E36 330 (ex 320) || jaaniskal
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 23
- chevron_right
Aceroties kāds tas bmw bija ,malacis tā tik turpināt
Es domāju, ka šitas skan labāk kā stock maģis. Alpine tak! Pluss man ir mainīti pilnīgi visi skaļruņi un vadi arī :)vlAdlik rakstīja:tikai diemzel cd43 skan daudz labak, es ari gadus 2 domaju par vinu un beigas dabuju un pec tam vel plaukta metajas pusgadu, jo slinkums bija pieslegt un saliidzinat ar aftermarket magi..jaaniskal rakstīja:Tas ir vienīgais, kas man labpatīkas aftermarket
par klimu un salonu
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Yo, yo, yooo!
Uhh, kaut kāds pusotrs mēnesis laikam jau pagājis, kopš pēdējo reizi te ko rakstīju.
1. Strauji tuvojas vasara, tāpēc tika veikti visbeidzot ilgi gaidītie krāsošanas darbi. Tagad jau varēšu teikt visiem, ka tačka tikko no Vācijas Paldies Advanced Motorsport par laipno uzņemšanu ciemos
2. Vēl esmu paspējis sadabūt jaunāku riepu pāri (tieši tādā izmērā kā gribēju dabūt - 175/50/R16), ko mest uz priekšējiem diskiem virsū, un visus 4 skaistos, sarkanos diskus jau sabortējis - atliek sagaidīt vēl centriņus un var mest virsū jaunos diskus! :)
3. Kā arī vakar sāku līmēt mouldingus... Gribēju visus salīmēt, bet tad sapratu, ka man nav tik daudz vietas, lai visus uzreiz salīmētu See it yourself.
Noteikti pirms sezonas sākuma vēl paspēšu iespamot kaut ko - nav vairs tālu, lai viss būtu kā gribējās! :)
Uhh, kaut kāds pusotrs mēnesis laikam jau pagājis, kopš pēdējo reizi te ko rakstīju.
1. Strauji tuvojas vasara, tāpēc tika veikti visbeidzot ilgi gaidītie krāsošanas darbi. Tagad jau varēšu teikt visiem, ka tačka tikko no Vācijas Paldies Advanced Motorsport par laipno uzņemšanu ciemos
2. Vēl esmu paspējis sadabūt jaunāku riepu pāri (tieši tādā izmērā kā gribēju dabūt - 175/50/R16), ko mest uz priekšējiem diskiem virsū, un visus 4 skaistos, sarkanos diskus jau sabortējis - atliek sagaidīt vēl centriņus un var mest virsū jaunos diskus! :)
3. Kā arī vakar sāku līmēt mouldingus... Gribēju visus salīmēt, bet tad sapratu, ka man nav tik daudz vietas, lai visus uzreiz salīmētu See it yourself.
Noteikti pirms sezonas sākuma vēl paspēšu iespamot kaut ko - nav vairs tālu, lai viss būtu kā gribējās! :)
Ir labi, tik 175 nav takā par šauru?
Cik izmaksāja krāsošana?
Cik izmaksāja krāsošana?
Priekšā 7J vai 7.5J diski, tāpēc 175, ar domu, lai ir strečins biki, bet īsti nemaz nesanāca Aizmugurē 8J plati diski, tur uzliki 185 platas riepas, jo ar 195 strīķēja arkas
Labāk būtu normāla platuma ,bet zemāku profilujaaniskal rakstīja:Priekšā 7J vai 7.5J diski, tāpēc 175, ar domu, lai ir strečins biki, bet īsti nemaz nesanāca Aizmugurē 8J plati diski, tur uzliki 185 platas riepas, jo ar 195 strīķēja arkas
Kā jau teicu - arkas ar mani vairs nedraudzēsies tad, jo mašīna tiks mesta zemē Pagājušo sezonu jau ar 195 platām strīķēja arkas, kas būs ar vēl platākām...ElvijsR rakstīja:Labāk būtu normāla platuma ,bet zemāku profilujaaniskal rakstīja:Priekšā 7J vai 7.5J diski, tāpēc 175, ar domu, lai ir strečins biki, bet īsti nemaz nesanāca Aizmugurē 8J plati diski, tur uzliki 185 platas riepas, jo ar 195 strīķēja arkas
Ja nav noslēpums cik pie AM izmaksāja krāsošana? Un kā ar kvalitāti?
Ar ļoti novēlu atbildi - uzraksti PM, vai arī painteresējies pa taisno ar krāsotāju pie viņiem. Par tādu cenu domāju, ka viss ir fine. Visas buktes izvilka, visus kasjakus sataisīja, izskatās noteikti labāk kā bija :)em.dzhii rakstīja:Ja nav noslēpums cik pie AM izmaksāja krāsošana? Un kā ar kvalitāti?
Btw, runājot par apdeitiem...
Liekas, ka tā vien dzīvoju garāžā pa brīvo laiku
Vismaz šobrīd status ir tāds:
1. nomainīta stūres lenta, lai beidzot varētu taisīt "pī-pī"
2. izpidarasīts viss salons ar profesionālajiem Turtle produktiem
3. ielikts skaists, sarkans, pieskaņots diskiem āķis ar visu mouldingu, kurā speciāli tika izgriezts caurums
4. uzmesti sarkanie diski virsū, kā arī purns par centimetru nomests zemē
More bildes comming soon!
Ja godīgi man bez centriem labāk patīk,bet ir labi ,tā turpināt!
Viss baigi labi, bet tie moldingi...
Yo!
Izskatās, ka man drīz te vairs nebūs ko rakstīt, jo viss ir super duper forši. Vismaz pagaidām
Dažas bildītes no nelielās fotosesijas. Liels paldies BUHARDI par bilžukiem
Izskatās, ka man drīz te vairs nebūs ko rakstīt, jo viss ir super duper forši. Vismaz pagaidām
Dažas bildītes no nelielās fotosesijas. Liels paldies BUHARDI par bilžukiem
Gribētos tādu pašu sēdinājumu, izskatās vnk
Noteikti vajag sapulēt, jo pagaidām neizskatās svaigi pārkrāsots
Es arī nesapratu, netīrs vai nav sapulēts
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Vienkārši Lukoil sūdīgi mazgā
Redzēju, kā tā lielā birste mazgāja haubi - tas rullis vienkārši pa gaisu hujārija. Laikam Lukoil nedraudzējās ar zemām mašīnām :(
Redzēju, kā tā lielā birste mazgāja haubi - tas rullis vienkārši pa gaisu hujārija. Laikam Lukoil nedraudzējās ar zemām mašīnām :(
Tie ir R16? Sēdinājums riktīgi nice izskatās!
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Yep! :)TomSkarsts rakstīja:Tie ir R16? Sēdinājums riktīgi nice izskatās!
Pag, pag, tu nokrasoji auto un aizvedi uz moilas aparatu?jaaniskal rakstīja:Vienkārši Lukoil sūdīgi mazgā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 23