E36-Grunte
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Riņķus ielikt easy. Pīpējot 10-15min.
Ok, nice. Tas arī manā to do listē!
Tā neko sev nobraukums
Pilnīgi adekvāts nobraukums. SS`ā uzliec šķirot pēc lielākā nobraukuma un aptuveni sapratīsi cik km kuram gadam jābūt.
Runājot par ikdienas mašīnām protams.
Runājot par ikdienas mašīnām protams.
Ok, paldies. Tev hromētas? Nevaru izlemt, vai vajag hromētas, vai matētas.. Hromētas lkm pārāk spīdīgas būs..
Šonedēļ šīs tas izdarīts izieta TA. Vladlenam paldies par bremžu diskiem un suportiem Var atkal gāzēt Cik ir ilgi auto pie manis TA ar pirmo
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vecā jau gana bij kalpojusi Vienā dienā notinu ar izoleni.Šodien skatos ko viens badains grauzējs izdarījis 3gadus atpakaļ viens bij sācis kapotam apšivku grauzt un tad es to vietu vienkārši nopūtu ar melno krāsu un šis pazuda Šitam nahalam garšo iesāktā apšivka un svaigi uztītā izolene Nekas garšīgas konfektes uzsaukšu
Wtf? Prost gumiju žurkas grauž?
Jā tāpēc jau notinu ar izoleni. Redz badainam grauzējam maltīte
Noliec siltu mašīnu aukstā dienā, un tā ir garantēta recepte grauzējiem tur ielīst.
Man vienreiz bija ka uzbraucu uz šosejas un maza pelīte izlīda no motora pārsega uz priekšējā loga, ieslēdzu tīrītājus a šamā ielīda atpakaļ, pēc tam skatījos, nekas nav bijis grauzts par laimi, kā arī nezinu tās pelītes likteni
Man vienreiz bija ka uzbraucu uz šosejas un maza pelīte izlīda no motora pārsega uz priekšējā loga, ieslēdzu tīrītājus a šamā ielīda atpakaļ, pēc tam skatījos, nekas nav bijis grauzts par laimi, kā arī nezinu tās pelītes likteni
- ikey07
priekšu ar mainiji?
Šodien braucot garām pabūts vienā šrotā.Vajadzīgo nedabūju,bet ar tukšām rokām ar neaizgāju
Tikai priekšejos paņēmi?
Priekšējie tik bij Paņēmu kopā ar sliekšņa apakšas korķi pa 5€
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7