Mans personigais 318IS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
te laikam visu izsvērs gaumes lieta. bet man liekas ka tam sudrabotajam izskatās pretīgi.
hoodija aparatāma vel tā, normāli. Laikam jau ka dēļ tumšās krāsas, jo tā nelec acīs ka krāsoti
hoodija aparatāma vel tā, normāli. Laikam jau ka dēļ tumšās krāsas, jo tā nelec acīs ka krāsoti
Tas gan, sudrabotajam prasās melnus, lai būtu kāds kontrasts.
Savādāk izskatās, kā gāja ar krāsas pistoli pāri mašīnai, tā pārgāja. (Mans viedoklis).
Savādāk izskatās, kā gāja ar krāsas pistoli pāri mašīnai, tā pārgāja. (Mans viedoklis).
Piekritīšu, gan , ka moldingiem negribas būt mašīnas krāsā.
Bet vai vaiņeim ir jabūt tieši melniem un viss ?! Vispār vairs nekādi varianti nav pieļaujami ?!
Un ja ir savādāk tad tas vairs nav pareizi? NU FU*K - tas jau ir rasisms !!!
Bet vai vaiņeim ir jabūt tieši melniem un viss ?! Vispār vairs nekādi varianti nav pieļaujami ?!
Un ja ir savādāk tad tas vairs nav pareizi? NU FU*K - tas jau ir rasisms !!!
Prtams, krāso kaut spilgti oranžus, Tavs auto, bet nu rēķinies ar gatera reputāciju
+1,neviens jau nevar aizliegt tev viņus kaut rozā nokrāsot un salikt iekšā diodes visās varavīksnes krāsās, tikai rēķinies ka visi rādīs ar pirkstu un uzskatīs par bezgaumīgu šķūni
Atstājot mašīnas krāsā tos moldingus, viņi tur pazūd, tik pat labi var nelikt viņus un aiztaisīt ciet tos klipšu caurumus.
Ok, gaumes lieta jāā jā jāā.. te viss tā ir
1. bilde - iedomājies to auto ar melniem moldingiem.. ?? Paskaties ko citi saka? vienīgais neesmu "atpalikušais" tādā gadījumā
2. bilde - Hoodijam pat nebiju ievērojis dēļ tumšās krāsas, bet anyway es nebūtu zaļus laidis..
Tieši tā.. kā jau te vīri teica - krāso kaut rozā, tikai rēķinies ar gatera reputāciju
Nekas personīgi, gribam, lai ir smuki e36 šeit
1. bilde - iedomājies to auto ar melniem moldingiem.. ?? Paskaties ko citi saka? vienīgais neesmu "atpalikušais" tādā gadījumā
2. bilde - Hoodijam pat nebiju ievērojis dēļ tumšās krāsas, bet anyway es nebūtu zaļus laidis..
Tieši tā.. kā jau te vīri teica - krāso kaut rozā, tikai rēķinies ar gatera reputāciju
nu nu kas ta piem hudija aprātā smuks, tas ka sasēdināts, tas ka rat haube pfff. ja paceltu augstāku izskatītos pēc e36 ar apdauzītu buferi un sapuvušu haubi, karo4 skats nekāds.STUDENTS rakstīja:Ok, gaumes lieta jāā jā jāā.. te viss tā ir
un smuku e36 šeit ir tiešām maz, bet nu kas ko uzskata pa smukumu.
