TomSkarsts - E36 318is -> 323is -> 320i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 11
- chevron_right
Kkad uzdūros šim te topikam, stock vadība un lkm 380zs, neatceros, negribas lasīt tgd baigi.
viewtopic.php?f=18&t=3051&start=40
O, mani ex apšuvumi, ja gribi varu pakaļējos ādiniekus ar samoreziem tev iecelt arī
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Nebūs vairs aktuāli, tomēr citiem bija taisnība un sapratu, ka uz BMW būvēt ko tādu negribēšu tiešām 6cyl pietiks pirms pārkāps uz japāni kādreiz.Mirror45 rakstīja:Kkad uzdūros šim te topikam, stock vadība un lkm 380zs, neatceros, negribas lasīt tgd baigi.
Es no viņiem tik 1 kabatu, 1 plastmasu un centriņu izmantoju. Pati abšivka palika manējā. Citas nevajadzēs, šofera pusē tik izjāta bij.Fashion rakstīja:O, mani ex apšuvumi, ja gribi varu pakaļējos ādiniekus ar samoreziem tev iecelt arī
Starpcitu, pakaļējiem moš kāds centriņš labs? Šķiet, ka labajā pusē bija atlīmējies, īsti aizmugurē nekāpju, nezinu
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Spama topikā ātri pazuda, šeit pamanīs. Varbūt kādam idejas?
btw, man šofera pusē ir citas lampas kkādas, ka tālais manāmi izplūdis un xenons arī nav tieši centriņā kā otrā pusē?! (pasaku laicīgi atā - par komentāriem "rauj na* tos hrenonus laukā utt")
Visticamākais, ka lampas atšķirās. To Tu vari pārbaudīt paskatoties uz gravējuma priekšējā stiklā, vai arī paskaties rakstu kāds ir stikliem, ja atšķirās, tad viss skaidrs.
Visticamākais, ka lampas atšķirās. To Tu vari pārbaudīt paskatoties uz gravējuma priekšējā stiklā, vai arī paskaties rakstu kāds ir stikliem, ja atšķirās, tad viss skaidrs.
izplūdušās - Bosch, otras - Depo. Nu psc, ka cilvēki nevar salikt vienādas lampas...Ripinjsh rakstīja:btw, man šofera pusē ir citas lampas kkādas, ka tālais manāmi izplūdis un xenons arī nav tieši centriņā kā otrā pusē?! (pasaku laicīgi atā - par komentāriem "rauj na* tos hrenonus laukā utt")
Kapeik%×+isēju problēmas tās saucas.
Tāpat kā noņēmu viduskonsoli un saķēris galvu sēdēju domāju, kā pieskrūvēt atpakaļ roku balstu, jo VISĀM 3 skrūvēm apsiptas vītnes... Tas kartons aiz bardačoka pie kājām arī sajāts. Kad tiks ar visiem šitiem sūdiem galā (kuri nesip 90% e36 ownerus), tad toč negribēsies neko pārdotDuuj rakstīja:Kapeik%×+isēju problēmas tās saucas.
man arī tas kartons pizgets, iepriekšējais īpašnieks iesipis tur kādus 10cm garu celtniecības skrūviTomSkarsts rakstīja:Tāpat kā noņēmu viduskonsoli un saķēris galvu sēdēju domāju, kā pieskrūvēt atpakaļ roku balstu, jo VISĀM 3 skrūvēm apsiptas vītnes... Tas kartons aiz bardačoka pie kājām arī sajāts. Kad tiks ar visiem šitiem sūdiem galā (kuri nesip 90% e36 ownerus), tad toč negribēsies neko pārdotDuuj rakstīja:Kapeik%×+isēju problēmas tās saucas.
Bišku izmaiņas. Pakaļējās riepas vēl jāpārbortē un priekšu 1-2cm zemāk. Prasītos jau 205/40 nevis 225/40 m+s, bet nu ko no studenta var prasīt
Nav ne jausmas kādā krāsā to visu pasākumu pārtaisīt. Vienkarši visu baltu vai bronzas vai arī pulētu plauktu un baltu/bronzas/melnu/sarkanu/pelēku. Ideju daudz, būs fotošopā jāsēž.
Paldies arī 70cc, uztaisījām pitstopu pie viņa pagalmā.
Nav ne jausmas kādā krāsā to visu pasākumu pārtaisīt. Vienkarši visu baltu vai bronzas vai arī pulētu plauktu un baltu/bronzas/melnu/sarkanu/pelēku. Ideju daudz, būs fotošopā jāsēž.
Paldies arī 70cc, uztaisījām pitstopu pie viņa pagalmā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
225/45 man liekas
būtu diu piec, varētu ātri līdz 40 nospolēt70cc rakstīja:225/45 man liekas
Šis tas studenta līmenī ar rokām padarīts. Kasjaki, protams, ir un taisnas rokas arī nav, bet vispār pirmo reizi mūžā kaut ko gruntēju un lakoju. Agrāk bijusi saskarsme tikai mājās ar flakonu kko nopūst pa 1min.
Sākam. Bišku padarīts. Nomazgāti.
Omei izdekorēta istaba pārmaiņas pēc. Gatavojamies krāsošanai. Procesā Gatavs!
Sākam. Bišku padarīts. Nomazgāti.
Omei izdekorēta istaba pārmaiņas pēc. Gatavojamies krāsošanai. Procesā Gatavs!
Ieskats no gala rezultāta.
labi izskatās beigu beigās,man jau likās,ka Tu tos diskus līdz nakamajam gadam tur kasīsi
ar kompatu pa brugji
Vajadzēja jau. Savādāk kasjaki ir tāpat. :/ Bet nu priekš pirmās reizes tāpat esmu apmierināts.Ģirts rakstīja:labi izskatās beigu beigās,man jau likās,ka Tu tos diskus līdz nakamajam gadam tur kasīsi
TomSkarsts rakstīja:Ieskats no gala rezultāta.
Ir Ok, Bet man liekaas melnie labaak izskatiijaas, bet tas tik mans viedoklis!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 11