Redlaina Individuālais kompakts :)
400eur.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Redlains laikam saprata, ka sūdi briest un forums uzodis kaut kādu montanu, tāpēc beigs bildēt čoma auto un visus pričendāļus, kuri pienāk uz viņa ofisu, kamēr vēl čoms nav savācis visas kastītes, tāpēc tagad "ielikts tirgošanā" un pēc pāris dienām būs aizgājis par ļoti lielu ciparu :csi:
es visu laiku jūtu, ka te kaut kas nav ritīgi! ebay, vacija, interneta bildītes
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
kārtējais pokemenu topiks
Apskaties datumu uz tās lapas! http://content4-foto.inbox.lv/albums/m/ ... C-9040.jpgjenchs rakstīja:es visu laiku jūtu, ka te kaut kas nav ritīgi! ebay, vacija, interneta bildītes
Redlains rakstīja:http://content4-foto.inbox.lv/albums/m/ ... .sized.jpg
nav avīze, bet šodienas rēķins no BMW autohausa, kad savācu detaļas viņam un compots fonā. Derēs neticīgajiem?!
un šodienas ieguvums... individual sliekšņi protams lietoti... neticēsiet, maksāja tikai dažus EUR, vnk ir cilveki kam PO par šito un viņi var tādus individual nolaist līdz kliņķim, vai arī, piemēram, darbojošos JBL akustiku izmest miskastē. Vācija......
http://content4-foto.inbox.lv/albums/m/ ... .sized.jpg
fonā vēl ir oriģinālie gumijas paklāji, kurus kāds izmantoja MB G klasē. Protams savācu
šķiet te forumā 20% ir minhauzeni :eizenbaardis:
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Es domāju, ka vajag uzfilmēt video, kā ieskrienās līdz simtam. Protams, jāiekļauj auto atslēgšana (vēlams ar atslēgu, nevis stikla sišanu), iedarbināšana, pavizināšanās, kādi komentāri latvju mēlē (tas viss obligāti jāfilmē no šofera benķa (var lietot gopro)), tāpat arī jāuztin pāris saules vietējā stajankā, lai ir pierādījums, ka auto nav čoma un drīkst palauzt nedaudz. Noliekot auto, obligāti jāsatiek kāds, kas tevi pasveicina un uzslavē par tavu kompotu. Kaut kā tā
es tikai nesaprotu, vai tu esi tg latvija vai vacija, jo tava ip adrese rada ka atrodies pashlaik latvija....wtf
Jaizdzer litrs alus, jaapēd ceptas desiņas (ar 4 pietiks), japaņem mauka, jābēg no policijas ar sprādzieniem un semīru kā tas pienākas vācijā, jaizšauj gaisā no bises, visu laiku jāsten un jāsaka Bļ* Pizģ***, jāpasūta kāds dirst Latviski, jāpasaka smiekliegs Vācu joks un vel jaizdara pilnīgi viss, ko tev liek tie kas tev netic.Kurlis rakstīja:Es domāju, ka vajag uzfilmēt video, kā ieskrienās līdz simtam. Protams, jāiekļauj auto atslēgšana (vēlams ar atslēgu, nevis stikla sišanu), iedarbināšana, pavizināšanās, kādi komentāri latvju mēlē (tas viss obligāti jāfilmē no šofera benķa (var lietot gopro)), tāpat arī jāuztin pāris saules vietējā stajankā, lai ir pierādījums, ka auto nav čoma un drīkst palauzt nedaudz. Noliekot auto, obligāti jāsatiek kāds, kas tevi pasveicina un uzslavē par tavu kompotu. Kaut kā tā
KristapsIS rakstīja:Jaizdzer litrs alus, jaapēd ceptas desiņas (ar 4 pietiks), japaņem mauka, jābēg no policijas ar sprādzieniem un semīru kā tas pienākas vācijā, jaizšauj gaisā no bises, visu laiku jāsten un jāsaka Bļ* Pizģ***, jāpasūta kāds dirst Latviski, jāpasaka smiekliegs Vācu joks un vel jaizdara pilnīgi viss, ko tev liek tie kas tev netic.Kurlis rakstīja:Es domāju, ka vajag uzfilmēt video, kā ieskrienās līdz simtam. Protams, jāiekļauj auto atslēgšana (vēlams ar atslēgu, nevis stikla sišanu), iedarbināšana, pavizināšanās, kādi komentāri latvju mēlē (tas viss obligāti jāfilmē no šofera benķa (var lietot gopro)), tāpat arī jāuztin pāris saules vietējā stajankā, lai ir pierādījums, ka auto nav čoma un drīkst palauzt nedaudz. Noliekot auto, obligāti jāsatiek kāds, kas tevi pasveicina un uzslavē par tavu kompotu. Kaut kā tā
nav reāli uz 4 desām izdzert litru alus... alus aiziet varāk nekā desas, divreiz vairāk, takšto sanāk vai nu- 4 desas un 8 litri vai 4 litri un 2 desas.
