aarchija avusblau tourings
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Manuprāt, izpūtēja aizmugurēju bunduli prasās ar divām izejām. Ļoti patīkams topiks
Kā noteici, kurš sensors beigts?
Kā noteici, kurš sensors beigts?
Gribās jau ar divām izejām, itkā liekas ka kaut kur ir neliela noplūde izspūtējam, bet liekas ka no priekšas. Nav bedres kur apskatīt kārtīgi kas un kā un arī vairs negribu vairs neko lieki tērēt viņā, jo gribu citu auto.
Man bija tā ka ieliku atpakaļ gaitā tad uzreiz sāka skanēt visu laiku itkā esi jau ļoti tuvu kam, bet kad piebraucu tuvāk auto tad sāka normāli pīkstēt. Ņēmu mouldingus nost un mainīju pa vienam sensoram un katru reizi pārbaudīju vai ir kas izmainījies līdz atradu vainīgo sensoru.
Man bija tā ka ieliku atpakaļ gaitā tad uzreiz sāka skanēt visu laiku itkā esi jau ļoti tuvu kam, bet kad piebraucu tuvāk auto tad sāka normāli pīkstēt. Ņēmu mouldingus nost un mainīju pa vienam sensoram un katru reizi pārbaudīju vai ir kas izmainījies līdz atradu vainīgo sensoru.
Ja vari man līdz £5 dabūt ar visu piegādi parasto līsti tad es viņu pārkrāsošu tā kā konsoli, vienkārši negribu sabojāt koka līsti un plastmasa līste man tikai LV mētājas.Pjērs rakstīja: Ārč, man tas koks kož acis laukā, katru reizi skatoties tava kabrja bildes! Uz ātro aizkrāsoju lai redzētu, kā būtu, ja būtu
Būs laikam jāieliek sludinājums ka meklēju to līsti un būs jāsakrāso lai miers
Vietējos šrotos nav ? Es drīz kaut kad braukšu skatīties manam signumam salona detaļu, tad uzmetīšu aci kas ar e36 kupejām un kabriem darās! Došu ziņu, ja līdz tam jau nebūsi mūs paspējis iepriecināt
Ja ir kas labs tur šrotā no e36 tad uzņem foto, ja būs kas labs varu paņemt šo to ja pa labu cenu. Man te vietējais šrots laikam ir tagad slēgts, jo kad pēdējās divas reizes biju aizbraucis tad durvis bija aizslēgtas un neviens iekšā nebija.
Šodien gandrīz nokavēju brīdi lai nofočētu nobraukumu uz kuru jau laicīgi visu sagatavoju.
Tad vēl dabūju bardačoka līsti un pārkrāsoju, tikai pulējot nedaudz sabojāju, kad atkal gribēsies ņemties ar krāsošanu tad pārkrāsošu.
Tad vēl dabūju bardačoka līsti un pārkrāsoju, tikai pulējot nedaudz sabojāju, kad atkal gribēsies ņemties ar krāsošanu tad pārkrāsošu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Riktīgi patīk salons, tikai visu paneli prasītos melnu!
EDIT: Kā Tu saslēdzi stūres pogām apgaismojumu?
Salons prasās melns, bet tikai e90/e91 virsbūves tipāRiks* rakstīja:Riktīgi patīk salons, tikai visu paneli prasītos melnu!
Te ir DIY priekš stūres savienošanas:
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... ctoral-DIY
Pie reizes vēl viens foto
Noņemtas plēves no lukturiem, liekas ka labāk bija ar plēvēm. Varbūt vēlāk noņemšu migliniekiem plēves nost
Nodzēsta airbag lampiņa
Uzlikts vienam migliniekam oem baltais štekeris, jo bija kur pazudis.
Nomainītas migliniekiem lampiņas jo bija abas izdegušas
Kādam ir part number priekš šīm skrūvītēm, jo divas apakšējās tam plastmasas coveram ir aprūsējušas.
Nodzēsta airbag lampiņa
Uzlikts vienam migliniekam oem baltais štekeris, jo bija kur pazudis.
Nomainītas migliniekiem lampiņas jo bija abas izdegušas
Kādam ir part number priekš šīm skrūvītēm, jo divas apakšējās tam plastmasas coveram ir aprūsējušas.
realoem
laikam nr. 3
laikam nr. 3
Ja kādam intresē šis cabrio tad PM cena £1500 bez šiem diskiem, ar citu maģi, bez multi stūres un bez armrest ar cupholderi
Iegādāts 323i sport tourings un bûs ļoti daudz darba priekšā. Nobraukums 103k miles ar full history visām 3x atslēgām un plastmasas. Lielākā problēma ir vizuālais/rūsa, vet tiklīdz cabris būs pārdots tad tiks viss savests kārtībā touringam.
Pirmais kas touringam jau izdarīts- noravēti tie pretīgie lampu aizsargi. Vismaz lampas ir kā jaunas
Iegādāts 323i sport tourings un bûs ļoti daudz darba priekšā. Nobraukums 103k miles ar full history visām 3x atslēgām un plastmasas. Lielākā problēma ir vizuālais/rūsa, vet tiklīdz cabris būs pārdots tad tiks viss savests kārtībā touringam.
Pirmais kas touringam jau izdarīts- noravēti tie pretīgie lampu aizsargi. Vismaz lampas ir kā jaunas
Cik maksa shads aptuveni tourings uk?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Daudz, kad sataisīšu visu tad būs uz saviem £3000. Par labu 323i sport touringu jārēķinās no £2000, bet var gadīties ka atrodi pa lētobestbmw rakstīja:Cik maksa shads aptuveni tourings uk?
Atpakaļ pie kūtiņas?
Lai labi ripo!
Lai labi ripo!
Jā tomēr ar cabrio ikdienā nav labi. Tikai vienīgais mīnuss tagad ir insurance, cabrio maksāju £175 uz mēnesi, bet touringam tagad £261 mēnesī
Un ar steigu vajaga salabot kāšus un vēl eļļu nomainīt vajadzētu
Un ar steigu vajaga salabot kāšus un vēl eļļu nomainīt vajadzētu
Man ar Londonas adresi bija 65 paunfi menesi 325 cabrio apdroshinashana un bija 28 gadi tad mani.
ar kompatu pa brugji
Man ir tikai 21 tāpēc insurance būs dārgs ja nav NCB
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7