Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 32
- chevron_right
abas labi izskatās manu viedokli nedabūsi, nevaru nemaz izlemt jo patīk abas
Sarkanus!
P.S. ja sarkanus nekrāsosi, tad labāk stock variants!
P.S. ja sarkanus nekrāsosi, tad labāk stock variants!
pelēekus!
p.s. tu jau zini un cerams nenemsi launaa, ja es arī tā izdarīšu?
p.s. tu jau zini un cerams nenemsi launaa, ja es arī tā izdarīšu?
OEM krāsā :) Vai kādu no spilgtajiem toņiem, ar piedūrienu. Man kautkā zelts baigi patīk
es ar par OEM, bet varētu uztaisīt ko šādu
Bling BlingJums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pelēki Saskan kopā ar moldingiem un nāsīm.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Tā, tupeles izjauktas un gatavas sakopšanai.
Vienu brīdi uznāca baigās pārdomas par to, ka mozh vajag pamainīt diskus, jo tiešām tagad visi kā aitas tos style5 liek, bet nu pofig, mierinu sevi ar domu, ka biju viens no pirmajiem, kas tās tupeles uzstutēja uz e36. :shura_hipsters:
Tiks sapulēti plaukti, sakrāsoti vidi, sapucētas skrūves, BBS centriņi, kā arī beidzot tikšu pie normāla izmēra mizām - 205/40, līdz ar to varēs sēdināt vēl.
+++ Kkad pagājšnedēl nevarēju nociesties un izbraucu līkumu. Žēl, ka riepām tik ātri kordi izlīda.
Pagaidām vēl auto patusēsies pa garažu. Jāpārbūvē bish pagalms, lai tur varētu iebraukt, kad auto tiks sasēdināts kā nākas.
Tiks sapulēti plaukti, sakrāsoti vidi, sapucētas skrūves, BBS centriņi, kā arī beidzot tikšu pie normāla izmēra mizām - 205/40, līdz ar to varēs sēdināt vēl.
+++ Kkad pagājšnedēl nevarēju nociesties un izbraucu līkumu. Žēl, ka riepām tik ātri kordi izlīda.
Pagaidām vēl auto patusēsies pa garažu. Jāpārbūvē bish pagalms, lai tur varētu iebraukt, kad auto tiks sasēdināts kā nākas.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kpc golfs?
Celsi augšā?
Pachubinaas un peec meenesha tirgos
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nea, sēdināšu, lai nav traktors.Rolands rakstīja:Celsi augšā?
Nu hvz. Neko baigi pacelt augšā nevaru atļauties.. Drīzāk sakopšu un braukāšu ikdienā. Šim nav žēl uzlikt LPG, nav žēl atstāt pie skolas maskačkā utt.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nevajadzeja pārdod e36 Man piemēram žēl skatīties gandrīz katru dienu uz tavu pārdoto bembi
Nepatika man tas e36.. Savukārt ar golfu braucot smaids no sejas nepazūd.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Laikam veci paliekam
Nu jā,garāmgājējiemch. rakstīja:Nepatika man tas e36.. Savukārt ar golfu braucot smaids no sejas nepazūd.
smaids garām gājējiem rodas pastoties uz tava bmw sparniem bet golfam nav ne vainas!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …