E36-Wildutch 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 16
- chevron_right
Bet vecit, 1:1, man ir gan krusti, gan toneets:DD
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Ko lai saka:D ieliksu xenonu un varesiet strideties, kads Kelvina tonis bus:DD bet +1Cepums vinai:D
Ja ir lēca tad kapec ne?:D vienkarshi ar CCFL baltajiem engeliem un halogenam gaismam uzskatu,ka galigi nebus arshana, bet xenonins padaris dzivi krashnaku un patikamaku:)
Jo man vairāk patīk tas OEM skats, kas ir ar parastajām spuldzēm... Eņģeļus var ielikt arī dzeltenus, pielāgojot tuvajam. Varbūt vēl, ja tāds Xenons, kas neizskatās zils, bet balts, būtu OK.
Engeli ari nav oem;D bet draudzenei dzeltenie liekas pretigi, so, nav izveles, bet domaju, ka engeli ar ksenonu pieskirs tadu jaunuma piegarshu,bus ok:) 8000k ir tiesi uz robezas starp baltu un nesmuku
Nu, nevarēju teikt, ka eņģeļi nepatīk, jo pašam ir bijuši... Un liku baltās spuldzes tuvajos, lai saskan krāsas. Xenons arī pašam ir bijis, bet sapratu, ka nav priekš manis un atstāju tikai tālajos.
Labi pateici - robeža starp baltu un nesmuku.
Labi pateici - robeža starp baltu un nesmuku.
Pie engeliem uzacis labi izskatas?:) nu re,tad jau tu mani saproti pat:D
Bet ta ir:D
Bet ta ir:D
No M pakas trukst tikai spoguli un luupa, vnk domaju, ka ar engeliem bus labi,jo vini.izskatisies dusmigaki:DD
8000k ir pilnigi debili zils
Vislabakais 4300k ljoti tuvu baltam un labaka gaisma jo ka neka tas ir oem xenon Gaismas stiprums
Vislabakais 4300k ljoti tuvu baltam un labaka gaisma jo ka neka tas ir oem xenon Gaismas stiprums
Instagram INDIGAIS
man patiik kaa tagat auto izskatas. nezkapec bet prasas lampu apskalotajus, tas piedotu pilnvertigu skatu prieksai
xenonu... nu nez, vajag tik atcereties, kas par daudz tas par skaadi.
ir ritigi labi kaa sobrid izskatas
ari tas ka auto sarkans, ja auto butu tumsos tonjos, tas viss buutu pa tumshu un nekas labs tur nesanaktu.
ari tas ka auto sarkans, ja auto butu tumsos tonjos, tas viss buutu pa tumshu un nekas labs tur nesanaktu.
...
Nu nezinu gan, bralenam semerī ir 8000k un galigi nav, ka tu aprakstiji:)aivis328 rakstīja:8000k ir pilnigi debili zils
Ja,par apskalotajiem ari domaju, ja zini kur var iegadaties tad dod zinaat, nopirksu:)Armando rakstīja:man patiik kaa tagat auto izskatas. nezkapec bet prasas lampu apskalotajus, tas piedotu pilnvertigu skatu prieksai
Sorry, bet šoreiz tev nepiekritīšu. Man 6000k, ņēmu no bimmershopa kādus, nu liekas 3 gadus atpakaļ, pa šo laiku tikai vienu bloku nomainīju. Un šie tiešām spīd balti, nevis zili kā 8000 vai dzeltenīgi kā 4300. Tāpatās ir arī redzēti citi 6000k no citiem ražotājiem un tiem ir zaļganīgs tonis vai zilganīgs. Līdz ar to pagaidām pieturos pie bimmershop.lv hrenoniem.aivis328 rakstīja:8000k ir pilnigi debili zils
Sorry par offtopic
tas jau standartaa, jo kjineshi nevar uzrazhot 2 vienadas lietas
Nu es panjemu OLLO xenonu no bixenon pa 30ls
P.s. vel nezinu kads bus, jo gaidu vel, kad sanjemsu:)
P.s. vel nezinu kads bus, jo gaidu vel, kad sanjemsu:)
Talakie plani, ieinstalet tos engelus un xenonu, talak nomainit pirkstu un pakalas bremzu klucus, sametinat apaksu, nomainit stiklu un tad jau klat apskate, pectam aimugures atsperes un domat par prieksas sedinasanu.
ja jau apskate, tad varbut nesteidzies ar engeliem un xenonu?
labi xenonu poh, uz skati vnk iznems spuldzi ara, bet ar engeljiem gan slidenaak....
labi xenonu poh, uz skati vnk iznems spuldzi ara, bet ar engeljiem gan slidenaak....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 16