E36-Ainikis
Priekšu to4 ka nē jo ir nereali zems, bet par pakalju, bija zemaak jau, bet riepas nevar dabuut tadas kaa gribas. Kad bus rielas tad bus istais sedinajums. Ceru lidz agklasanai dabūt vinjas, ja nē tad ar shijaam augstajaam bus jabrauc.RENIO rakstīja:man prasās varbūt vēl nedaudz piesēdināt auto
Instagram : AINARSLIPARTS
Jap, man tā uzlīme nevisai, pa lielu liekas un par camber, tas man buus tikai nevar visu paspeet.funkyasshit rakstīja:Jā, piekritīšu.Vladlen rakstīja:tikai cambergang uzlime baigi visu boja, labak jau stanceworks butu
Tā arī tīri ironiski izskatās, jo cambers tur ne grama nav.
Domaaju kko lidzigu kaa veco, tikai raksts jaizdomaa
Lidz Rīgai aizbrauksts uz monsterīti.
Vairs reāli nekad uz rīgu ar triimsesto taas ielas, vnk bez komentāriem. Brīnos ka vel diski taisni un karteris netek [/b]
Vairs reāli nekad uz rīgu ar triimsesto taas ielas, vnk bez komentāriem. Brīnos ka vel diski taisni un karteris netek [/b]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pilnībā piekrītu, ja man kkur jāvandās pa centru un pa nepārbaudītiem maršrutiem, vienmēr izvēlos 'gravel spec' kompotu, savādāk nervi čupā Vēl viens iemels kāpēc vajag divus e36Ainikis rakstīja: Vairs reāli nekad uz rīgu ar triimsesto taas ielas, vnk bez komentāriem. Brīnos ka vel diski taisni un karteris netek
Palielam viss ir izdarīts, tagad tik pāris sīkumi:
*Jauzspridzina riepas aizmugurē.
*Miglas.
*Dabūts smuks bundulis ar divien galiem.
*Nolaist zemāk.
*Gtr spoilera meklējumos.
*Atpakal uz Orandzajiem pagriezieniem jāpāriet, priekšā.
Pēc šī visa sākšu salonā ieviest jaunus palagus
Tā uzlīme ir noplēsta un pie īstajiem vīriem top kkas orģināls pr.stiklam (Uzlīme) INSTAGRAM Ainarsliparts
*Jauzspridzina riepas aizmugurē.
*Miglas.
*Dabūts smuks bundulis ar divien galiem.
*Nolaist zemāk.
*Gtr spoilera meklējumos.
*Atpakal uz Orandzajiem pagriezieniem jāpāriet, priekšā.
Pēc šī visa sākšu salonā ieviest jaunus palagus
Tā uzlīme ir noplēsta un pie īstajiem vīriem top kkas orģināls pr.stiklam (Uzlīme) INSTAGRAM Ainarsliparts
Pilnīgi siekala tek . Skaists
Atradās brīvais brīdis, savam topikam
Chau visiem
Kāds laiks jau pagājis, ir visādi brīnumi notikuši ar 36to, viens no visforšākajiem ir saskādēta priekša, stāvot pie luksafora, manī iestūmās sabiedriskais autobuss.
Standarta situācija, braucu aiz autobusa, pie sarkanās gaismas apstājamies, un shis izdomā pabraukt uz atpakaļu(nezināmu iemeslu dēļ ) Gribēju dot uz atpakaļu, bet tur nau citas mašīnas stāvēja. Par laimi nekas traks.
Tgd jau viss ir salabots un nokrāsots, itkā nekā nebūtu bijis
Nopirkstas jaunas 215/40 riepas, uzspridzinātas un sasēdināts auto.
Beidzot atradu normālu bunduli, ar diviem galiem, tonis nereāli labs, njemts no 3.5 chrysler voyager.
Uun uzlikts 3.45 diffs 100%, jautrākai braukšanai
Pāris bildes no Manas mazās: Vakardiena Uzprishināts, vel ar balőniem aizmugurē. Ar bratanu. Aizmugure
Tgd vēl miglas, mresti pr.bamperim un tad jāsāk domāt ko ar aizmuguri darīt.
Chau visiem
Kāds laiks jau pagājis, ir visādi brīnumi notikuši ar 36to, viens no visforšākajiem ir saskādēta priekša, stāvot pie luksafora, manī iestūmās sabiedriskais autobuss.
Standarta situācija, braucu aiz autobusa, pie sarkanās gaismas apstājamies, un shis izdomā pabraukt uz atpakaļu(nezināmu iemeslu dēļ ) Gribēju dot uz atpakaļu, bet tur nau citas mašīnas stāvēja. Par laimi nekas traks.
Tgd jau viss ir salabots un nokrāsots, itkā nekā nebūtu bijis
Nopirkstas jaunas 215/40 riepas, uzspridzinātas un sasēdināts auto.
Beidzot atradu normālu bunduli, ar diviem galiem, tonis nereāli labs, njemts no 3.5 chrysler voyager.
Uun uzlikts 3.45 diffs 100%, jautrākai braukšanai
Pāris bildes no Manas mazās: Vakardiena Uzprishināts, vel ar balőniem aizmugurē. Ar bratanu. Aizmugure
Tgd vēl miglas, mresti pr.bamperim un tad jāsāk domāt ko ar aizmuguri darīt.
Nerali labs progress.
