E36-grinchs3
Tu taks dulls, lielo motoru swapi ir 3x dargaki neka tavs autins spej sagremot.
gribi v8 likt iekšā?tad jau apzinies ka skati tev nedabūt?un ir skaidrība cik nostājas motora swaps?tas viss nebeidzas ar plikā dzelža nopirkšanu
domaats maximums 3.5 litrigu.skati var gan iziet,registree parbuvi un uz prieksu.pazina ari iebaaza 3.5 kluci un bez beedu braukaa.
Neko tur nevar iziet..pat ar alpinia kronsteiniem un karteri,kur vel ar hand made , kkas ar bremzu sistemu man skiet bija kadel vareji izgerpties bet skati neredzet.., tikai uz nerealu bobi...,
Ja varetu tad jau sen butu iemetis m62b44..
Tad apgaismo ka to var izdarit..
Ja varetu tad jau sen butu iemetis m62b44..
Tad apgaismo ka to var izdarit..
e36
tur būs jāmaina aizmugurējais tilts jo vajag disku bremzes, par to vai priekšā vajag likt lielākas to gan neatceros! bet par to v8 un TA, to gan gribās redzēt!
Var jau pirms TA krāmēt āra un pēc TA iekšā. Bet tad vienkārši labāk ielikt M3 motoru. Tik pat visu jaudu neizmantos un varēs TA iziet.
zinu ka vinam igaunija krameja.motortelpa tika izgraizita u parmetinaata.
uzvaicaasu vinam kas un kaa isti bija un pa kadaam naudaam.
uzvaicaasu vinam kas un kaa isti bija un pa kadaam naudaam.
man draugs stāstīja,ka viņa čoma drauga muterītes brāļa dēla klasesbiedram esot BMW e36 ar 4.4 un legāli izietu skati rīgā,nezinu cik tur tā taisnība,bet tā man stāstīja..
nu radurakstus sarakstīji...
marihuans rakstīja:man draugs stāstīja,ka viņa čoma drauga muterītes brāļa dēla klasesbiedram esot BMW e36 ar 4.4 un legāli izietu skati rīgā,nezinu cik tur tā taisnība,bet tā man stāstīja..
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
marihuans rakstīja:Tev par saitu,mums par Tevi
Nav vajadzīgas nekādas divas krāsas,nebūs Tev viņš taču driftkārs vai kas tāds,beigās atradīsies lauku tūninga topikā tas auto..
kheee.nu mes jau savas domas apspriedaam
uzstadiju visus lorinus.bet atkal starteris saaka cakareeties tiesi taapat. skiet ka lidinaasu pret sienu
Ieliec kādu bildi no vizuālajiem darbiem :)
hei.
nu nedaudz japaciesas ar vizualo darbu parskatu.
tagad cakarejos ar starteri un kautkas manuprat elektriba iet gulet,domaju iespejams svecvadi.
varbut kaads ieteiktu kas v aretu but pie vainas-starteris griez motors grib pielekt bet tada sajuta ka kautkas nelauj,un paneli visiem dacikiem skalas lekaa augsa lejaa
tagad cakarejos ar starteri un kautkas manuprat elektriba iet gulet,domaju iespejams svecvadi.
varbut kaads ieteiktu kas v aretu but pie vainas-starteris griez motors grib pielekt bet tada sajuta ka kautkas nelauj,un paneli visiem dacikiem skalas lekaa augsa lejaa
gaisa masas mērītājs?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Dēļ GMM nelēkātu spidometrs.
Man šķiet, ka nav masas vienam vadam, kas atrodas tuvu akumulatoram... Nemāku tā izstāstīt, bet kad savam sportiniekam ieliku masas slēdzi, tad arī brīžiem tā bija.
Man šķiet, ka nav masas vienam vadam, kas atrodas tuvu akumulatoram... Nemāku tā izstāstīt, bet kad savam sportiniekam ieliku masas slēdzi, tad arī brīžiem tā bija.
man tā bija kad aķim no vecuma plusi ar mīnusiem kopā sagāja. pēctam ar labu aķi sākumā arī viss lēkāja un negāja bet pēctam kkā aizgāja. pieļauju ka kompis gļuku bija noķēris.
skaidrs.bus riit japamegina tad ari nodosu zinu kaa izgaaja.
paldies tautiesiem par atsauciibu
paldies tautiesiem par atsauciibu
grinchs3 rakstīja: kheee.nu mes jau savas domas apspriedaam
uzstadiju visus lorinus.bet atkal starteris saaka cakareeties tiesi taapat. skiet ka lidinaasu pret sienu
runā vel, interesanti palasītgrinchs3 rakstīja:hei.
kas tu taads par m4. saitaa rokas maaki vicinaat.nu pamegini atbrauc pavicinaat. brinums ka lasit maaki
zel pat ka dtaadi tauiesi ari ir.ceru tev pase nav rakstits latvietis
zel pat ka dtaadi tauiesi ari ir.ceru tev pase nav rakstits latvietis