Arktissilber 323i Ziemelis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 17
- chevron_right
Mazda jau hečbeks noteikti bija, plauktu izņem un vietas daudz.
Bija, bija, bet Mazda bija arī krietni mazāka par E36 Ok, offtopic offuteo rakstīja:Mazda jau hečbeks noteikti bija, plauktu izņem un vietas daudz.
Tāda neliela atskaite - auto paviesojās pie Riddlera, kur tika nomainīts termostats, kā arī beidzot nodabūts nost motora plastmasas vāks, kuram skrūves bija iestrēgušas. Arī paslavēja, ka ir labs rāviens
Arīdzan tagad, kad ir pabraukāti garāki gabali, esmu sacinājis, ka logi svīst vaļā nevis ciet, kas ir patīkami.
Lai gan pa ziemu dzenāju maz, manīju, ka nedaudz rūsa ir uzpeldējusi, tādēļ ir doma aizdzīt pie KROWN pēc Ziemassvētkiem. Tā teikt - dāvana autiņam (viena no)
Pagaidām par vizuālo īpaši nedomāju, jo gribu ātrāk sadabūt jaunu salonu. Pēc tam domāšu, kā labāk individualizēt autiņu.
Priecīgus Ziemassvētkus!
Arīdzan tagad, kad ir pabraukāti garāki gabali, esmu sacinājis, ka logi svīst vaļā nevis ciet, kas ir patīkami.
Lai gan pa ziemu dzenāju maz, manīju, ka nedaudz rūsa ir uzpeldējusi, tādēļ ir doma aizdzīt pie KROWN pēc Ziemassvētkiem. Tā teikt - dāvana autiņam (viena no)
Pagaidām par vizuālo īpaši nedomāju, jo gribu ātrāk sadabūt jaunu salonu. Pēc tam domāšu, kā labāk individualizēt autiņu.
Priecīgus Ziemassvētkus!
domāju ka labi izskatītos
m4z rakstīja:domāju ka labi izskatītos
ja ir interese, tad man tādas lampas garāžā mētājas.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
izskatītos turbanizēti
Iepirkti daži labumi, lai veiksmīgi noslēgtu gadu.
Priekšējā kapota emblēma Taisna ventilatora žalūzija Un ādas salons. Laimīgu Jauno gadu! P.S. Mainot žalūziju, atklāju, ka radio antena nebija iesprausta, tāpēc tagad man beidzot uztver radio normāli.
P.P.S. Iegādāšos - melnu ātrumkloķi, ādas rokubalstu, miglas lukturu vadus ar spraudņiem.
Priekšējā kapota emblēma Taisna ventilatora žalūzija Un ādas salons. Laimīgu Jauno gadu! P.S. Mainot žalūziju, atklāju, ka radio antena nebija iesprausta, tāpēc tagad man beidzot uztver radio normāli.
P.P.S. Iegādāšos - melnu ātrumkloķi, ādas rokubalstu, miglas lukturu vadus ar spraudņiem.
Pēdējais labojis BRASS - 31 Dec 2012, 13:59, kopā labots 2 reizes.
Es biju blakus telpā, lasīju žurnālu ;D Nu, principā viņi izurba vairākās vietās mašīnā caurumus - durvīs, arkās utt., kur arī to visu iepūta iekšā. Visa mašīna pilnībā ir apstrādāta, produkts pats ir tāds diezgan eļļains. Viņi deva garantiju, ka jauna rūsa neradīsies un esošā ir iesaldēta. Garantija ilgst vienu gadu. Ja rūsa parādās, tad viņi it kā sedz novēršanas izdevumus. Paskaties www.krown.lv, tur viss ir sīkāk aprakstīts. Bet nu iesaku, ļoti patika attieksme pie viņiem, gaidīšanas laiks nav, pieteicos un tajā pašā dienā jau varēju vest apstrādāt. Bet nu grūti spriest par produktu, jāgaida līdz ziemas beigām, tad varēs spriest par tā kvalitāti, cik ļoti būs pasargājis no sāļiem.
tik nesaprotu, ka pēc jāauzrbj caurumi durvīs, var tak abšivkas noņemt!?
Kpc diskus nenomazgāji?
Bļin, pat motortelpa kā izlaizīta! Un ādas salons ir vienkārši!
Auto labās rokās!
Auto labās rokās!
shiftera āda baigi lec acīs!
Auto krāsa smuka, motortlpa tīra +, krietni uzlabo kopskatu !
Auto krāsa smuka, motortlpa tīra +, krietni uzlabo kopskatu !
Piedod, bet man nav attaisnojumu par netīriem diskiem, neskaitot to, ka viņi pat nomazgāti izskatās netīri pie šīs auto krāsas
Motortelpa tīra, jo tur KROWN visu sapūta
Par pārslēdzēja ādu zinu, man viņa nepatīk, šobrīd meklēju jaunu ātrumkloķi, esmu atvērts piedāvājumiem.
Un vai es esmu vienīgais, kuram no dažiem rakursiem E36 sedani izskatās pēc E39 ar sporta paketi?
Motortelpa tīra, jo tur KROWN visu sapūta
Par pārslēdzēja ādu zinu, man viņa nepatīk, šobrīd meklēju jaunu ātrumkloķi, esmu atvērts piedāvājumiem.
Un vai es esmu vienīgais, kuram no dažiem rakursiem E36 sedani izskatās pēc E39 ar sporta paketi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 17