melaro kupeja
Nu te iespējams sanāks normāla žurka :)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
sitam japaseko lidz es gan teiktu ka ceriba mirst pedeja pats ar viniem ari cinijos ja ekspertu nozimes liela auguma viru ar bardu kad es ieminejos ka m/bamperi oem var dabut bm auto ,vins man jautaja vai es gadijuma neesmu mulkis un zinu cik vins maksa un ka man masina ir 95 gada bet paldies dievam saruna tika ierakstita un pec jurista vestules compensai mes atradam kopsauceju kas apmierinaja abas puses
Ps: taka velu veiksmi un velreiz atkartosos citigi izlasi papirus pirms paraksti compensa
Ps: taka velu veiksmi un velreiz atkartosos citigi izlasi papirus pirms paraksti compensa
Opā, paldies, ka ieminējies par to ierakstīšanu
Un yess, amīts arī līks
Un yess, amīts arī līks
steidzoties uz izlaidumu, redzēju tevi runājam ar mentiem. Kāds sods ka bez TA brauc?
55 eināri, kas neietekmē neko tālāk.
Nu jaa tev nebija TA un uztaisiju avariju tad man liekas kad tevi apdrosinasana pasutis paris majas talak un liks samaksat otrai masinai par remontu no savas naudas.
Sent from my iPhone using Kristapsk94
Sent from my iPhone using Kristapsk94
Man arī kaut kāda tāda aizdoma.
poh ka nav TA, auto ir apdrošināts!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Apdrošināšana nav spēkā, ja mašīnai nav derīga TA - izlasi polises noteikumus. Varēsi pa savu naudu visu labot +maksāt tam, kas tev ieskrēja
Labāk rūgta patiesība nekā saldi meli
Es laikam infarktu dabūtu, ja sasistu savējo - tik daudz laika, nervu un naudas ieguldīts - neviens apdrošinātājs/serviss to nespēs nekad novērtēt.
Labāk rūgta patiesība nekā saldi meli
Es laikam infarktu dabūtu, ja sasistu savējo - tik daudz laika, nervu un naudas ieguldīts - neviens apdrošinātājs/serviss to nespēs nekad novērtēt.
Galvenais gudri uzdirst kādam
Tas, ka nav TA šajā avārijā neko nenozīmē, to teica CP, jo avārijas cēloni/izvairīšanos tas neteikmētu.
Ir bijuši likuma grozījumi, tas ir tas pats, ja Tev stāv uz ielas mašīna un kāds lohs ar atpakaļgaitu iepiš iekšā.
JA ŠAJĀ SITUĀCIJĀ VAINĪGS BŪTU ES, TAD BŪTU PAVISAM SAVĀDĀK
Tas, ka nav TA šajā avārijā neko nenozīmē, to teica CP, jo avārijas cēloni/izvairīšanos tas neteikmētu.
Ir bijuši likuma grozījumi, tas ir tas pats, ja Tev stāv uz ielas mašīna un kāds lohs ar atpakaļgaitu iepiš iekšā.
JA ŠAJĀ SITUĀCIJĀ VAINĪGS BŪTU ES, TAD BŪTU PAVISAM SAVĀDĀK
Saku pēc pieredzes. Neviens tevi neaiztiek, nesāc raudāt vēl Apdrošinātāji vienmēr atradīs iemeslus, lai pasūtītu - tāds ir viņu bizness. Bet braukt bez TA - malacis, apsveicu, gudrs solis
Ja jau Tu saki pēc pieredzes, tad Tevi gan kāds tieši ir uzmetis, ja tici ko Tev saka otras puses apdrošināšanas čuvaks. Nesāc raudāt vēl
nesāc raudāt kad šeit par tevi runās tāpat kā e30.lv.Amish rakstīja:Saku pēc pieredzes. Neviens tevi neaiztiek, nesāc raudāt vēl Apdrošinātāji vienmēr atradīs iemeslus, lai pasūtītu - tāds ir viņu bizness. Bet braukt bez TA - malacis, apsveicu, gudrs solis
98% ka busi vainigs....jo nav TA
Viss jau ir atzīts, jo tika izsaukta policija, vainīgs ir otrs šoferis...
+ Likumā ir punkts, ja cietušajam nav TA, tas nevar būt kā iemesls, lai neizsniegtu kompensāciju vai tas derētu kā iemesls neizmaksāt pilnu summu.
Nesaprotu par ko jūs te ceļat brēku, tas nav kaut kāds saskaņotais protokols vai kaut kas tamlīdzīgs...
+ Likumā ir punkts, ja cietušajam nav TA, tas nevar būt kā iemesls, lai neizsniegtu kompensāciju vai tas derētu kā iemesls neizmaksāt pilnu summu.
Nesaprotu par ko jūs te ceļat brēku, tas nav kaut kāds saskaņotais protokols vai kaut kas tamlīdzīgs...
Tieši pie manām mājām es sasities
Būs interesanti pasekot līdzi ka tew tur beigas izgāja,bet sāpīgs moments
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Kapēc brauci bez TA ???
Dumjš esi ?
Dumjš esi ?
Balcer, tava mašīna, ka jautā man to? Sapisies galvā neesi?
Atbrauca apdrošinātāji un salika visus defektus kopā un zvanīs man par summam kad tiks viss aprēķināts.
Kā jau iepriekš teicu - tas, ka man nebija TA neko nenozīmēja šajā situācijā
Tagad visi heiteri varat droši iet tālāk un meklēt nākamo topiku kur kādu nolinčot
Atbrauca apdrošinātāji un salika visus defektus kopā un zvanīs man par summam kad tiks viss aprēķināts.
Kā jau iepriekš teicu - tas, ka man nebija TA neko nenozīmēja šajā situācijā
Tagad visi heiteri varat droši iet tālāk un meklēt nākamo topiku kur kādu nolinčot