Nu tad BEIDZOT!!! Jolcinja's E36 coupe... :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Nu cenšamies darīt visu, kas mūsu spēkos un ''maciņos'', lai būtu, kā vēlos...dogMa rakstīja:Te viss notiek pareizi! Galvenais, lai gala rezultāts ir tāds, kādu vēlies!
Paldies, nervi jau brīžiem uzdod, kad kautkādi darbi aizķeras, bet ceru, ka kāda nervu šūniņa pēc šīm pārvērtībām vēl būs palikusi...Gekons rakstīja:Vienigi varu novet stiprus nervus un priecaties par jau paveikto...Jolcinja rakstīja:Piekrītu, lēnām, bet ar precizitāti un kārtīgi...
malaci auto sadalijat reizinatajos veiksmi un pacietibu!
mani pieduura ta istaba,kur glabajas dalas
Jā, tajā istabā jau ir vismaz 3 E36... Gaidiet, salikšu savējo un sākšu jūs kaitināt sadaļā E36 rezerves daļas...
Vakar pa dienu un nakti Bembītis uzlikts uz riteņiem, tobiš uzlikta ritošā...
Milzīgs PALDIES kluba biedriem Activity, kompotiņam, Podziņai un Siikajam!!!
Tik es vēl kā egoists visu no malas novēroju Bet neticami ātri to ritošo piemauca!
Ah ka gribetos pievienoties sim darbigajam rokam, jo to BMW velos redzet sezonas atklasana....Jolcinja rakstīja:Vakar pa dienu un nakti Bembītis uzlikts uz riteņiem, tobiš uzlikta ritošā...
Nu nu, kā egoists...dogMa rakstīja:Tik es vēl kā egoists visu no malas novēroju Bet neticami ātri to ritošo piemauca!
Ok, nākamjā talkā uzzvanīšu Tev ar!Gekons rakstīja:Ah ka gribetos pievienoties sim darbigajam rokam, jo to BMW velos redzet sezonas atklasana....Jolcinja rakstīja:Vakar pa dienu un nakti Bembītis uzlikts uz riteņiem, tobiš uzlikta ritošā...
Vakar nočekota situācija arī ar šo auto, un arī šeit darbi rit uz priekšu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Jā kompotiņ, vakar gatavoju auto krāsošanai līdz 3:30, miedziņš nāk, bet bērni jau visu dienu neguļ... Tā kā varētu teikt, ka ir sācies mans 24/7 periods...
Hmm, kkāds klusums te iestājies, kur nokrāsotais auto?? Jolciņ saņemies !
Nu jā, bik iespringām uz Activity sedaniņu, tagad atsāksim ar šo...
Zinu, ka sen šeit nekas nav rakstīts, bet, ja godīgi arī nekas jauns nav sadarīts...
Taču, tas nenozīmē, ka šis auto paliks Alda Auto boksos uz mūžu, cik vien laiciņš atļaus, tik kautko darīsim...
Katrā ziņā, visdrīzāk, ka uz ziemu auto netaisīšu, lai nesanāk tikko krāsotu auto mocīt pa ziemas sāļiem, tāpēc šis paliks kā mans projektiņš pa ziemu un kopā ar manu Bembīti beidzot vajadzētu aizlaist uz sezonas atklāšanu 2014, gadā...
Bet kā tikko kas jauns būs, tā jūs, mīļie forumieši un biedri, pirmie par to uzzināsiet...
Taču, tas nenozīmē, ka šis auto paliks Alda Auto boksos uz mūžu, cik vien laiciņš atļaus, tik kautko darīsim...
Katrā ziņā, visdrīzāk, ka uz ziemu auto netaisīšu, lai nesanāk tikko krāsotu auto mocīt pa ziemas sāļiem, tāpēc šis paliks kā mans projektiņš pa ziemu un kopā ar manu Bembīti beidzot vajadzētu aizlaist uz sezonas atklāšanu 2014, gadā...
Bet kā tikko kas jauns būs, tā jūs, mīļie forumieši un biedri, pirmie par to uzzināsiet...
Ja gadienā vajadzīgas palīdzīgas rokas, tu zini kur tās meklēt
Un gribas ātrāk redzēt gatavu to murmulīti
Un gribas ātrāk redzēt gatavu to murmulīti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Zinu zinu, Podziņ, pati jau vairs nevaru sagaidit... Bet paldies, Tu jau esi ari lidz sim daudz palidzejusi...
Beidzot ledus mazliet sakustējies...
Lielākais PALDIES manam mīļajam Activity, kā arī paldies manam tētim (''Alda AUto'') un Mārim...
Lielākais PALDIES manam mīļajam Activity, kā arī paldies manam tētim (''Alda AUto'') un Mārim...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tā tik turpināt!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Ta gan ir vien laba zina!
Beidzot, beidzot !!! Prieks , kur tu rodies ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6