RVS - e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 19
- chevron_right
nekas, apniks pārkrāsošu :)
Vakar tika iegādāti rižie priekšējie pagriezieni, un viens moldings kurš nāk zem aizmugurējā loga, žēl ka otrs bij ielausts . Un pats galvenais, esmu ticis pie e36.lv uzlīmēm Bildes būs nākošnedēļ, kad sākšu gatavoties mehudienām
aizmugurejo bunduli likvidet un bus labais
man gan liekas ka smoked pagriezieni tev labak piestav .
bundulis pārāk uz āru, pretīgi izskatās..
noregulet bunduli un viss bus , kapec uzreiz jalikvide?
Bunduli ne par ko nelikvidēšu, skaņa patīk, vnk jātiek pie metināmā un drusku jāsaīsina trubu.baumanis rakstīja:aizmugurejo bunduli likvidet un bus labais
Bet par pagriezieniem runājos šie daudz labāk izskatās dzīvē, nekā iepriekšējie
A un nevajag tak ieteikt visiem likvidēt bunduļus, kā pats to esi izdarījis, cik šodien esi dzirdēts, nu ir pa traku
nu ar likvidaciju biju domajis , mainu pret kaut ko citu , bet nu , ja vinju uzliks savadak, tad ari bus ok
par manu skanu , no comment
par manu skanu , no comment
kas tev ar motoru ? būs taisāms ?
Jāizrok topiks savādāk galīgi ierūsējis.
Pa šo laiku kamēr nekas jauns nav uzstādīts un mainīts, vienīgais te pāris mēnešus atpakaļ atgadījās neliela šaize ar motoru, bet nu viss tika labots un tagad pat drusku labāk iet jo tās šaizes risināšanas brīdī nomainīju gaisa mērītāju. Un izrādijās, ka mans bij galīgi čau.
Uz šo brīdi rūc kā bitīte, un nu jau ir iegādāts šis tas, bet par to vēlāk
Daži kadri kas liecina, ka viss ir kārtībā Maza fotosesija ar aigarzzz
Pa šo laiku kamēr nekas jauns nav uzstādīts un mainīts, vienīgais te pāris mēnešus atpakaļ atgadījās neliela šaize ar motoru, bet nu viss tika labots un tagad pat drusku labāk iet jo tās šaizes risināšanas brīdī nomainīju gaisa mērītāju. Un izrādijās, ka mans bij galīgi čau.
Uz šo brīdi rūc kā bitīte, un nu jau ir iegādāts šis tas, bet par to vēlāk
Daži kadri kas liecina, ka viss ir kārtībā Maza fotosesija ar aigarzzz
hehe buksešana ir laba lieta
kā jūs tos burnout'us taisat!
Man ar manu tupeļmotoru nesanāk!
Man ar manu tupeļmotoru nesanāk!
brauc uz Jelgavu, iemācīsim
Jelgava liekas, ka visas dzīves gudrības var apgūt!
Nu bet, kā lai bez burnoutaKV_ rakstīja:hehe buksešana ir laba lieta
Tieši tā, takā gaidam ciemoserda rakstīja:Jelgava liekas, ka visas dzīves gudrības var apgūt!
Beidzot varu izrakt savu topiku no lielā bara
Tātad nu beidzo esmu savam pelēcim sagādājis M paku, kuru jau gandrīz visu esmu uzlicis virsū, kamēr tie ir abi bamperi, sliekšņus diemžēl vel nesanāk uzlikt jo netieku pie klipšiem tik ātri kā gribējās.
Un vel arī tika atsvaidzināti diski, tā lai kautkas savādāks
Vienīgi bildes uz šo brīdi lādzīgi nav jo pārsvarā viss tika darīts līdz vēlam vakaram un uzlikts ar gandrīz naktī Takā šobrīd pat pats vel neēsmu redzējis rezultātu dienas gaismā, jo tam visam pa vidu maisās darbs
bildes no procesa
Tātad nu beidzo esmu savam pelēcim sagādājis M paku, kuru jau gandrīz visu esmu uzlicis virsū, kamēr tie ir abi bamperi, sliekšņus diemžēl vel nesanāk uzlikt jo netieku pie klipšiem tik ātri kā gribējās.
Un vel arī tika atsvaidzināti diski, tā lai kautkas savādāks
Vienīgi bildes uz šo brīdi lādzīgi nav jo pārsvarā viss tika darīts līdz vēlam vakaram un uzlikts ar gandrīz naktī Takā šobrīd pat pats vel neēsmu redzējis rezultātu dienas gaismā, jo tam visam pa vidu maisās darbs
bildes no procesa
ABS plastmasas mpaku uz ziemu ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7