Loča E36 323 (street drift)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Biju nedaudz piekeries dzineja galvai. :)
M54B30 un M50B25 sadalenes,citigi paporteju,kompresijas pakape palielinata,gaidu regulaciju uz etanolu. Jau tagad veeraas normali.. liidz treninam. Gluks naaca ik pa bridim,liidz palika konstants pedejas paris dienas un klokenes devejs ietwiitoja pie kopmja.
M54B30 un M50B25 sadalenes,citigi paporteju,kompresijas pakape palielinata,gaidu regulaciju uz etanolu. Jau tagad veeraas normali.. liidz treninam. Gluks naaca ik pa bridim,liidz palika konstants pedejas paris dienas un klokenes devejs ietwiitoja pie kopmja.
Man likas,ka esmu slinks cilveks,bet suportus uz krasosanu gan bez domasanas nemu nost,neka te dazi labi :lol_nau_verc:
Tomer sev taisu , tad ari vieglak gulet,ja viss kaa naakas izdarits,nevis tikai lai pa gabalu siikaas redz.
Tomer sev taisu , tad ari vieglak gulet,ja viss kaa naakas izdarits,nevis tikai lai pa gabalu siikaas redz.
Darbu kvalitāte
Kādā proporcija ar benzīnu liesi klāt E85?
opā, pat nezināju, ka Tev te topiks ar
zini, ka kaut kādu video arī vajadzēs pats ja saņemšos, nākamziem ar galvu ņemšu priekšā
tik lūdzu neaizbildinies, ka arī Tev slikta foto/video kamera, telefons ar der
zini, ka kaut kādu video arī vajadzēs pats ja saņemšos, nākamziem ar galvu ņemšu priekšā
tik lūdzu neaizbildinies, ka arī Tev slikta foto/video kamera, telefons ar der
stockam leeju 70 pret 30,tagad lieshu tiiru.Wcoast rakstīja:Darbu kvalitāte
Starp citu,liels paldies qsx par konsultacijam,palidzesanu. Nezinu,ko butu iesacis bez vina.
Visiem m52 stokiem var liet 70/30 un neuztraukties?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
super topiks. viens no interesantākajiem un viss ļoti vnk valodā uzrasktīts. sajūga setaps ļoti patīk
agang,paskaties sitaja topika kaut kur ir links ar video,tur ari mana kanala citus redzesi.
[quote="matissc"]skaists sedans un tiesam labi maaki braukt
p.s. bildee izskatas, ka Tev pakalejaa lampa ar balto pavarotu?
ja vajag, tad man kaa reiz majas metajas tieshi no taas puses, OEM, varu uzdaavinaat, tikai melnais plastmass bisknolauzts...
Paldies,kaut kaa censos. :)
Lukturi man ir melni,in.pro firmas,bet domaju likt abus tadus,kaa Tu piedava. :)
p.s. bildee izskatas, ka Tev pakalejaa lampa ar balto pavarotu?
ja vajag, tad man kaa reiz majas metajas tieshi no taas puses, OEM, varu uzdaavinaat, tikai melnais plastmass bisknolauzts...
Paldies,kaut kaa censos. :)
Lukturi man ir melni,in.pro firmas,bet domaju likt abus tadus,kaa Tu piedava. :)
aa, nu jaa vnk taja bildee kka lenkjis tads, ka nevarej saprast vai veljoprojam tumshie
nu man tikai viens ir..
nu man tikai viens ir..
Topiks interesants.
Tik īsti nesaprotu kāpēc neizmantoji izdevību (noņemta galva) un netaisīji uz lielāku tilpumu.
Zirneklis no s50 vai aftermarkets? Pie kā regulēsies?
p.s. Ir liekas šādas In-pro aizm lampas, ja nu gadījumā vēlies saglabāt iepriekšējo izskatu.
Tik īsti nesaprotu kāpēc neizmantoji izdevību (noņemta galva) un netaisīji uz lielāku tilpumu.
p.s. Ir liekas šādas In-pro aizm lampas, ja nu gadījumā vēlies saglabāt iepriekšējo izskatu.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Tiesam topiks interesants un tiek guldits liels darbs :)
Prieks lasit un sekot lidzi :)
Prieks lasit un sekot lidzi :)
.......74
biju nolemis konkreto darbu izdarit un kadu laiku dzineju mest mieraa,baigi negribas uz to visu vairs iespringt,lai dazhas reizes vasara paslipetu. :)he9600 rakstīja: Topiks interesants.
Zirneklis aftermarket..
par lampam jaizdoma.
Atmet pm,cik gribi par lampam un kaads stavklis.
Skaists sedans un rokas aug no pareizās vietas un ne tikai runajot par darbu izdarisanu bet par braukšanu, labi sanāk.
Ja nav noslepums - cik izmaksaja zirneklis'?
Ja nav noslepums - cik izmaksaja zirneklis'?
paldies par labiem vardiem.
Zirnekli pa 60ls dabuju,bet tas laikam gadijuma raksturs.
Zirnekli pa 60ls dabuju,bet tas laikam gadijuma raksturs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9