Putāna kupeja :)
100% elektriskais attaisās un aiztaisās tikai ar pogas palīdzìbuputans rakstīja:a pilniba elektriskais jautajums ka vins beigas pacelot nofiksejas ??RENIO rakstīja:tad tev sanāk ka ir puselektriskais jumts
šis tak ir no manas puses. nu ja cik redzēts tad ar viņu gāzts labi!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
nu ja gazets ir labi pat kad brauca man atradit jau paradija ko blokis speej
motors darbojas klusi neklab tas galvenais ka motors un bundza vesela bukses un sharas jau var samainiit vinas neko jau nemaksaa
motors darbojas klusi neklab tas galvenais ka motors un bundza vesela bukses un sharas jau var samainiit vinas neko jau nemaksaa
nja man ar tads sapnis bija jau kadu laicinu bet nu lai iegadatos uzreiz idealu lidzeklu nepietiek( pat braucu uz lietuvu paskatities 1 eksempraru 2.8 izradijaas ka 70% uz spakteles turas un no motora galvas elja spainjiem tek uz izpludes kolektora a un + pr. logs sasists par 1000 Ls lieki nobraukti 600 Km)vtechh rakstīja:sen pasham sapnis ir par kabri :) bet nejau zelta krasa man shita krasa liekas tada baigi dumja, bet gaumes jautajums.
bet ta super :) apskauzhu :(
Lai veicas :)
nezinu dzive vinjs baigi labi izskatas sakuma ar domaju ka dzeltena galigi garam tad kad dzive ieraudziju iepatikas :)
nav ko apskaust passaprotams ka lidzeklu trukums ir visiem nevar jau gribet visu uzreiz pa biskinam pa biskinam.
gan tiksi arii pie sava sapnu kabra
Auto tiri simpatisks,tas kas bija ar vinju agrak neinterese galvenais lai tiek milets un kopts.
kadu dienu uzkriesimies
kadu dienu uzkriesimies
gan jau
ielikts jauns aizmugurejais ''logs" Paldies suvejam.
kadu bildi ieliksu velak.
nakamais merkis salonu parsut (Jakraj pikis )
kadu bildi ieliksu velak.
nakamais merkis salonu parsut (Jakraj pikis )
cik izmaksāja?
Cik ilgi pie viņa gaidīji lai viņš iešūtu?
un, jā bildes, bildes, bildes
Cik ilgi pie viņa gaidīji lai viņš iešūtu?
un, jā bildes, bildes, bildes
nu te ir kada bilde tik nav logs foonaa bet nu vina kvalitate apmierina.
izmaksaja 70 Ls par jumta suvju atjaunosanu neko nepanema
mmm neatceros precizu laiku bet nu lkm pusotra nedelja rindaa, suva (no rita atstaju masinu ap 17 savacu bija gatava)
izmaksaja 70 Ls par jumta suvju atjaunosanu neko nepanema
mmm neatceros precizu laiku bet nu lkm pusotra nedelja rindaa, suva (no rita atstaju masinu ap 17 savacu bija gatava)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja tas bija sestdien (08.06), tad tas biju es.atputos saulkrastos (redzets 1 forumietis ar tumsu unversalu)
Uzkrāsoju nedaudz tonālo
Svētdien laiciņš palutināja darīt nebija ko nācās fottosessiju uzrīkot
Laabs
Paldies.
Tas labi, ka ne man vienīgajam patīk.
Salons jāpāršuj, bet tas uz nākamo sezonas atklāšanu. Tiecos uz 1. Vietu skaistāko cabrio vidū.
Tas labi, ka ne man vienīgajam patīk.
Salons jāpāršuj, bet tas uz nākamo sezonas atklāšanu. Tiecos uz 1. Vietu skaistāko cabrio vidū.
Centros bļembas obligāti Bet tā
2 defekti: kapotā lampiņa karājas; logu mazgāšanas šļaukas un lampiņas vadi ar karājas :) tur jābūt spec. stiprinājumam pie kapota amortizatora.
labs kabris
mjā bbs centiņus vajag, cik uzzināju viņi oem maksā 100 eur pagaidām sīkumiem negribās ķerties klāt primārais ir pāršūt salonu un jumtu.
Tā kapota lampiņa man nezkapēc nelien iekšā vai vienkārši man tizli pirksti.
Paldies RENIO
Tā kapota lampiņa man nezkapēc nelien iekšā vai vienkārši man tizli pirksti.
Paldies RENIO
var nopirkt bmw emblēmas. OEM maksā ap 15eur visas četras