gda33 melniits

Profila bilde
Jānis.P
Ziņojumi: 1745
Pievienojies: 04 Mai 2012, 15:49
Braucu ar: 2.3 turbo
Atrašanās vieta: Dyno
Reputācija: 8

10 Apr 2014, 15:15

Bildes ar krešu nav.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Profila bilde
gda33
Ziņojumi: 776
Pievienojies: 18 Aug 2012, 14:42
Braucu ar: melnu e36
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 2

10 Apr 2014, 15:56

bildes tika iznemtas.. ievietoju lai nebut lieki jautajumi, cilveki redzeja, pietiek!
Profila bilde
gda33

10 Apr 2014, 15:57

Nixon rakstīja:Tāpēc jāvelk ķivere. :hahaha:
nu kivereja, bet nu ikdiena ar kiveri braukat butu debili :D
Profila bilde
gda33

17 Mai 2014, 22:57

tad nu sen nekas nav rakstits, bet ar autinu gajis patiesam visadi..

saksim ar to ka notika nevelamais - crash! masina tika sasista....

tad nu talak protams bija lielaas pardomas ko darit un ko nedarit, vienu bridi jau grasijos tirgot ara visu un nemt kko citu, bet visi man teica lai taisu... zvaniju visiem, runaju ar daudziem, beigas auto tika nogadas jelgava pie meistara un jau pec 4 dienaam vareju braukt pakal :)

tad nu auto jau kadu laiku man ir atpakal :)

protams sezonas atklasana ari nebij vairs aiz kalniem, un to do lista lai varetu piedalities bij diezgan daudzkas.. jasaliek pravodka, jadabun un jauzliek izputejs, redukors trasei un daudzkas cits! :)

pec crasha kkas ir noticis ar prieksas piekari ka del man no tas nak nezinamas skanas ara :)

dienu pirms atklasanas sapratu ka nu ir sudi, jo izputejam kronsteini sapuvusi, viietas nav kur uzlikt redukoru un vispar nauda beigusies visu taisot :D nu ko, metinamais rokas, krosteini piemetinati, reduktors uzlikts un aiziet :) par to liels paldies Amerikas auto, un pazinam no turienes kas man deva telpas kur to darit :)

pec sezonas atklasanas esmu sapratis 2 lietas... man ir pec crasha veljoprojam ir bail iemesties likuma un 2,5 ir pa isu! :D nu ko tagad jasakarto dibens masinai, apnika sarkans vaks un jasak kkas darit ar dzineju :)

tad nu ari snaps pirms atklasanas :)

black beast back on track :)
Attēls
Profila bilde
gda33

05 Jūl 2014, 05:04

Atkal ilgi nekas nav rakstits, bet nu nekas neapstajas... Tatad no sadaritajiem darbiem ir uzlikta m50 iepludes sadalene izpludes vieta, kas ir devis pateicigakas augshas, un to tiesam var just!!! :)

tad bij prikols ar to ka man spoles bij mirusas, tad nu tas tika samainitas, un dzinejam reali otraa elpa! :)

un ka pedejais neprats kas tika izdaris ir dzineja nakotnes update donora iegade! :)
vienu dienu ieeju bmwpower.lv un skatos ka pardodas m52b28 pliks, zvanu, 4o pa 4om, cena, kur ir, un aiziet masina ieksa un uz aluksni prom... tad nu tgd garazu rota m52b28... pa ziemu plans ir so to sadarit ar manu m50b25 krustojuma ar m52b28 + vel so to! :) ta teikt, ja taisi tad vsm lai sezonai pieiek! :D

Atrais no snaps no auto bagaznieka! :D
Attēls
p.s liels paldies Uldis.R kurs pec mazdruscina liela miega bada piekrita braukt kopa ar mani lai es nekljutu par gravja baribu :D