Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 81
- chevron_right
ai, ai ai, traki. Mana šobrīt izskatās līdzīgi, bet vismaz spārns vesels. Izsaku līdzjūtību un veiksmi līdz pavasarim staisīt šo koņči'mu atpakaļ tādu kāda viņa bija un vēl labāku
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nja.. ar to slīpēšanu vajag prātīgi :)
Lai nu kā.. pa ziemu savedīsi un vasarā vairs neviens nejutīs atšķirību
P.S. Kāpēc tieši DEPO lukturi gribi ???
jutu lidzi ,bet tie ir tikai bleki
Lai butu divi vienadi...STUDENTS rakstīja:Nja.. ar to slīpēšanu vajag prātīgi :)
es tavā vietā sameklētu un ieliktu abus no orģināl ražojumiem zkv vai ko tādu
nezinu vai citiem arī tā ir, bet man personīgi viens ir depo lukturis un viņš spīd uz pusi švakāk nekā otrs-zkv
nezinu vai citiem arī tā ir, bet man personīgi viens ir depo lukturis un viņš spīd uz pusi švakāk nekā otrs-zkv
pa dienu iztaisnoju ar draugu kapotu un sparnu, lai varetu lidz garazham aizbraukt, un tagad auto staves ilgi, par to laiku planos visu sakartot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Atliek vien novēlēt veiksmīgu atkopšanos...
Shodien pa dienu dabuju sev OEM sparnu perfekta stavokli un tieshi mana kraasaa ka ari daudz visadas mazas zaglushkas ko sen vajadzeja nopirkt un pa lenu saku skruvet priekshu, zhel ka mashina atrodas tali no majas, tadelj nesanak man atri visu tur sagadat un uzlikt un kkada bildite processa
Vakar biju garazha un par to laiku nonemu nost to sparnu, bamperu, sliekshnju, domaju ka paradisies rusa zem slieksnja, bet tur viss tip-top, tikai pats slieksnis bija piestiprinats ar kadiem 3-4 zaklepkam un hermetiku, tapec shodien aizbraucu uz bimmershopu un nopirku visadas vajadzigas zaklepkas lai viss stav sava vieta.. zem sparna man gaidija surprize laikam pagatne kads panema loti labu stabu ar sparnu ari vakar nakti draugs man pripojal bamperu, un visadas plastmasinjas..
Diemzhel kad nonemam bamperu, paradijas ka tur tas skruves kuri stiprinas pie balkas bija psc stavokli, tapec tagad visas 4 ir parlauztas, un vajag kko iedomat taja vieta..
Gribeju ari uzlikt jaunu sparnu, bet zem sparna bija mazliet ruslana, bet nebija man lidzi brunuxa un fleksa, tapec tagad kad bus brivdiena braukshu likt sparnu, un apstradashu visu ar brunuksu un mastiku(ka ari vietu, kur akamulators stav), shodien nopirku brille, un pagrizienus, ta ka viss gaida brivdienas Vel loti gribu partaisit bishku provodku, bet to kad bus laiks! Palika tikai dabut kapotu un lukturus, un tad vares krasot, laikam viss un paris bildes, lai postu lasa
Diemzhel kad nonemam bamperu, paradijas ka tur tas skruves kuri stiprinas pie balkas bija psc stavokli, tapec tagad visas 4 ir parlauztas, un vajag kko iedomat taja vieta..
Gribeju ari uzlikt jaunu sparnu, bet zem sparna bija mazliet ruslana, bet nebija man lidzi brunuxa un fleksa, tapec tagad kad bus brivdiena braukshu likt sparnu, un apstradashu visu ar brunuksu un mastiku(ka ari vietu, kur akamulators stav), shodien nopirku brille, un pagrizienus, ta ka viss gaida brivdienas Vel loti gribu partaisit bishku provodku, bet to kad bus laiks! Palika tikai dabut kapotu un lukturus, un tad vares krasot, laikam viss un paris bildes, lai postu lasa
to plēvi gan labāk noņem un atpakaļ neliec. :) caur viņu sāk rasties kondensāts un sāk aprūsēt un tā.
Prodigy rakstīja:to plēvi gan labāk noņem un atpakaļ neliec. :) caur viņu sāk rasties kondensāts un sāk aprūsēt un tā.
pleve vnk lai salona nebutu puteklus a ta vinja nau slimfeet, un garazha man visu laiku +20, domaju ka tur nevar but kondetsata, jo tur saus
Pa laiku nesteidzigi pirku visu nepiecieshamo, lai mashina butu labaka, ta ka par tiem sikumiem nau jegas rakstit
Pagaidam man istaba nau vietas kur gulet, jo vinja ir pilna visa ar detaljam, ka minishrots kkads
Ilgi mekleju sev kaut kadus diskus, loti gribeju st5, pec tam st22, 32, 42, 19, bet pec tam kaut ka iemelejos st24 un saku meklet kaut ko Azev vieta, un shodien man sanaca iemainit ar piemaksu Azev'us pret st24, tagad esmu loti laimigs, un gaidu sezonas sakumu
Pagaidam man istaba nau vietas kur gulet, jo vinja ir pilna visa ar detaljam, ka minishrots kkads
Ilgi mekleju sev kaut kadus diskus, loti gribeju st5, pec tam st22, 32, 42, 19, bet pec tam kaut ka iemelejos st24 un saku meklet kaut ko Azev vieta, un shodien man sanaca iemainit ar piemaksu Azev'us pret st24, tagad esmu loti laimigs, un gaidu sezonas sakumu
Būs kruta
kādi platumi diskiem? 7,5 un 8,5? vai visi 7,5
Divi OEM bez uzraksta j7,5, divi laikam replika ar uzrakstu ari j7,5 ta ka ar laiku gribu atrast aizmugurejos oem kuri j8,5
Bus pa pirmo ...
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
8,5J platos būs grūti dabūt...
nu ja nedabushu, tad domaju ka uzlikshu flanci, domaju bus vienalga
atceros ka pie psih-arno bija st24, varbut vinjam tieshi j8,5
atceros ka pie psih-arno bija st24, varbut vinjam tieshi j8,5