Un vispār atradām kam piesieties moldingiem joptvj, visiem jau nekad neizpatiks, katram gaume savādāka, citiem gaumes nav
BMW-Big Money Waste
uteo rakstīja:Prtams, krāso kaut spilgti oranžus, Tavs auto, bet nu rēķinies ar gatera reputāciju
AgnisB rakstīja:+1,neviens jau nevar aizliegt tev viņus kaut rozā nokrāsot un salikt iekšā diodes visās varavīksnes krāsās, tikai rēķinies ka visi rādīs ar pirkstu un uzskatīs par bezgaumīgu šķūni
wow wow wow wow oww nu jūs dodat, protams ka stulbi izskatīsies, beeeeeeeeeet atgādināšu marxa un orkaana ziemas diskus, tur kometāros neviens nebija baigi skarbs, bet te jau laikam lielu lomu speele respekts pret biedriem
BMW-Big Money Waste
vo jā, es nesaprotu no kurienes šis teiciens te ir ievazāts, no šķūnerlaifa laikam, jo powerā nekas tāds nav novērotsSTUDENTS rakstīja:Ok, gaumes lieta jāā jā jāā.. te viss tā ir
gaumes izjūta vai nu ir vai nav (lielākā vai mazākā mērā), tad jau vilkt sandales ar zeķēm vai baltas zeķes pie melnām uzvalka kurpēm arī ir ''gaumes lieta''
neattiecinu šo te uz šī topika autoru individuāli..
Vienmēr patikuši salīdzinājumi ar sandalēm super vnkAgnisB rakstīja:vo jā, es nesaprotu no kurienes šis teiciens te ir ievazāts, no šķūnerlaifa laikam, jo powerā nekas tāds nav novērotsSTUDENTS rakstīja:Ok, gaumes lieta jāā jā jāā.. te viss tā ir
gaumes izjūta vai nu ir vai nav (lielākā vai mazākā mērā), tad jau vilkt sandales ar zeķēm vai baltas zeķes pie melnām uzvalka kurpēm arī ir ''gaumes lieta''
neattiecinu šo te uz šī topika autoru individuāli..
Slimais, par Hoodija eksemplāru mēs nemaz nerunājam.. es nepieminēju, ka tur viss ir labi .. teicu, ka neievēroju moldinga krāsu.. ko tu cepies??
P.S. Neviens viņu necels augstāk - nemīz KAAARSTU
Eu, Tu te neplāties ar maniem diskiem
Man jau viens čoms teica - Ko tu tur Student stāsti, ka Tev vienīgajam tādi , rekur ss.lv e36 ar tādiem pašiem diskiem kā Tev.
Nācās taisnoties..
Labi offtopics
Man jau viens čoms teica - Ko tu tur Student stāsti, ka Tev vienīgajam tādi , rekur ss.lv e36 ar tādiem pašiem diskiem kā Tev.
Nācās taisnoties..
Labi offtopics
Runa negaja par diskiem
jap jap šo arī biju ievērojis. Manuprāt nav ko te iesvīst par moldingiem lai tak cilvēkam ir viņi mašīnas krāsā, kas tur lielsSlim rakstīja:uteo rakstīja:Prtams, krāso kaut spilgti oranžus, Tavs auto, bet nu rēķinies ar gatera reputācijuAgnisB rakstīja:+1,neviens jau nevar aizliegt tev viņus kaut rozā nokrāsot un salikt iekšā diodes visās varavīksnes krāsās, tikai rēķinies ka visi rādīs ar pirkstu un uzskatīs par bezgaumīgu šķūni
wow wow wow wow oww nu jūs dodat, protams ka stulbi izskatīsies, beeeeeeeeeet atgādināšu marxa un orkaana ziemas diskus, tur kometāros neviens nebija baigi skarbs, bet te jau laikam lielu lomu speele respekts pret biedriem
NU bet sveiki ļaudis !!!
skatos un brīnos - kā diskiem var panākt tādu krāsu (nu, spožu, atspīdošu, košu un izteiktu) ???
Fotošops vai krasošanas meistarība ???
Varbūt jūs zinat ?!
skatos un brīnos - kā diskiem var panākt tādu krāsu (nu, spožu, atspīdošu, košu un izteiktu) ???
Fotošops vai krasošanas meistarība ???
Varbūt jūs zinat ?!
zilais hroms!!
Pirmo reizi par kaut ko tadu dzirdu!pipars rakstīja:zilais hroms!!
Tikko netā pačekoju - neeeeeeeeenormali kruti !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9