E36-JorensHS
Diezgan precīzi
Tāpēc arī savu topiku vēl netaisu,jo studentu dirsaspārvadātāji te netrūkst
Tāpēc arī savu topiku vēl netaisu,jo studentu dirsaspārvadātāji te netrūkst
Nu jau diezgan pasen nosprāga viena pakaļējā plaukta tumbiņa, to atvienoju jo naudas nebija lai vietā dabūtu un neviens tā pat par skaistām acīm arī nedeva, tad vakar ar pacančikiem pa rajončiku bombījām riņķī elliju goldingu, teilori sviftu, kārliju reju džepsenu un arianu grandi, kā gadījās kā ne, tumba nosprāgst, skaņa tāda it kā 5gadīgs bērns ar kastroļa vāku mūzikas ritmā blietētu pa ceļazīmes stabu. Šoreiz gan mazdrusciņ nauda bija un no DKristaps iegādāts tumbiņu pārītis, rīt laikam ja būs daudzmaz ok laiks tad iekrāmēšu
Šodien veikta tumbiņu pārinstalācija. Nez kāpēc pēc skaņas liekas ka vecās oriģinālās sedana tumbiņas bija midbass, bet šitās, kas esot kupejas oriģinālās, izklausās pēc tīra midrange, bet nu galvenais ka negrab
Vai šitas reāli nozīmē, ka manas tumbas bija vecākas par berlīnes mūra krišanu? Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vakar bija jātiek mājās no pārdaugavas, paldies waze par izvešanu pa ceļiem, par kuru eksistenci nezināju
Skaties mammu, es salaboju! :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
salaboju lūkas gumiju? Limēji? pirki jaunu vai to pašu?
Nē, lūka neslīdēja atpakaļ, izjaucu, iztīrīju sakaltušās augu paliekas, saeļļoju mehānismu, tagad strādāLācis rakstīja:salaboju lūkas gumiju? Limēji? pirki jaunu vai to pašu?
Jā, to man arī būs jādara. Cik ilgu laiku tas aizņēma? Un nezini atbildi uz manu jautājumu, ko labāk ar to gumiju darīt?JorensHS rakstīja:Nē, lūka neslīdēja atpakaļ, izjaucu, iztīrīju sakaltušās augu paliekas, saeļļoju mehānismu, tagad strādāLācis rakstīja:salaboju lūkas gumiju? Limēji? pirki jaunu vai to pašu?
Galīgi nezinu, ko iesākt ar gumiju, atstāju veco, lūdzu visus dievus pēc kārtas lai netecētu, aizņēma vairāk vai mazāk visu vakardienu ar pārtraukumiem, jo lai gan ir pamācības forumā ko darīt, man nebija īsti skaidrs, ko es darījuLācis rakstīja:Jā, to man arī būs jādara. Cik ilgu laiku tas aizņēma? Un nezini atbildi uz manu jautājumu, ko labāk ar to gumiju darīt?JorensHS rakstīja:Nē, lūka neslīdēja atpakaļ, izjaucu, iztīrīju sakaltušās augu paliekas, saeļļoju mehānismu, tagad strādāLācis rakstīja:salaboju lūkas gumiju? Limēji? pirki jaunu vai to pašu?
Update, lūkai gumija ūdeni garām nelaiž, tikai nezinu kuram no visiem dieviem kurus lūdzu, teikt paldies.
Samainītas tumbiņas, jo iepriekšējās kaut kā izšāvās, bet tagad kad ir vasara vajag troksni no viņām lai no vēja svilpošanas atvērtajos logos nav vēlme nošauties
Tad vēl tapa bildīte, mašīnu nefotogrāfēju bieži jo naktīs stāv zem koka un ir noklāta ar guano no jumta līdz sliekšņiem
Samainītas tumbiņas, jo iepriekšējās kaut kā izšāvās, bet tagad kad ir vasara vajag troksni no viņām lai no vēja svilpošanas atvērtajos logos nav vēlme nošauties
Tad vēl tapa bildīte, mašīnu nefotogrāfēju bieži jo naktīs stāv zem koka un ir noklāta ar guano no jumta līdz sliekšņiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.