snogE M54b22 loading!!!

Palielam ar CSDD nevajadzētu būt problēmas, ja nu vienīgi inspektoram ir ļoti, ļoti slikts noskaņojums.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Nu hz, piemēram man ir ieswapots m52tub28, viņš vizuāli ir identisks ar M54, neviens neko nav teicis..Linda rakstīja:Palielam ar CSDD nevajadzētu būt problēmas, ja nu vienīgi inspektoram ir ļoti, ļoti slikts noskaņojums.
Pēdējais labojis Riks* - 01 Nov 2016, 20:37, kopā labots 1 reizi.

Tavā gadījumā neviens neko arī neteiks, jo maiņa modeļa ietvaros. Vienkārši, ja CSDD ļoti ļoti gribēs pārbaudīt, kas tas pa motoru un sapratīs, ka M54 tad domāju izsvilps. Varbūtība protams tuvu nulleiRiks* rakstīja:Nu hz, piemēram man ir ieswapots m52tub28, viņš vizuāli ir identisks ar M54, neviens neko nav teicis..Linda rakstīja:Palielam ar CSDD nevajadzētu būt problēmas, ja nu vienīgi inspektoram ir ļoti, ļoti slikts noskaņojums.

Nu muļķi tur arī nestrādā 

ja? Man vienreiz sāka piepisties ka manam 320i ir swapots motors jo 2.0 tak bija jābūt 4cyl

Tas jau ir indivuāls gadījums. Bet nu kā vienmēr, visi citi lohi, tikai ne patsseeingman rakstīja:ja? Man vienreiz sāka piepisties ka manam 320i ir swapots motors jo 2.0 tak bija jābūt 4cyl![]()

Bmw tik no 2001.gada sāka norādīt kuri motori nāca konkrētai virsbūvei, tā kā TA automātiski izēd dirsu :)

Vel nevienam nav bijušas problēmas ar šiem motoriem skatē, par to var pilnīgi nesatraukties.
Veiksmi swapā, ja vajag palīdzēt ar vadiem - PM.
Veiksmi swapā, ja vajag palīdzēt ar vadiem - PM.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

pilnīgi piekrītu Jānim P
Jo man pat bez pārbūves jau otro gadu iziet cauri!
Jo tur jau ti neatšķir m52 no m54..,
To arī uz aci ir grūti izdarīt!
ja runā par m52tu
Jo man pat bez pārbūves jau otro gadu iziet cauri!
Jo tur jau ti neatšķir m52 no m54..,
To arī uz aci ir grūti izdarīt!

snogE rakstīja:Vuhuuu paldies Afam. Pie manis ir nonācis jaunais dzinējs:)
Tad nu jau ar ritdienu liekam iekšā un taisam punktus uz i:)

Apsveicu.
Atceries šim motoram var daudz ko uzlikt arī no m50tu Kā eļļas stakanu, lai izturīgo lielo stūres sūkni, ģenerātori der no m52 ..., var arī uzlikt mehānisko pedāli. Nav nemaz ar viņiem lielu problēmu! Tikai skaties, lai vadība būtu kārtībā... Jo no tās ļoti atkarīga motora pareiz darbošanās... Kā vetelātoru var droši izmantot dīzeļa ventu uz lielās 3.skrūvju muftes.. utt
Atceries šim motoram var daudz ko uzlikt arī no m50tu Kā eļļas stakanu, lai izturīgo lielo stūres sūkni, ģenerātori der no m52 ..., var arī uzlikt mehānisko pedāli. Nav nemaz ar viņiem lielu problēmu! Tikai skaties, lai vadība būtu kārtībā... Jo no tās ļoti atkarīga motora pareiz darbošanās... Kā vetelātoru var droši izmantot dīzeļa ventu uz lielās 3.skrūvju muftes.. utt

motora krosteini m50 vai m54?