Dzelzs lōģika.
Mjā, te lielākajiem tirsējiem laikam pat E36 modelīts nestāv mājās uz plaukta, bet gudri runā. Man jau patīk, ka cepaties
Bildes liktas no mana FB profila, pārējās lādeju caur inbox. Domājat, ka par Vāciju tiršana, Poweristi kā piemēram Riddler un DeCe aka Solo zin labi kur esmu un ko daru. Neesmu arī 16 gadīgs tīnis lai muļķi dzītu un tiešām, ja dirstu, tad par to 645 cabri saceptu topikus.
Man principā po, ticat vai nē. Tie, kas te baigi gudrie, tad pačeko pēdējās bildes, no kādas IP adreses ieliktas.
Bildes liktas no mana FB profila, pārējās lādeju caur inbox. Domājat, ka par Vāciju tiršana, Poweristi kā piemēram Riddler un DeCe aka Solo zin labi kur esmu un ko daru. Neesmu arī 16 gadīgs tīnis lai muļķi dzītu un tiešām, ja dirstu, tad par to 645 cabri saceptu topikus.
Man principā po, ticat vai nē. Tie, kas te baigi gudrie, tad pačeko pēdējās bildes, no kādas IP adreses ieliktas.
te tak ir Latvija, noskaudīs kaimiņš pat ja viņa paša sievu nocelsi
Es nesaprotu, kāpēc cilvēki netic ka letiņš fāterlandē rukā un turpat pērk un ķīlē sev BMW? Es te Īrijā to pašu daru un man tādu uzbraucienu un kaut kādas neticēšanas nav, kāpēc tā? Es personīgi neko tādu mistisku šajā topikā nesaskatu, vienīgais žēl ka jau tik ātri tirgos nost.
Kā smējos par saulīšu tīšanu, desiņu ēšanu u.c. h*uiņu.
Topikā neko nereālu nesaskatu.
Topikā neko nereālu nesaskatu.
Labi, tirsēji, tik drīz un tā vienkārši Kompotu nepārdošu
Neliels update... beidzot pabeidzu aizmuguri, atnāca visi knibuļi un nu saskrūveju un saliku tabureti un apšuvumus pa vietām. Tas dīvāns aizmugurē man patīk. Vietas gan aizmugurē tikpat kā X6, gan kompotā, gan Xā galva gandrīz griestos
Oriģinālā štorka plauktā ar ir mega :), vēl jāuzliek aizmugurē jauna gumija un pakaļgala darbi būs galā.
Vienīgi plaukts tāds pabalējis... domāju ko darīt... moš noflokot? Kādam ir pieredze, cik tas maksā? Jebšu pārvlikt ar audumu...
Ieķēru ēbrejā acu atpūtināšanai un papriecēšanai
Neliels update... beidzot pabeidzu aizmuguri, atnāca visi knibuļi un nu saskrūveju un saliku tabureti un apšuvumus pa vietām. Tas dīvāns aizmugurē man patīk. Vietas gan aizmugurē tikpat kā X6, gan kompotā, gan Xā galva gandrīz griestos
Oriģinālā štorka plauktā ar ir mega :), vēl jāuzliek aizmugurē jauna gumija un pakaļgala darbi būs galā.
Vienīgi plaukts tāds pabalējis... domāju ko darīt... moš noflokot? Kādam ir pieredze, cik tas maksā? Jebšu pārvlikt ar audumu...
Ieķēru ēbrejā acu atpūtināšanai un papriecēšanai