siikais autoparks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 17
- chevron_right

SkaistidogMa rakstīja:

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Pāris dienas pirms drifta sezonas noslēguma 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Jā, bez pacēlāja grūti nomainīt motoru 

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

izskatāska dogmam patīk sāda poza

Kura ???
viņš 2. bildē ir augšā, bet 4. bildē apakšā 

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Tā tik turēt,malacisdogMa rakstīja:

Podziņa rakstīja:SkaistidogMa rakstīja:Hi, hi, hi, mans siikais
"Krasava" !

ar savu diviiti es ar kko tml. varu izdariit ?? :) 

noteikti jau ka abas pozasPodziņa rakstīja:Kura ???viņš 2. bildē ir augšā, bet 4. bildē apakšā

...

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

abas, jo abās ir salieciesPodziņa rakstīja:Kura ???viņš 2. bildē ir augšā, bet 4. bildē apakšā

Likās, ka siikajam smukāk/ātrāk bija, nekā Tavam touringam, lai gan jauda tak mazāka, vai ne?Orkaans rakstīja:http://www.youtube.com/watch?v=B1tlWIUFWks

Man ir tourings un 2.5 (tiirs standarts un smags auto) Vinjam 2.8 ar e46 plauktiem un metinaatu reduktoru
Protams ,ka arii brauceejs vinjsh ir ljoti labs!!! Nevajag aizmirst arii to ,ka mans shoferiitis ar to auto brauca praktiski pirmo reiziiti un arii lielu lomu nospeeleeja ,ka svesh auto

Protams ,ka arii brauceejs vinjsh ir ljoti labs!!! Nevajag aizmirst arii to ,ka mans shoferiitis ar to auto brauca praktiski pirmo reiziiti un arii lielu lomu nospeeleeja ,ka svesh auto

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Ja siikajam 2.8 tad viss skaidrs 

Ja tur 2.8 tad izskatas tads pasvaks 
Bet siikais molodec

Bet siikais molodec

bija sūdīgas riepas, īpaši jau pēdējā braucienā.. bija divas dažādas, jo riepas bija jāpaspēj nomainīt 5 minūtēs.. vienu uzlika ātri, otra izrādijās pamīksta, tad ātri paķēra citu, savādāku un tad arī bija viss, neslīdēja kā gribējās 

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Nu es tā skatos
bet ir labi 

siikais pasaki tak kas tev pa motoru? ko tur slep:) no malas izklausas labaka gadijuma ka 2.5:)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 17