nleai imola red e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Kaut kas minimāli saskrūvēts, nomainīts karteris, eļļa un tā. par karteri paldies nixonam :)
noņēmu zvaigznes, nevaru saprast kā labāk patīk.
@instagram - anrijs.v
Kur sliekšņu uzlikas? personigi man sie diski ir mīļākie jo tev pa lielam ir 3 diski no 1, un forši kad var pamainīt. Personigi patīk bez
Ar balto ir piedūriens bez viņiem izskatās niknāk, es par melniem.
Smuks jau bez gala.
Ar čaļiem domājam kādēļ Liepājas ielās vairs neesi redzams.
Ar čaļiem domājam kādēļ Liepājas ielās vairs neesi redzams.
Ieliec lūdzu kādu nesafotošopētu bildi. Gribas redzēt kā tā krāsa "dzīvē" izskatās.
šofera pusē sliekšņu uzlika pazuda.Lācis rakstīja:Kur sliekšņu uzlikas? personigi man sie diski ir mīļākie jo tev pa lielam ir 3 diski no 1, un forši kad var pamainīt. Personigi patīk bez
nevar to krāsu nobildēt bez efektiem tā, lai izskatās tā pat kā dzīvē.CaK rakstīja:Ieliec lūdzu kādu nesafotošopētu bildi. Gribas redzēt kā tā krāsa "dzīvē" izskatās.
man tā pat liekas, ar zvaigznēm tāds izlaizītāks izskatās, bez zvaigznēm nedaudz agresivākzzhurka rakstīja:Ar balto ir piedūriens bez viņiem izskatās niknāk, es par melniem.
@instagram - anrijs.v
Šādam auto nav žēl.nleai rakstīja:par karteri paldies nixonam :)
Btw, Tu no Pakomāta normāli dabūji to kasti ārā?
sanāca diezgan smieklīgi, viņa bija pašā augšā un izvilkt bija problemātiski.Nixon rakstīja:Šādam auto nav žēl.nleai rakstīja:par karteri paldies nixonam :)
Btw, Tu no Pakomāta normāli dabūji to kasti ārā?
paldies, tā arī ir ap vakarpusi 9-10, visi parastie mirstigie liek otrā galā.Armando rakstīja:izstaas super bilde. cikos foceji ka stajankaa nau neviena cita auto?
@instagram - anrijs.v
smukaka kupeja foruma vienoziimiigi,kaut vai delj kraasas vien
ar kompatu pa brugji
P.S. man bildēs šis auto patīk daudz labāk nekā dzīvē
tapēc nevajag teikt ka foruma top e36, jo tā nebūt nav. :)
Pēdējais labojis nleai - 01 Feb 2016, 22:55, kopā labots 1 reizi.
@instagram - anrijs.v
bez man šķiet labāk.
Un par autiņu cepums Tev
Un par autiņu cepums Tev
Kādā krāsaa varētu nokrāsot throwingiem vidu kas ir bez zvaigznes...?
Pārāk daudz variantu, kkas uz frozen white, gunmetal, vai sazin kāda vēl ietu klāt imolai
Pārāk daudz variantu, kkas uz frozen white, gunmetal, vai sazin kāda vēl ietu klāt imolai
@instagram - anrijs.v
Protams, liekas jēga no tā liela nav, bet skaistums ir sīkumos, un tam ir jēga.
Man personīgi patīk un labi varētu izskatīties - Aston martin frost white krāsa.
Man personīgi patīk un labi varētu izskatīties - Aston martin frost white krāsa.
Kaut kāda neliela atskaite, sadarīts daudz, visu nemaz nesaukšu -
Pie kristapa pārpulēti plaukti, sakrāsoju vidus kas ir bez zvaigznēm svaigi melnus, pasūtiju emblēmiņas centriņiem, bet atnāca par mazu
salonā ielikts melnais tepiķis, nokrāsota vidus konsoles plastmasa melna zem lakas, apvilktas stoikas un lūkas apšuvums ar jaunu melnu audumu, ielikta palodze ar stopiņu melna, priekšā iemontētas 16.5 tumbiņas un ielikts pasīvais subis.
Sadabūtas jaunas sliekšņu uzlikas, nokrāsotas un uzliktas.
Ieķerts lsd ap 3.64, esot atrestaurēts, zf kārba ar kardānu. nelielā steigā visu darot uzliku lietotu sajūgu kurš tagad slīd būs jāieķer jauns komplekts un jāsaņemas atkal raut nost kārbu
tiekās atklāšanā
Pie kristapa pārpulēti plaukti, sakrāsoju vidus kas ir bez zvaigznēm svaigi melnus, pasūtiju emblēmiņas centriņiem, bet atnāca par mazu
salonā ielikts melnais tepiķis, nokrāsota vidus konsoles plastmasa melna zem lakas, apvilktas stoikas un lūkas apšuvums ar jaunu melnu audumu, ielikta palodze ar stopiņu melna, priekšā iemontētas 16.5 tumbiņas un ielikts pasīvais subis.
Sadabūtas jaunas sliekšņu uzlikas, nokrāsotas un uzliktas.
Ieķerts lsd ap 3.64, esot atrestaurēts, zf kārba ar kardānu. nelielā steigā visu darot uzliku lietotu sajūgu kurš tagad slīd būs jāieķer jauns komplekts un jāsaņemas atkal raut nost kārbu
tiekās atklāšanā
@instagram - anrijs.v
Sexy bitch!
Favorīt krāsa ar diskiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5