Duuj's Brilliantrot coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
es tava vieta par diskiem citiem ar plauktu padomatu.shie butu labs ziemas variants,bet vasarai manuprat kko sherpaku prasaas,uzkritoshaku
ar kompatu pa brugji
Ir doma par MVR Magnum r17 vai r18 diskiem,ja zini tādus. Un baltus
Tik naudas pagaidām žēl tpc,ja nebus par labu ciparu,šos,kad sapucēs un ar flančiem,arī labi izskatīsies.
tie plaukti jaubtgd katram otrajam ir. Arī no sākuma domāju par bbsiem,bet tas vairs nav interesanti:D
Tik naudas pagaidām žēl tpc,ja nebus par labu ciparu,šos,kad sapucēs un ar flančiem,arī labi izskatīsies.
tie plaukti jaubtgd katram otrajam ir. Arī no sākuma domāju par bbsiem,bet tas vairs nav interesanti:D
Ceru,ka joko:Dcipruss18 rakstīja:es liktu (uztaisitu) platos r17 blekjiniekus
cipruss18 rakstīja:es par diskiem nekad nejokoju
nu es palieku pie sakoptiem azev vai arī magnumiem:D
paliec pie Azev, vienīgi intereses pēc nosver viņus lai var salīdzināt ar oem R17
Cik jabūt oem?kars rakstīja:paliec pie Azev, vienīgi intereses pēc nosver viņus lai var salīdzināt ar oem R17
style 22 = 9.9kg
style 23 = 10.1kg
style 24 = 9.1kg
style 29 = 8,8kg
style 39 = 10.1kg
style 42 =10.2kg
*visi šaurie 7.5j
style 23 = 10.1kg
style 24 = 9.1kg
style 29 = 8,8kg
style 39 = 10.1kg
style 42 =10.2kg
*visi šaurie 7.5j
Gribu pirkt lampām pr jaunus stiklus un smoked pagriezienus ,jo viens ir apskādēts.
Jautājums...man tālajos ir krusti... Tas tonis stikliem ir tieši no viņiem? Nebūs tā,ka nomainīšu stiklus un būs gaišāks tonis? Patīk,kā tgd izskatās
Jautājums...man tālajos ir krusti... Tas tonis stikliem ir tieši no viņiem? Nebūs tā,ka nomainīšu stiklus un būs gaišāks tonis? Patīk,kā tgd izskatās
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vismaz man lampu diezgan tumšu padarija krusti salīdzinot ar jaunajām. Gribēju atstāt krustus, bet bija slinkums taisīt jaunus caurumus. protams sazin varbūt tev kādas lakas uz stikla sapūstas.
@instagram - anrijs.v
Itkā nav nekas sapūsts virsū:D Mainot stiklus,krusti jau man nav jaiztiek? Stāvēs kur stāvējuši,ne?:Dnleai rakstīja:Vismaz man lampu diezgan tumšu padarija krusti salīdzinot ar jaunajām. Gribēju atstāt krustus, bet bija slinkums taisīt jaunus caurumus. protams sazin varbūt tev kādas lakas uz stikla sapūstas.
Ar žurku viss pa vecam. Bračka tik uztaisa atskaiti,ka tiek braukts un pucēts.
Pēc pāris nedēļam esmu mājās un sāku kko darīt. Jataisās uz TA. Pāris bukses aizmugurē un kkas noticis ar blakussedētāja durvju "ručku" salonā(neveras vaļā no iekšpuses),janomaina priekšejām lampām stikli,jo viens ar defektu-ieplīsis. Pie reizes nomainīšu abus priekšējos pagriezienus,jo ieskatoties tas tonējums arī atšķiras, bet tpt likšu smoked,jo baigi patīk. Cerams,ka arī tas lampu tonejums ir no krustiem tālajos,jo smuki izskatās
Lenām jau sāku meklēt melnas ādas durvju abšivkas (ieskaitot aizmuguri), sliekšņu uzlikas,jo viens slieksnis pārmetināts un tonis atšķiras un redz metinātāja meistarību ...kā arī vēlos tikt pie šortšiftera un aizmugurējo difuzoru vai labākajā gadījumā aizmugurejo M bamperi. Un sākšu vest kārtībā motortelpu,sataisot līdz galam gaisa ieplūdi pa zolīdo,nomainīt radiatoru uz originalo,jo man tgd tur iekšā kkads ar atsevišku tosola bačoku,kas pieskrūvēts oem gaisa filtra kastes vietā un koniskais gaisa filtrs tur vnk iemests ,pabeigt līdz galam vadus elektriskajam ventilatoram,salikt atpakaļ visas iztrūkstošās plastmasas motortelpā. Aaa un beidzot nomainit gmm..apgriezinieni velaizvien staigā nenormāli,kad uzsilst.
