasiet gāja švaki bet pēdējais nēsmu No 115 dalībniekiem paliku laikam kāds 90tais bet nu neko pirmāreize tāda mēroga sačos ir OK te arī būs pāris bildes no brauciena
Pagāšnedēļ biju aizlaidis uz Nīderlandi uz Eiropas čempionātu RC DRIFT Par vietām neprasiet gāja švaki bet pēdējais nēsmu No 115 dalībniekiem paliku laikam kāds 90tais bet nu neko pirmāreize tāda mēroga sačos ir OK te arī būs pāris bildes no brauciena
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bildes diemžēl nebūs :(
Bet visko sadariju!
Samainītas bremžu kluči ar diskiem TRW gan priekšā kan aizmugurē sadabūts OM bardačoka lukturīts un vēl daži sīkumi kurus nav vērts pieminēt
Bet visko sadariju!
Samainītas bremžu kluči ar diskiem TRW gan priekšā kan aizmugurē sadabūts OM bardačoka lukturīts un vēl daži sīkumi kurus nav vērts pieminēt
Nu ko draugi mīļie :)
Varat mani apsveikt ar LSD tikai baigi lielā attiecība 3.15 laikam , tagad man ir neekominiskai dīzels
Varat mani apsveikt ar LSD tikai baigi lielā attiecība 3.15 laikam , tagad man ir neekominiskai dīzels
Vai tad attiecību no dīzeļa reduktora nevar pārlikt ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
uu iga centras555 rakstīja:Nu un reku uz mašīnas juhūūū
Nevar ir divu veidu LSD elementizuze91 rakstīja:Vai tad attiecību no dīzeļa reduktora nevar pārlikt ?
Normala krasa...nav letaVeiksmigais55555 rakstīja:BMW laba, bet atkal zila. Vairak neka pusei te zila BMW