Mans miesas parvietotājs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12
- chevron_right
KV ir divi ejamie ceļi normalo kenaru un 2trais..
Te info pa viņu:
Ranal - Augstas kvalitātes, uz sintētisko sveķu bāzes veidots elastīgs līdzeklis auto virsbūves aizsardzībai, kurš nesatur bitumu un asfaltu. Lieliski aizsargā automobiļa virsbūvi pret koroziju. Piemīt trokšņu slāpējošas īpašības. Pārklājums veido sīkgraudainu struktūru. Pēc izžūšanas var pārkrāsot.
Žūst kadas 40-50 min .
Cena ap 5 Ls /1L
http://www.aircomnet.lv/index.php?productID=69527
Pērkot viņu vajag ari pistoli. Es viņu nenopirku (nezināju ka vajag).nācāsar pindzeli ņemties.
Smerējot virsū sito brīnumu iesaku vikt kkadu masko . Pēc 4h darba biju manami sareibis.
Vakar sāku 19:00 un ap 7:00 no rīta pabeidzu.
Te info pa viņu:
Ranal - Augstas kvalitātes, uz sintētisko sveķu bāzes veidots elastīgs līdzeklis auto virsbūves aizsardzībai, kurš nesatur bitumu un asfaltu. Lieliski aizsargā automobiļa virsbūvi pret koroziju. Piemīt trokšņu slāpējošas īpašības. Pārklājums veido sīkgraudainu struktūru. Pēc izžūšanas var pārkrāsot.
Žūst kadas 40-50 min .
Cena ap 5 Ls /1L
http://www.aircomnet.lv/index.php?productID=69527
Pērkot viņu vajag ari pistoli. Es viņu nenopirku (nezināju ka vajag).nācāsar pindzeli ņemties.
Smerējot virsū sito brīnumu iesaku vikt kkadu masko . Pēc 4h darba biju manami sareibis.
Vakar sāku 19:00 un ap 7:00 no rīta pabeidzu.
Labs darbs padarīts!
paldies. :) Nu es domāju ka es ar ar pindzēli močīšu, nedaudz atgādina metinājuma šuvju mastiku.
Tikai rūpīgi notiri veco šmāķi .
Jo apakšā es atklāju dažās vietas kur rusa sak mesti. Nav jēgas ar viņu apstrādāt virsmu ja nezini kas tur apakšā.
Personīgi es liku 3 kārtas - drošībai.
Ar 3 litriem pilnība pietiek . :)
Un viņi ir divi veidi.
vieniem var arī krāsot pa virsu krāsu.
Jo apakšā es atklāju dažās vietas kur rusa sak mesti. Nav jēgas ar viņu apstrādāt virsmu ja nezini kas tur apakšā.
Personīgi es liku 3 kārtas - drošībai.
Ar 3 litriem pilnība pietiek . :)
Un viņi ir divi veidi.
vieniem var arī krāsot pa virsu krāsu.
Smuki diski! Kopaa ar M buferiiti buus riktiigi labi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kur uzlīmei palicis?
Jaaseedina
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ja nosedinaas buus loti labs sedans ar tiem lietajiem! lietie superiigi!! tiesi sedanam piestav!!
moikauteo rakstīja:Kur uzlīmei palicis?
Cerams, ka man netrāpīsies pa celjam ar vasarenēm .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
tā jau tikai piemerīšana .
skatamies kurš rullis/skriemelis ir sadilis/kustas, tā var arī 10 siksnas gadā mainīt.ervvis743 rakstīja: *Nomainīta siksna bet atkal jāmaina jo cīkst.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
siksnu edeju jau atradu viena skriemeli mazins robs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis ervvis - 30 Mar 2012, 22:10, kopā labots 1 reizi.
cik noprotu nekrasots?
nu pagaidām nekrāsots.
kad parādīsies brīvie lidzekļi. tiks sakrāsots.
kad parādīsies brīvie lidzekļi. tiks sakrāsots.
Jaaseedina
Kur vasaras diski???
Kur vasaras diski???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12