Jancix DAKAR GELB kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Nu ne visiem ir pauti uzmest pretīgu uzlīmi pa visu logu, kā arī sapist normālus benķus ar RACING uzšuvēm
Neesi plānojis pārvalkus ar liesmām un kaut ko līdzīgu uz haubes ?
Es negribu izklausities gudrs, bet jūs gateri ar galdniecibu jaucat...
Uzlīme - garām
Uzlīme - garām
... .. mans būs mans gateris kaut vaj kokapstrādes cehs ..
un starp citu pirms te kāds spriež par citu autņu ieliekat sakumā pašu bildes
Es loga uzlimes prieksa adzistu ,tad ja ar auto piedalas drifta , bet ikdiena ne.
Personigi pats to suda stance work noplesu. Par salonu , gaumes lieta , tas pats , kas citam patik griestus rutainus taisit.
Personigi pats to suda stance work noplesu. Par salonu , gaumes lieta , tas pats , kas citam patik griestus rutainus taisit.
Piekrītu- vienam ,otram pat nav salona bildes. Es uzskatu ka salons ir mana istaba,mans komforts kā gribu tā iekārtojujancix007 rakstīja:un starp citu pirms te kāds spriež par citu autņu ieliekat sakumā pašu bildes
par to uzlīmi logā.... nerunāsim par saturu uz uzlīmes, katram sava izvēle, bet kad man tāda bija, tad vismaz nekad nebija problēmas ar saules spīdēšanu acīs. un to ne tikai es varu apliecināt. tīri no praktiskā viedokļa - ideali pret saules spīdēšanu acīs.
Man uzlīmes nav org .ZAļais- Uzlīmēju tumšo tonējumu/ Pieļaujamo-ideāli -nevajag saulessargus.Sākumā jāpiešaujas tikai pie Luksaforiem-ideāliRidlihs rakstīja:par to uzlīmi logā.... nerunāsim par saturu uz uzlīmes, katram sava izvēle, bet kad man tāda bija, tad vismaz nekad nebija problēmas ar saules spīdēšanu acīs. un to ne tikai es varu apliecināt. tīri no praktiskā viedokļa - ideali pret saules spīdēšanu acīs.
te nju mans drapaksjancix007 rakstīja:un starp citu pirms te kāds spriež par citu autņu ieliekat sakumā pašu bildes
tavam nav ne vainas, doma to uzlimi uz maniem sedekliem ar kaut ka dabut virsu
e36 nav tikai auto
Uz taviem diezvai= Taviem dārgājiem Sibīrijas Tīģeriem Dabas draugi neatļaus. Vienīgi pie Vetārsta Kādu numuru aussī
Lai spriestu kā garšo kotlete, nav jābūt šefpavāram... Tb, ja man nav E36, es nedrīkstu izteikt viedokli par citu E36?
Da te lielai daļai k2 blatotajiem viss nepatīkRidlihs rakstīja:pamato, kas tur ir tik bezgaumīgs vai drausmīgs?
tagad pilns komplekts .. aizmugures oem lampas ar baltajiem pagriezieniem sparnā mītošais pagrieziens no rīžika uz balto un kitajozas nomainīti uz bosch lampām ar baltajiem pagriezieniem .. ka arī savesta kārtība pravodka miglām .. un atdzīvinats 7 pogu obc pārlodējot dažas shemas !!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
turpmakie daramie darbi ,,,
-aizmugures plaukts ar galvasbalstiem
-digitala klima
-aizmugures logu notonēt
- melnie ādas beņķi
-m prieksējais bampers
-bundžas krāsošana
-lietie diski r17
-skurstenis ar 2 trubām
- ,,,,, viss jau ir aizrunāts atliek sagadīt no anglijas atrbraucam
-aizmugures plaukts ar galvasbalstiem
-digitala klima
-aizmugures logu notonēt
- melnie ādas beņķi
-m prieksējais bampers
-bundžas krāsošana
-lietie diski r17
-skurstenis ar 2 trubām
- ,,,,, viss jau ir aizrunāts atliek sagadīt no anglijas atrbraucam
Pirms sac ar bundzas krasosanu, pamegini sito pasu kartigi sapulet. Mos nemaz nevajadzes krasot.
sakarā ar to ka mainīts tiks labais spārns ... priekšas bumpers un slieksnins tiks piekrasots jo ir mazs defekts laikam jakraso tomēr būs.... jo piemeklet īsto toni diez vai varēs !
ar tonjiem ir loti gruti tiesi uz Dakar Gelb krasas. saule loti labi redzams bus tonju mainja Kamer slaps un un ir apmacies bus viss vienads ;D
Tādēļ ari tika izvēlēta uz vasaru pārkrāsošana .. labāk visu uzreiz neka pis...s ar raibumiem :)IKKI rakstīja:ar tonjiem ir loti gruti tiesi uz Dakar Gelb krasas. saule loti labi redzams bus tonju mainja Kamer slaps un un ir apmacies bus viss vienads ;D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right