E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 161
- chevron_right
Es savam pat 5w30 iegāzu! bet labu eļļu lejot, cipars būs labs
Pēc tam pastāsti sīkāk, kas par ķīmijām un kā izpaužās dzinēja tīrīšana
Pēc tam pastāsti sīkāk, kas par ķīmijām un kā izpaužās dzinēja tīrīšana
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tikko atbraucu no sevisa-vardu sakot ieleja man pie vecas eljas kautkaadu kjiimiju 300.gr un 30.min darbinaaja,veelaak noleeja nost(elja naaca aaraa ar kunkuljiem....ieleeju jaino elju un yai klaat 300gr taas pashas firmas kiimiju tikkai jau ar citu sastaavu in voalaa....neticami bet pazuda ziliitis,motors vairs neraustaas-straadaa gludi,kompresija labaaka-raaviens labaaks(vaardu sakot pagaida esmu prieciigs)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Ka tik tie nav tie paši piemaisījumi, kas pirmajā brīdī pēc to pieliešanas dod aprakstīto/foršo efektu, bet pēc tam, kad kādu laiku tos palietu, dzinēja klabēšana būs vēl lielāka. Tb kko tādu lieto, kad vajag smuki pārdod mašīnu?! Vnk interesanti...
d[-_-]b
Jaaa veciit-eamu iegruudis pusgada laikaa 1000.ls zhurkaa un gribu vinju nogruust;D
Piekritiishu kad jaun mashiinaam nevajag liet shos bet taam kuras ir pabrauktas var eksperimenteet-un nejau no zila gaisa es izdomaaju ka man vajag-vnk ir piemeeri un rezultati tapeec arii sev izdomaaju uztaisiit:)-ir starpiiba vai tu braic ar aizdirstu motoru kursh knapi velk vai arii tiiru motoru kursh briivi griezhas;)
Taapat ar elju-kamdeelj vecaa motoraa liet labu elju....vinjam tak taapat jau kapi
Piekritiishu kad jaun mashiinaam nevajag liet shos bet taam kuras ir pabrauktas var eksperimenteet-un nejau no zila gaisa es izdomaaju ka man vajag-vnk ir piemeeri un rezultati tapeec arii sev izdomaaju uztaisiit:)-ir starpiiba vai tu braic ar aizdirstu motoru kursh knapi velk vai arii tiiru motoru kursh briivi griezhas;)
Taapat ar elju-kamdeelj vecaa motoraa liet labu elju....vinjam tak taapat jau kapi
Nu es jau neko, vnk bija doma, ja nu atklāts piejaukums, kurš padara dzinēja darbību labāku + pat atjauno tā rūpnīcas parametrus, nevis nokauj to līdz galam, bet izrādās nav gan (spriežot pēc Tava teksta)!
d[-_-]b
Es personīgi neatbalstu tīrīšanu ar ķīmijām, jo kā tu teici ka eļļa nāk ārā kunkuļaina, un ja nu tie sūdi ko tā ķīmija norauj pa tām 30min tev paspēj kkur kanālos saiet?
Protams nepārmetu tev izdarīto es vnk izsaku savu viedokli
Protams nepārmetu tev izdarīto es vnk izsaku savu viedokli
Nez-peec ziemas taapat kapitaalo taisiishu tapeec neparko nepardzivoju-iet labaak,straadaa. Riivaak-viiss ok
Paldies boby;)
Kautkad driizumaa jaasaak buus kraasot un puleet;)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šitie būs bomba. Pa cik ieķēri?
man jau liekas ka padārgi...
MNI VECIE DISKI!!! PA CIK TU IEKERI VINJUS????ramyrez rakstīja:Paldies boby;)
jū, čalis tādā gadījumā konkrēts pedālis, ka šitā cenas skrūvē, bet nu veicas, ka ir kas paņem
Bobijs ir gagarins, no kura neko nevar pirkt (var, bet vienmēr un jeb kur var atrast lētāk)varnis91 rakstīja:ES BOBIJAM 5CUS NOTIRGOJU PA 130LS ! :d:d
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 161