KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 24
- chevron_right
vēl būs viens letais tūnis kāju apgaismojums,kad tikšu līdz auto uzstādīšu un protams bildes arī būs
Hmm varbut pamaini riepam saversumu lielaku aizmuguree, gan smukak izskatisies gan mazliet zemak sanaks bet sekas es varbut isti ari neapzinosKobreti rakstīja:par pakaļu esmu šokā uz viss zemāko ir pa augstu cietības ziņa ir arī tā,pirms tam bija lētā gāla gāzinieki(60ls abi),un flekša tūna atsperēm bija tik pat ciets! šīs kad uzskrūvē augstāk paliek cietākas,bet augstāk neder,vajag zemāk. par priekšu gan esmu super priecīgs,pat uz viss zemāko ir kā akmens,attiecīgi var pieskrūvēt pie riepas un nebaidīties kad strīķēs ! Priekša super par pakaļu cerams kad sasēdīsies!Ruu rakstīja:Arī ir šāda doma par pakaļas atsperēm un amīšiem. Cieti/mīksti? Kā ir ar braukšanu?
* Ja grib zemāk aizmuguri, tad var gredzenus izņemt pavisam.
* Putekļu sargus priekšējiem vajag piemeklēt auto rezerves daļu veikalā, jo tur vajadzīgs konkrēts izmērs. Tāpēc rekomendēju to darīt pirms koilu uzstādīšanas, lai var pašu statni paņemt līdzi.
* Pirms ziemas augstumu regulējošās vītnes un gredzeni jāapstrādā ar kādu smēri, kas pasargātu tos no korozijas. Pretējā gadījumā pavasarī augstumu vairs nevarēs pārregulēt nesalaužot gredzenus.
* Putekļu sargus priekšējiem vajag piemeklēt auto rezerves daļu veikalā, jo tur vajadzīgs konkrēts izmērs. Tāpēc rekomendēju to darīt pirms koilu uzstādīšanas, lai var pašu statni paņemt līdzi.
* Pirms ziemas augstumu regulējošās vītnes un gredzeni jāapstrādā ar kādu smēri, kas pasargātu tos no korozijas. Pretējā gadījumā pavasarī augstumu vairs nevarēs pārregulēt nesalaužot gredzenus.
Kobreto, neuztraucies man tas pats aizmugurē, esmu noskrūvējis uz pašu zemāko, taču tik un tā pakaļa ir augsta! Tā kā pats domāju ar laiku izņemt tās regulējamāss skrūves ārā
Runājot par putekļusragiem priekšējām koilām, tad biju autodaļu veikalā, taču neko sakarīgu neizdevās piemeklēt, jo diametrs bija pa lielu lai ielīstu atsperē, galu galā izdomājām uzmaukt, ja nemaldos, stūres sviras aizsargumiju, jo tā bija vienīgā kas līda iekšā, protams, neiztiku bez apgraizīšanas!
Rezultāts:
Runājot par putekļusragiem priekšējām koilām, tad biju autodaļu veikalā, taču neko sakarīgu neizdevās piemeklēt, jo diametrs bija pa lielu lai ielīstu atsperē, galu galā izdomājām uzmaukt, ja nemaldos, stūres sviras aizsargumiju, jo tā bija vienīgā kas līda iekšā, protams, neiztiku bez apgraizīšanas!
Rezultāts:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Hm, dogMam gan aizmugure ir ok, un pat vēl varot nolaist zemāk..
A vai šīs regulējamās atsperes nav dažādas augstumos?
kādā veidā tad to var panākt? man jau tā pat no sēdinājuma ir izveidojies mazs sagāzums,kādi 5grādi!Mr. Lemon rakstīja:Hmm varbut pamaini riepam saversumu lielaku aizmuguree, gan smukak izskatisies gan mazliet zemak sanaks bet sekas es varbut isti ari neapzinosKobreti rakstīja:par pakaļu esmu šokā uz viss zemāko ir pa augstu cietības ziņa ir arī tā,pirms tam bija lētā gāla gāzinieki(60ls abi),un flekša tūna atsperēm bija tik pat ciets! šīs kad uzskrūvē augstāk paliek cietākas,bet augstāk neder,vajag zemāk. par priekšu gan esmu super priecīgs,pat uz viss zemāko ir kā akmens,attiecīgi var pieskrūvēt pie riepas un nebaidīties kad strīķēs ! Priekša super par pakaļu cerams kad sasēdīsies!Ruu rakstīja:Arī ir šāda doma par pakaļas atsperēm un amīšiem. Cieti/mīksti? Kā ir ar braukšanu?
