E36-Kristinka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right

Krāsa gan laba 

Jā,jau galīgi aizmirsuRolands rakstīja:Miglas gan prasās nomainīt

Enģeļi briesmīgi, pārējais skaisti, arī gribu strādāt Porku servisā.

Labaa kupeshka! man patik)
32 style prasas)
a tos gredzenus panelim viegli iebazt?

Nu katram sava gaume) jau sen gribeeju un ieliku. Man pat ļoti patīk.marux rakstīja:Enģeļi briesmīgi, pārējais skaisti, arī gribu strādāt Porku servisā.![]()

Nu nebij grūti,bet nedaudz paneli nācās pavīlēt, lai nostātos kā vajag.:)Laurikbmw rakstīja:Labaa kupeshka! man patik)32 style prasas)
![]()
Nekas pat nav jāvīlē, smuki jāieliek, jāiespiež un viss turās čikieniekāKristinka rakstīja:Nu nebij grūti,bet nedaudz paneli nācās pavīlēt, lai nostātos kā vajag.:)Laurikbmw rakstīja:Labaa kupeshka! man patik)32 style prasas)
![]()

Nu vienai mašīna mums iegāja ļoti labi, bet otrā gan negribēja stāties savā vietā, nedaudz pavīlējām un viss tagad ir smuki :)Aivory rakstīja:Nekas pat nav jāvīlē, smuki jāieliek, jāiespiež un viss turās čikieniekāKristinka rakstīja:Nu nebij grūti,bet nedaudz paneli nācās pavīlēt, lai nostātos kā vajag.:)Laurikbmw rakstīja:Labaa kupeshka! man patik)32 style prasas)
![]()

Kas ir ar seju?kastrolis328 rakstīja:Seja

Nu nezinu man liekas tā enģeļu krāsa tāda visai interesanta un man ar parastajām ccfl arī ir tā,ka bildējot izplūst ja tumšākā laikā bildē,itkā būtu baigi spoži,bet dzīvē ir ok.

Tieši tā, un krāsu arī varu mainīt. (Ko arī daru,katreiz savādāka)Ģirts rakstīja:Nu nezinu man liekas tā enģeļu krāsa tāda visai interesanta un man ar parastajām ccfl arī ir tā,ka bildējot izplūst ja tumšākā laikā bildē,itkā būtu baigi spoži,bet dzīvē ir ok.

Esmu dzīvē redzējis šo autiņu, izskatās super sterils
Un eņģeļu krāsa dzīvē nav tik spoža un izskatās daudz labāk nekā bildēs, piestāv auto krāsai

Un eņģeļu krāsa dzīvē nav tik spoža un izskatās daudz labāk nekā bildēs, piestāv auto krāsai

Es pat esmu kaut kur redzētaAce rakstīja:Esmu dzīvē redzējis šo autiņu, izskatās super sterils![]()

Krāsa glīta
bet atrumkloķi gan es nomainītu...
bet tas jau ir gaumes jautajums

Nu to gan nemainīšu,jo ļoti ērts un man arī patīk kā izskatās.kach rakstīja:Krāsa glīta![]()

Manuprāt,pēc pirkuma brīža,šī bija otrā diena,kad saules gaismā es tiku izpētīt šīs mašīnas krāsu. Tā man ļoti patīk. Nolēmu arī ielikt dažas saulainas bildes.
Kā arī pēc neilgām pārdomām arī sapratu,ka nekādu M paku es nelikšu, nu vismaz tuvākajā laikā. Man viņa patīk arī šādā izskatā.
Domāju,ka būs viņa pavasarī jāpārkrāso,lai atjaunotu šo burvīgo krāsu, kā arī ir parādījušās dažas dziļas(bildē var redzēt uz priekšējā spārna) un dažas ne tik dziļas skrambas.

Kā arī pēc neilgām pārdomām arī sapratu,ka nekādu M paku es nelikšu, nu vismaz tuvākajā laikā. Man viņa patīk arī šādā izskatā.
Domāju,ka būs viņa pavasarī jāpārkrāso,lai atjaunotu šo burvīgo krāsu, kā arī ir parādījušās dažas dziļas(bildē var redzēt uz priekšējā spārna) un dažas ne tik dziļas skrambas.

Krāsa ļoti laba,kkas līdzīgs manējam.
sākumā cik reta krāsa bija tik tagad arvien vairāk redzu līdzīgas krāsas auto.
Veiksmi darbos. M paka. Pareizie diski pie šīs krāsas ir mega labi.!
sākumā cik reta krāsa bija tik tagad arvien vairāk redzu līdzīgas krāsas auto.
Veiksmi darbos. M paka. Pareizie diski pie šīs krāsas ir mega labi.!
Instagram--- toms_ko

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right