316i by Nixon
labi darbinji padariiti
tik savu auto gan es tev nedotu apchubinat, pec tam youtubee butu jastaas kaa vins iet vai neiet
tik savu auto gan es tev nedotu apchubinat, pec tam youtubee butu jastaas kaa vins iet vai neiet
...
Turpinājums iepriekšējam lielajam postam...
Skates diena klāt - stūres pastiprinātāja šļaukām pie eļļas bačoka uzlikti normāli žņaugi un pie reizes nedaudz notīrīta eļļa zem dzinēja.
Tad nomazgāts pats auto un dodamies ceļā, protams, pa ceļam iebraucot vēl servisā, piemetināt izpūtēja kronšteinu, pārbaudīt lukturu augstumu un samontēt divas riepas. Kad tas izdarīts, uztankojamies un braucam uz TA Rinda pat vakarā Beidzot sagaidīta sava kārta Viss dirsā, nav bremžu, jātiek no tās miskastes vaļā. :V1Beta: :RF_:
Ar tiem pirmajiem divniekiem man nav skaidrība... Kur problēma?
Pārējie divi huiņā, ar tiem tikšu galā... Vai varētu būt saistība ar to, ka bojāta tā pakaļējā bremžu šļūtene un gaiss ir sistēmā?
Nu neko, tagad vismaz mēnesi (nu jau vairs tik divas nedēļas ) var braukt un braucam mājās... Pa ceļam odometrs arī iekrita smukā skaitlī. Nākamajā dienā atpakaļ pie neTA versijas... Ielikti atpakaļ miglinieki, pievienoti USDM, ielikts Xenons tālajos un uzlikti savi diski. Un atkal netīrs. :lauki: Tagad jānovērš visas problēmas, jāsameklē un jāuzliek ziemenes un jābrauc jau pēc īstās uzlīmes.
P.S. Atkal sanāca bilžu čupa.
Tad nomazgāts pats auto un dodamies ceļā, protams, pa ceļam iebraucot vēl servisā, piemetināt izpūtēja kronšteinu, pārbaudīt lukturu augstumu un samontēt divas riepas. Kad tas izdarīts, uztankojamies un braucam uz TA Rinda pat vakarā Beidzot sagaidīta sava kārta Viss dirsā, nav bremžu, jātiek no tās miskastes vaļā. :V1Beta: :RF_:
Ar tiem pirmajiem divniekiem man nav skaidrība... Kur problēma?
Pārējie divi huiņā, ar tiem tikšu galā... Vai varētu būt saistība ar to, ka bojāta tā pakaļējā bremžu šļūtene un gaiss ir sistēmā?
Nu neko, tagad vismaz mēnesi (nu jau vairs tik divas nedēļas ) var braukt un braucam mājās... Pa ceļam odometrs arī iekrita smukā skaitlī. Nākamajā dienā atpakaļ pie neTA versijas... Ielikti atpakaļ miglinieki, pievienoti USDM, ielikts Xenons tālajos un uzlikti savi diski. Un atkal netīrs. :lauki: Tagad jānovērš visas problēmas, jāsameklē un jāuzliek ziemenes un jābrauc jau pēc īstās uzlīmes.
P.S. Atkal sanāca bilžu čupa.
par pirmajiem divniekiem jāskatās vai kaut kas neķīlē, var būt vadīklas, varbūt paši suporti
Pasažierpusē priekšējais suports tāds interesants bija, kad mainīju klučus... Vadīklas bija OK.
kas tev ir ar nr apgaismojumu?parastas diodes?
arī ievēroju diodes. Un skatē neko neielika?
tev tak ir prieksaa Ta protokols
Nop, daudzus zinu, kas ar diodēm iet un nav problēmu... Bet man vispār tādā steigā pieņēma, ka pat kapotu neatvēra un VIN nepārbaudīja. Tik pat labi V8 varēja būt zem kapota.green garage rakstīja:arī ievēroju diodes. Un skatē neko neielika?
mja mani ari izbrinija kad ieraudziju ka nav 2nieks par diodem.tapec ari jautaju.
runajot par bremzem,varetu but ka suports nestaiga,ka vajag.
runajot par bremzem,varetu but ka suports nestaiga,ka vajag.
nu redzu ka nav, bet nesaprotu kapēc.baumanis rakstīja:tev tak ir prieksaa Ta protokols
Man bija gadījums, ka pamanīja un piesējās, bet kad mēgināju ieskaidrot ka nav LED, nepažēloja laiku, izņēma ārā un parādija. bet bija arī dzeltenās līdzi, tapēc ielikām un viss ok.
atsauci atmiņā gadījumu kad skatē busam nedega pāris gaismas un tehniskās inspektors tā steidzās ka vnk pateica POH.Nixon rakstīja:Nop, daudzus zinu, kas ar diodēm iet un nav problēmu... Bet man vispār tādā steigā pieņēma, ka pat kapotu neatvēra un VIN nepārbaudīja. Tik pat labi V8 varēja būt zem kapota.green garage rakstīja:arī ievēroju diodes. Un skatē neko neielika?
Nomainīts šarnīrs, bremžu šļauciņa, stabilizatora atsaite vienā pusē, nopirktas visas četras jaunas ziemenes un uzliktas uz R15 diskiem, uztaisīta savirze un šodien, ar divu dienu kavēšanos, tika izieta skate.
Bilžu kautkā nav, bet gan jau.