no kāda tad auto ir tā aizsargumija? Kā jau teicu man no e36 reikas nederēja lai gan nebrīnītos,ka tās kaut kāds ķinas izmērs jo tās putekļu gumijas maksāja ~1.50 abaschaboska rakstīja:Kobreto, neuztraucies man tas pats aizmugurē, esmu noskrūvējis uz pašu zemāko, taču tik un tā pakaļa ir augsta! Tā kā pats domāju ar laiku izņemt tās regulējamāss skrūves ārā
Rezultāts:
nu nezinu kad priekšū palaidu zemāķ pakaļa pacēlās augstāk. un gredzenus izņemu jau.. es domaju,kad sasēdisies ar laiku,jo kad saliku visu bagažniekā un aizmugurē krēslus tad palika pakādu cm zemāksRuu rakstīja:Hm, dogMam gan aizmugure ir ok, un pat vēl varot nolaist zemāk..
arī par to iedomajos.. varbūt kāds gundrāks var pakomentētRENIO rakstīja:A vai šīs regulējamās atsperes nav dažādas augstumos?
Šis jautājums domāju ka ir jāatbild psih-arno.
Ja nemaldos ta bija Forsd stūres sviras aizsargumija, bija vienīgā kas līda iekšā, maksāja 2.50ls gb. Tā kā nav nemaz tik lēts prieks
Ja esi koilas jau uzlicis, sūdīgi, vajadzēju pirms likšanas aiziet un uzmaukt ko virsu, kā es darīju, paņēmu savu koliu iegāju Gross auto un teicu, piemeklējiet kko ko tur uzbāzt, ta nu ar piemeklēja
Ja esi koilas jau uzlicis, sūdīgi, vajadzēju pirms likšanas aiziet un uzmaukt ko virsu, kā es darīju, paņēmu savu koliu iegāju Gross auto un teicu, piemeklējiet kko ko tur uzbāzt, ta nu ar piemeklēja
2.5 un nav lēti? parastajiem amīšiem pirku putekļu gumijas, dabūju pa nepilniem 6ls gab un tad tās vēl skaitījās tikai normālas, nevis labas
Nu tas jau nav amīšiem paredzēts putekļusargs, bet ka'da staipīga gumiajs ļurba
Smuks tev aparāts.
Diski ir vnk ideāli, visu laiku plānoju ka savam likšu kautko līdzigu. ja nav noslēpums pa cik tādus iecēli?
Diski ir vnk ideāli, visu laiku plānoju ka savam likšu kautko līdzigu. ja nav noslēpums pa cik tādus iecēli?
man vairs nepatīk gross cenas baigās tur prasa ja varētu uzināt konkrētu modeli tā forda,tad varētu pasūtītchaboska rakstīja:Ja nemaldos ta bija Forsd stūres sviras aizsargumija, bija vienīgā kas līda iekšā, maksāja 2.50ls gb. Tā kā nav nemaz tik lēts prieks
Diski maksāja 80ls ar riepām,bija jābrauc uz madonu pakal vēl dīzeli kādi 20ls aizgājam4z rakstīja:Smuks tev aparāts.
pēc tam riepas pirku jaunas 160ls,strūkloju un krāsoju pats,pulēju ari pats.. tā kopā sarēķināju sanāca aptuveni 300ls krāsa,smiltis,alus,degviela,cigaretes viss tika ierēķināts
Pareiza rēķināšana , bez alus vēl dārgāk sanāktuKobreti rakstīja: Diski maksāja 80ls ar riepām,bija jābrauc uz madonu pakal vēl dīzeli kādi 20ls aizgāja
pēc tam riepas pirku jaunas 160ls,strūkloju un krāsoju pats,pulēju ari pats.. tā kopā sarēķināju sanāca aptuveni 300ls krāsa,smiltis,alus,degviela,cigaretes viss tika ierēķināts
Bet kopumā smuki
viņam jau 17" tāpēc arī varbūt riepa vairāk ieiet arkāRuu rakstīja:Hm, dogMam gan aizmugure ir ok, un pat vēl varot nolaist zemāk..
Pasam to saversumu noregulet nesanaks, uz aci to nemeginasi, tacu ir specialas iestades tam paredzetas ar specialiem pricindaliem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 24