E36-orangeman
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 22
- chevron_right
Mega darbs ir padarīts un par to , bet tie diski točna jāpārkrāso pārāk čigāniski izskatās.
Ja būtu lietie diski tad teiktu ka 100% krāsot sudrabā, bet bleķiniekiem melns būtu tieši laikā.
melniem ir problēma ka izskatas uzreiz pec šaurajiem metalniekiem un vispar nevar pamanit.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Nu skaties pats, es tik izteicu savu viedokli. Es tik ceru ka nākamreiz ieraugot šos bleķiniekus acis netecēs ārā.
ja galīgi traki bus vienmēr jau var kalpakus uzsistArchizlv rakstīja:Nu skaties pats, es tik izteicu savu viedokli. Es tik ceru ka nākamreiz ieraugot šos bleķiniekus acis netecēs ārā.
nebūtu foršāk uz tikko pārkrāsota, svaiga e36 uzlikt glītus R17 lietos diskus?
nevis krāsainus bleķiniekus?
nevis krāsainus bleķiniekus?
Iespejams, vienīgi ar r17 viņš bus diezgan augsts.
Teoretiski metalniekus varetu likt ikdienas drifta e36 un šim piemeklēt kadus citus.
Labs darbs kas padarīts! bet diskiem gan krāsa ar steigu jamaina
Sudrabs, grafita peleks, melns, balts... visi parejie pokemoniem. viedoklis indivudālais...
Patīk lasīt topiku kur viss notiek pa īstam un kārtīgi, tā teikt - ja kaut ko dara, ta dara pa riktīgam!
http://www.finn.no/finn/car/used/object ... rough=true
manuprat shini sludinaajuma disku kraasa ir mega smuka!nezinu tik kaa tas izskatiitos uz blekiniekiem
manuprat shini sludinaajuma disku kraasa ir mega smuka!nezinu tik kaa tas izskatiitos uz blekiniekiem
Metalnieki ir uzmesti uz daily drift car. Ir doma par 16niekiem
Metalnieki parcelušies uz daily drift car, un zilajam meklēšu kadus 16niekus.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …