E36 - sprukijs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12
- chevron_right
Būtu, vecīt, labāk sviras samainijis, ned nogalē biju Siguldā, pa visu ielu grab kaut kādas atsaites tev tur.
Nu, paldies, ka pateici. To nevar nedzirdēt. Nevaru saprast, kas tur grab. A kă, lai zin kura atsaite? Piem pakaļas suports nevar grabēt? Nu rocenes loki?CCVL rakstīja:Būtu, vecīt, labāk sviras samainijis, ned nogalē biju Siguldā, pa visu ielu grab kaut kādas atsaites tev tur.
Jup, tas pats.turbomen rakstīja:Cik saprotu tas pats auto pirms kkur 5 menesiem, tik nesaprotu ka tik isa laika var iskatities vel uz pusi drausmigak.
sprukijs rakstīja:Jup, tas pats.turbomen rakstīja:Cik saprotu tas pats auto pirms kkur 5 menesiem, tik nesaprotu ka tik isa laika var iskatities vel uz pusi drausmigak.
Man sāp sirds Saktoties uz šo Auto. Zini, palien zem mašīnas apakšā , un parausti kas tur grab, negrab. Vai ar āmuru pabaudi. Bet vispār, šitas Viss ir Es jebal Acī bļ*. Lūdzu sataisi kā nākas, nevis viņu izdaiļo tagad.
BMW - Best Motorsport Weapon
Pa šo laiciņu šis tas ir sadarīts.
Nomainīts spārns, jo tas bija pa ziemu nedaudz pabuktēts un sapuvis
Nomainīta priekšas brille, salikti atpakaļ moldingi, par uzacīm joprojām nevaru izdomāt, atstāt, vai nē
Aaaaa un ir nosēdināts. Priekšā TA technix koilas, aizmugurē TA technix amīts un kkādas sarkanās atsperes, man pat prasītos zemāk
Nomainīta priekšas brille, salikti atpakaļ moldingi, par uzacīm joprojām nevaru izdomāt, atstāt, vai nē
Aaaaa un ir nosēdināts. Priekšā TA technix koilas, aizmugurē TA technix amīts un kkādas sarkanās atsperes, man pat prasītos zemāk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aaaa gandrīz aizmirsu, nomainīju stabilizatorstienim atsaiti, jo bija pārlūzusi, bet braucot joprojăm ir pretīga graboņa no aizmugures puses
Neticu savām acīm, te pat ir uzlabojumi!
Tomēr domas mēdz arī mainītiesedzis rakstīja:Neticu savām acīm, te pat ir uzlabojumi!
+1edzis rakstīja:Neticu savām acīm, te pat ir uzlabojumi!
Nu re, cits dirsiens ka bikses novelk un zālītē ieķerās..
Auto sāk izskatīties labi. Esi uz pareizā ceļa. Tagad tikai salabo tehniski vēl visu.
Auto sāk izskatīties labi. Esi uz pareizā ceļa. Tagad tikai salabo tehniski vēl visu.
sprukijs rakstīja:Pa šo laiciņu šis tas ir sadarīts.
noples tas pretigas uzacis
Joopt.Sāk jau izskatīties nedaudz pec mašīnas
Vel tik sakrāsot detaļas,noņemt uzacis un pielikt pagriezienus citus un bus :)
Vel tik sakrāsot detaļas,noņemt uzacis un pielikt pagriezienus citus un bus :)
Priekša izskatās šķība.
Man neticās ka tu to būtu teicis.Agnis rakstīja:Katrā gadījumā, vairs nevelk uz šrotstyle tuningu
Auto buvejas tas labi, acis bistās rokas dara Tā tik turēt.
sākumā bij labāk
Ir labi
Nu labāk
Nu labāk
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Šito es pats nevaru saprast, jo itkā ir nrliela šķirba starp lampām. A kura vieta tieśi? Nu priekšā?Makleins rakstīja:Priekša izskatās šķība.
Ļoooti labi, ka tomēr nāci pie prāta! vēl uzacis izmest miskastē, uzlikt smukus diskus un būš forša tachka.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Man izskatās, ka vai nu lampas par tālu uz iekšu, vai spārni par tālu uz priekšu, hvz, neesmu eksperts, tikai tēloju tādu internetāsprukijs rakstīja:Šito es pats nevaru saprast, jo itkā ir nrliela šķirba starp lampām. A kura vieta tieśi? Nu priekšā?Makleins rakstīja:Priekša izskatās šķība.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12