Klapē ciet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 13
- chevron_right
nleai rakstīja:bļaaaviens es viņu gribēju! zvanu saku ka braucu pakaļ, bet nē redz, nav vairs
es kā ieraudziju, tā uzreiz mašīnā iekšā un pakaļ, ilgi meklēju sistu buferi pa lētām naudām
Šodien iepirkti jauni diski no KKK_24 itkā jau teica, ka labiniekā esot, tomēr 2 bija uzsisti, svins visu izglāba un nevajadzēja vest valcēt! R16 8J ET23
Kartupeļfoto, joprojām nevaru saņemties paņemt normālu kameru
Kartupeļfoto, joprojām nevaru saņemties paņemt normālu kameru
Pēdējais labojis edzis - 28 Jan 2015, 21:55, kopā labots 1 reizi.
bet labi izskatās
Ļoti labi!
Nedaudz apskaloju auto un uztaisiju labākas bildes ar jaunajiem ripuļiem.
Ir ļoti daudz darāmā, daudz dažādi sīkumi, brille jāsačinī, no nierēm jau krāsa nāk nost utt. Bet nu to visu ganjau tikai vasarā, pašlaik cīnos ar to M buferi un vel jāsavelk vadi miglām.
Par sēdinājumu tagad nepiekasaties, man patīk, ka iet pāri kupenām, vasarā tiks darīts
Ir ļoti daudz darāmā, daudz dažādi sīkumi, brille jāsačinī, no nierēm jau krāsa nāk nost utt. Bet nu to visu ganjau tikai vasarā, pašlaik cīnos ar to M buferi un vel jāsavelk vadi miglām.
Par sēdinājumu tagad nepiekasaties, man patīk, ka iet pāri kupenām, vasarā tiks darīts
Aizmirsu piebilst, ka var iegādāties priekšejo buferi, ar miglu vāciņiem un moldingiem par nieka 15 eirikiem!
Vajadzētu palīdzību! Stāv 7 pogu obc un katru reizi kā izslēdzu aizdedzi pulkstenis atkal ir pa nullēm, kā lai salabo?
Drošvien ka patstāvīgais plus pielikts pie aizdedzes, tāpēc arī tā notiek.
Un latviešu valodā?
Tu ķipa domā, ka plusam kas iet no obc ir jābūt pieslēgtam takā pa taisno, lai iet uz aķi un visu laiku dabon strāvu?
Tu ķipa domā, ka plusam kas iet no obc ir jābūt pieslēgtam takā pa taisno, lai iet uz aķi un visu laiku dabon strāvu?
Tuvākā vieta kur pieslēgties,ir strāvu ņemt no maģa, es nezinu kā pareizi teikt, bet doma - patstāvīgās strāvas vads
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Paskaties pēc shēmas, bija jābūt patstāvīgajam plusam, dzeltens/sarkans un plusam no aizdedzes, vismaz pilnajam obc, gan jau, ka 7 pogu ir kautkā līdzīgi.
Ja grib pa smuko, tad caur drošinātāju kasti 31. drošinātājs.
http://e36.lv/forums/18_pogu_obc_uzstadisana.pdf
http://e36.lv/forums/18_pogu_obc_uzstadisana.pdf
It's all about the win
Brauc ciemosedzis rakstīja:Vajadzētu palīdzību! Stāv 7 pogu obc un katru reizi kā izslēdzu aizdedzi pulkstenis atkal ir pa nullēm, kā lai salabo?
Varbūt tauta palīdzēs izdomāt! Gribu pabeigt savu M priekšejo buferi, atlicis vien nokrāsot, bet nevaru izdomāt kādā krāsā viņu krāsot.
Auto krāsā (diamondschwartz)
Melnu
Grafīta pelēku
Vai varbūt matēti melnu/grafīta pelēku
Melnu
Grafīta pelēku
bamperim jābūt autokrāsā
tikai un vieniigi, nebojaa smuko autokkk_24 rakstīja:bamperim jābūt autokrāsā
Kas tas par debīlu jautājumu, protams ka auto krāsā. Protams ja grib var jau taisīt varavīksni no savas mašīnas.edzis rakstīja:Varbūt tauta palīdzēs izdomāt! Gribu pabeigt savu M priekšejo buferi, atlicis vien nokrāsot, bet nevaru izdomāt kādā krāsā viņu krāsot.
Melnu
Grafīta pelēku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5