Izdomāju,ka diski paliks tie paši. Patīk un naudas žēl Tik jasaved kārtībā. Piepirkšu flančus un būs ok
Ja kādam ir detaļas,kuras vēlos iegādāties,droši pm.
Nākamnedēļ tiks dzīta pie čoma,lai kārtīgi sapulē.Tonis lenam purnam sāk mainīties saules ietekmē:D.Varēšu atkal zīmuļus mētāt ar brilliantrot
Ir arī kkadas bildes. Sorry par kvalitati. Pats nefočēju:D
Pēc pāris nedēļam esmu mājās un sāku kko darīt. Jataisās uz TA. Pāris bukses aizmugurē un kkas noticis ar blakussedētāja durvju "ručku" salonā(neveras vaļā no iekšpuses),janomaina priekšejām lampām stikli,jo viens ar defektu-ieplīsis. Pie reizes nomainīšu abus priekšējos pagriezienus,jo ieskatoties tas tonējums arī atšķiras, bet tpt likšu smoked,jo baigi patīk. Cerams,ka arī tas lampu tonejums ir no krustiem tālajos,jo smuki izskatās
Lenām jau sāku meklēt melnas ādas durvju abšivkas (ieskaitot aizmuguri), sliekšņu uzlikas,jo viens slieksnis pārmetināts un tonis atšķiras un redz metinātāja meistarību ...kā arī vēlos tikt pie šortšiftera un aizmugurējo difuzoru vai labākajā gadījumā aizmugurejo M bamperi. Un sākšu vest kārtībā motortelpu,sataisot līdz galam gaisa ieplūdi pa zolīdo,nomainīt radiatoru uz originalo,jo man tgd tur iekšā kkads ar atsevišku tosola bačoku,kas pieskrūvēts oem gaisa filtra kastes vietā un koniskais gaisa filtrs tur vnk iemests ,pabeigt līdz galam vadus elektriskajam ventilatoram,salikt atpakaļ visas iztrūkstošās plastmasas motortelpā. Aaa un beidzot nomainit gmm..apgriezinieni velaizvien staigā nenormāli,kad uzsilst.
Izdomāju,ka diski paliks tie paši. Patīk un naudas žēl Tik jasaved kārtībā. Piepirkšu flančus un būs ok
Ja kādam ir detaļas,kuras vēlos iegādāties,droši pm.
Nākamnedēļ tiks dzīta pie čoma,lai kārtīgi sapulē.Tonis lenam purnam sāk mainīties saules ietekmē:D.Varēšu atkal zīmuļus mētāt ar brilliantrot
Ir arī kkadas bildes. Sorry par kvalitati. Pats nefočēju:D
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vēl domāju izmēģināt priekšejā bampera splitera izturibu ar šo sedinajumu pa mūsu ceļiem
liekas, ka redzēju Tevi šodien ap 19 juglas neste uzpildes stacijā
ja tas nebiji tu tad ir tieši tāds pats auto : krāsa, diski, spoilers
Ne,ne. Es pa vāciju un bračka šodien toč tur nebijaK.F. rakstīja:liekas, ka redzēju Tevi šodien ap 19 juglas neste uzpildes stacijā
kur diskiem vacinji?
es bralenam jau divus komplektus esmu partaisijis no izbiditajiem uz neizbiditajiem.
es bralenam jau divus komplektus esmu partaisijis no izbiditajiem uz neizbiditajiem.
...
Mājās mētajas. Ar vāciņiem izskatās ne pēc kā tie diski.Armando rakstīja:kur diskiem vacinji?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9