E36-ifa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 16
- chevron_right
Ha, es iespējams nemaz nebūtu te neko rakstījis, ja nebūtu meičas topiks.Linda rakstīja:Interesanti, ka pret meitenēm visi tādi jauki, var darīt ko ar autiņu gribi kritikas gandrīz nebūs.
Kādam pirmajā topika dienā ir 5 lapas jau aizpildītas bijušas?!
Par atsaucību nevar sūdzēties un Tavs sencītis tiešām pacenties, visu cieņu!
Ja ir varbūt iemet bildi ar auto, kā izskatījās pirms tam...
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
ahahahahaahaDj Plosky rakstīja:Nu bij jau sagaidāms, ka saskries remus'u tīrīt gribētāji!
Būtu nesmuka meitene vai puisis, nodirsēju būtu vairāk
To ko citi nesaka, jo cer iespraust:
1)Nokrāso mašīnu vienā krāsā;
2)Izrauj nah zilās lampiņas;
3)Ieliec standarta roku balstu;
4)Pat nedomā likt eņģeļus, izskatās pēc sūda viņi,
5)Diskus ar prasītos smukākus
Pilnībā piekrītu tev, gluži manas domas, ne jau visiem tie remusi netīriRubiins rakstīja:Būtu nesmuka meitene vai puisis, nodirsēju būtu vairāk
Johnny rakstīja:Kādam pirmajā topika dienā ir 5 lapas jau aizpildītas bijušas?!
diemžēl nav tādu bilžu saglabātu :(
wahahahahRubiins rakstīja: To ko citi nesaka, jo cer iespraust:
(...)
Īsumā mans viedoklis - forši, ka ir tāds sencis, kas uztaisa mašīnu (turklāt, izskatās tīri kvalitatīvi). Cita lieta ir gaume, jo 90to gadu mizai šāds vintage krāsojums, manuprāt, gluži vienkārši nepiestāv. Bet tagad izskatās ciešami, ja vien neliksi eņģeļus, ķīnas diskus, r15 stīlijus utt.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Man gan ļoti patīk, skaista mazulīte. Ir smuki, neparasti, individuāli. Man pat M bamperi neprasās. Bet tas droši vien tāpēc, ka es arī esmu meitene - sieviešu solidaritāte un tā...
Pēc bildēm auto tehniski droši vien tiek sekots līdz, bet vizuālais neuzrunā gan.
man loti patiik mans auto,mans kraasojums,mans jumts un manas stoikas. Un jaa, velviena taada LV nav., tapec jo negribu but taada kaa visi un visas Tapec tiem kuriem nepatik juus droshi varat iet un skatities uz savam tik perfektajam mashinam, man nav zeel :)
tikai apnika lasiit vienu un to pasu komentaaros :)
Modžīna rakstīja:Man gan ļoti patīk, skaista mazulīte. Ir smuki, neparasti, individuāli. Man pat M bamperi neprasās. Bet tas droši vien tāpēc, ka es arī esmu meitene - sieviešu solidaritāte un tā...
nu tā jau ir, par manu auto uzreiz var pateikt ka brauc mei4uks, un zini, loooti daudzi vienmēr atskatās,smaida un pamāj
paldies tev! :)
Reiz šis autiņš redzēts stāvam plazā. Atceros kā visi dīvaini noskatījāmies jo nevarēja saprast vai tiešām tas nav hardtop vai kāds bauru paveids. Kad ieraudzīju ka vnk tā nokrāsots sanāca smiekli. Protams katram sava gaume
Toties krāsojums bija kvalitatīvi uztaistīs tādēļ nevarēja īsti saprast sķūnis vai kas?
Interesanti kā pēc gada izskatīsies
Toties krāsojums bija kvalitatīvi uztaistīs tādēļ nevarēja īsti saprast sķūnis vai kas?
Interesanti kā pēc gada izskatīsies
ir velviens tads lv ,velak tev bildes paradisuifa rakstīja:man loti patiik mans auto,mans kraasojums,mans jumts un manas stoikas. Un jaa, velviena taada LV nav., tapec jo negribu but taada kaa visi un visas Tapec tiem kuriem nepatik juus droshi varat iet un skatities uz savam tik perfektajam mashinam, man nav zeel :)
Nu tik būs, vēl vienu tādu parādīs...relax guys.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Darbiņš photoshop entuziastiem :)
Sveika klubā
krāsojums ir gaumes lieta.
teikšu godīgi - man patīk.
kkas amerikanisks.
obligadi vajadzētu platus diskus un mazliet zemāku nosēdināt un būs bet tas ir mans viedoklis.
visi cepjas par gaumes lietu, taču galvenais jau ir ka mašīna nau norusējusi un uz tadu ar sabāsts nenokrasots ķekavas ķūninga koplekts.
mans rezumē - super autiņš
kkas amerikanisks.
obligadi vajadzētu platus diskus un mazliet zemāku nosēdināt un būs bet tas ir mans viedoklis.
visi cepjas par gaumes lietu, taču galvenais jau ir ka mašīna nau norusējusi un uz tadu ar sabāsts nenokrasots ķekavas ķūninga koplekts.
gudri dirst nav malku cirst
rupu rakstīja:Sveika klubā
kkas amerikanisks.
paaldies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7