Tiešām ļoti skaists, patīk diski
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Sveicināti e36 draugi
Kādu laiku nav šeit nekas rakstīts, nolēmu atjaunināt mazliet topiku
Savu e36 pārdevu vienam Jaunietim, solījās piespicēt un uzturēt viņu labā kārtībā, ceru ka tā arī notiks Pārdevu, jo izsapņoju jaunu projektu, kuram arī esmu ķēries jau klāt, bet par to mazliet vēlāk jums atskaitīšos
Ps. Diskus nepārdevu, diski ir jau uzpulēti un ar jaunām mizām Liksies zem jaunās Zuzes Pavasarī Riepa uz 10j 215/35 un uz 8.5 kā jau standartā 195/40
Varat notikumiem līdzi sekot Instagramā: Ainarsliparts
Šomēnes ir doma izvilkt viņu no garazas un atrādīt
Kādu laiku nav šeit nekas rakstīts, nolēmu atjaunināt mazliet topiku
Savu e36 pārdevu vienam Jaunietim, solījās piespicēt un uzturēt viņu labā kārtībā, ceru ka tā arī notiks Pārdevu, jo izsapņoju jaunu projektu, kuram arī esmu ķēries jau klāt, bet par to mazliet vēlāk jums atskaitīšos
Ps. Diskus nepārdevu, diski ir jau uzpulēti un ar jaunām mizām Liksies zem jaunās Zuzes Pavasarī Riepa uz 10j 215/35 un uz 8.5 kā jau standartā 195/40
Varat notikumiem līdzi sekot Instagramā: Ainarsliparts
Šomēnes ir doma izvilkt viņu no garazas un atrādīt
Sveiki.
Iepirku jaunu e36, uzreiz kad pardevu savu peleko
Atvainojos jau uzreiz, Garumzimes manam kompim ir pazudusas
Jau no pasa sakuma gribeju kabrioletu, un nu beidzot esmu vinu dabujis
Bilde ieskatam, un tad bus mazs apraksts par Auto: Auto: 1991. gada Kabriolets, 2.0 dzinejs ar realo noskrejienu 150 000km
Salons: Nekas ipas, vienkarsi pilnigi svaigs un skaists, 7obc. (Nevaru atrast nevienu smuku bildi, kkad velak ieliksu sija posta.)
Isumaa:
Nezinu precizi sikumos bet katra zinja atdzits no Vacijas, kur bija stavejis labu laiku, visadu mainju rezultata es biju cikla beigas un dabuju vinju sev.
Kad dabuju bija pilna kinas lampu kolekcija, Protams visu samainiju uz stok, vel tik neesmu atradis Aizm.Lampas ar balto augsu, visiem kasjaki un depo negribu. (Ja tev ir Tad PM )
Uzreiz nomainiju Bremzu diskus ar kluciem, jo tie nebija mainiti no rupnicas manliekas, tadu kanti uz bremzu diska nebiju vispar redzejis
Tad vel viena liela problema ir automats, neiet nesledz atrumos utt, nomainiju elju un filtru, tikuntaa negaja.
Tad nolemu iepirkt visu vajadzigo Manualim, Tagad viss ir procesa, bus manualis nedelas beigaas
Palieliem esmu apmierinats, masina idala stavokli, nav kur Piep*ties, grida vienkarsi ka no rupnicas ar visiem aluminija lokiem vai kas tie tadi ir.
Ps. Uzliku diskus (Svaigi puletus, uzsniga sniegs, tika klat sals un )
Janopule velreiz bus, lai ir smuki (1nguz )
Sezonas atklasanaa Tiekamies!!
Vairak bildes un citas lietas : Instagram: AINARSLIPARTS https://www.instagram.com/ainarsliparts/
Paris bildes no Mazules :
Iepirku jaunu e36, uzreiz kad pardevu savu peleko
Atvainojos jau uzreiz, Garumzimes manam kompim ir pazudusas
Jau no pasa sakuma gribeju kabrioletu, un nu beidzot esmu vinu dabujis
Bilde ieskatam, un tad bus mazs apraksts par Auto: Auto: 1991. gada Kabriolets, 2.0 dzinejs ar realo noskrejienu 150 000km
Salons: Nekas ipas, vienkarsi pilnigi svaigs un skaists, 7obc. (Nevaru atrast nevienu smuku bildi, kkad velak ieliksu sija posta.)
Isumaa:
Nezinu precizi sikumos bet katra zinja atdzits no Vacijas, kur bija stavejis labu laiku, visadu mainju rezultata es biju cikla beigas un dabuju vinju sev.
Kad dabuju bija pilna kinas lampu kolekcija, Protams visu samainiju uz stok, vel tik neesmu atradis Aizm.Lampas ar balto augsu, visiem kasjaki un depo negribu. (Ja tev ir Tad PM )
Uzreiz nomainiju Bremzu diskus ar kluciem, jo tie nebija mainiti no rupnicas manliekas, tadu kanti uz bremzu diska nebiju vispar redzejis
Tad vel viena liela problema ir automats, neiet nesledz atrumos utt, nomainiju elju un filtru, tikuntaa negaja.
Tad nolemu iepirkt visu vajadzigo Manualim, Tagad viss ir procesa, bus manualis nedelas beigaas
Palieliem esmu apmierinats, masina idala stavokli, nav kur Piep*ties, grida vienkarsi ka no rupnicas ar visiem aluminija lokiem vai kas tie tadi ir.
Ps. Uzliku diskus (Svaigi puletus, uzsniga sniegs, tika klat sals un )
Janopule velreiz bus, lai ir smuki (1nguz )
Sezonas atklasanaa Tiekamies!!
Vairak bildes un citas lietas : Instagram: AINARSLIPARTS https://www.instagram.com/ainarsliparts/
Paris bildes no Mazules :
smuks pasats