sierrarot 328i e36 by ieska
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Nu katraa zinjaa lielaaks kaa stock kupeja.padomaa cik kabrim ir svars no vinja griidas,sliekshnjiem
ar kompatu pa brugji
Motors dzīvs un tiešām iet labi. Trešāja mēt slīp bez problēmām.70cc rakstīja:Tie kas saka ka šis motors esot baigi dzīvais, pilnīgi zb klausīties, katrā topikā un sludinājumā tas ir ierakstīts, gribētu redzēt šo žurku uz līnijas pret Erharda ( EJansons) veco 2.8, 100% beigās būtu secinājums ka nekas tur neiet
70cc rakstīja:Tie kas saka ka šis motors esot baigi dzīvais, pilnīgi zb klausīties, katrā topikā un sludinājumā tas ir ierakstīts, gribētu redzēt šo žurku uz līnijas pret Erharda ( EJansons) veco 2.8, 100% beigās būtu secinājums ka nekas tur neiet
Tu esi braucis ar man žurku?
Neaizmirstam, ka reduktors arī daudz ko dod...
oo jaa, no 3.15 tgd uz kādu laiku esmu pārgājis uz to 3.38 vai kā ,un jau ir jūtams cirtiens labāks 2x labāksbyrbyr rakstīja:Neaizmirstam, ka reduktors arī daudz ko dod...
ElvijsR rakstīja:oo jaa, no 3.15 tgd uz kādu laiku esmu pārgājis uz to 3.38 vai kā ,un jau ir jūtams cirtiens labāks 2x labāksbyrbyr rakstīja:Neaizmirstam, ka reduktors arī daudz ko dod...
Nu man ir 2.93 :)
Nu tad gribu redzēt kā šitas aparāts ar 3šo robu iet slīpiieska rakstīja:ElvijsR rakstīja:oo jaa, no 3.15 tgd uz kādu laiku esmu pārgājis uz to 3.38 vai kā ,un jau ir jūtams cirtiens labāks 2x labāksbyrbyr rakstīja:Neaizmirstam, ka reduktors arī daudz ko dod...
Nu man ir 2.93 :)
ok nesalīdziniet lūdzu m57 ar m57n kā nekā stipri atšķirīgi motori un čipojas arī līdz ar to savādāk
204hp m57n mierīgi no stocka var dabūt 280-290hp tākā tur ne 328i ne 330i ne tuvu nepapurkšķēs Arī parbaudīts
204hp m57n mierīgi no stocka var dabūt 280-290hp tākā tur ne 328i ne 330i ne tuvu nepapurkšķēs Arī parbaudīts
Nu man ir 2.93 :)[/quote]
Nu tad gribu redzēt kā šitas aparāts ar 3šo robu iet slīpi [/quote]
Pats sēdēju mašīnā, kad čalītis no Drifra (Bērziņš) ar manu žurku baložos ar 3 robu gāja čūskiņā Protams, ka pa slapju, ne sausu asfaltu....
Nu tad gribu redzēt kā šitas aparāts ar 3šo robu iet slīpi [/quote]
Pats sēdēju mašīnā, kad čalītis no Drifra (Bērziņš) ar manu žurku baložos ar 3 robu gāja čūskiņā Protams, ka pa slapju, ne sausu asfaltu....
Nu tad gribu redzēt kā šitas aparāts ar 3šo robu iet slīpi [/quote]ieska rakstīja:Nu man ir 2.93 :)
Pats sēdēju mašīnā, kad čalītis no Drifra (Bērziņš) ar manu žurku baložos ar 3 robu gāja čūskiņā Protams, ka pa slapju, ne sausu asfaltu.... [/quote]
nu pa slapju .. pff es jau domāju ,ka pa sauso
Es varu iedot 325 kurs pa sausu aizies sliipi ar tresho un bez dirshanas
ar kompatu pa brugji
Nu ne jau ar 2.9* reduktorucipruss18 rakstīja:Es varu iedot 325 kurs pa sausu aizies sliipi ar tresho un bez dirshanas
Nu pa sausu nav meiģināts, tāka nezinu kā ir pa sausu!ElvijsR rakstīja:Nu ne jau ar 2.9* reduktorucipruss18 rakstīja:Es varu iedot 325 kurs pa sausu aizies sliipi ar tresho un bez dirshanas
Paturi aliņuieska rakstīja:Nu pa sausu nav meiģināts, tāka nezinu kā ir pa sausu!ElvijsR rakstīja:Nu ne jau ar 2.9* reduktorucipruss18 rakstīja:Es varu iedot 325 kurs pa sausu aizies sliipi ar tresho un bez dirshanas
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
pa sausu un 2.93 vienīgi kas var slidēt ir sajūgsieska rakstīja:Nu pa sausu nav meiģināts, tāka nezinu kā ir pa sausu!ElvijsR rakstīja:Nu ne jau ar 2.9* reduktorucipruss18 rakstīja:Es varu iedot 325 kurs pa sausu aizies sliipi ar tresho un bez dirshanas
Esmu redzējis kā čalis apli ar 1.6 pa sausu ar 2. slīpē, 3.38 LSD. Tas tāds idiotisks veids kā pateikt mašīna iet vai neiet. Spolē ar 3 pa sausu vai slīpē ar 3 pa sausu.
[/quote] Paturi aliņu [/quote]
Es nemaz nesaku, ka motors iet, jo ar 3 var iemest plaknē.funkyasshit rakstīja:Esmu redzējis kā čalis apli ar 1.6 pa sausu ar 2. slīpē, 3.38 LSD. Tas tāds idiotisks veids kā pateikt mašīna iet vai neiet. Spolē ar 3 pa sausu vai slīpē ar 3 pa sausu.
Pēdējais labojis ieska - 15 Mar 2016, 22:28, kopā labots 1 reizi.
Uzkūpini.!!
Man neiet...
Nu vismaz sajūgu..
.
Man neiet...
Nu vismaz sajūgu..
.
nezinu kapēc piedalos šajā diskusijā ,bet jaunības gados esmu laidis ar 3.15 pa ķekavas apli ar stock 2.8 pa saulainu un sausu laiku ,protams ,ar vecām ziemenēm ,bet nu 2.93 un 3gear ir diezgan apšaubāms rezultāts .
Patīk man šis forums ,džeks iepostē ,ka vakarā aiz neko darīt izdomā izpūst zirnekļus no bunduļiem ,te pēkšņi ,sākas dragreisa čempionāta cienīgi mērijumi ,līdz beidzot pievienojās cipruss ,kurš solās visus atstāt ar melniem dūmiem aiz muguras ....nezinu kā jums ,bet man patīk ,priekā
Patīk man šis forums ,džeks iepostē ,ka vakarā aiz neko darīt izdomā izpūst zirnekļus no bunduļiem ,te pēkšņi ,sākas dragreisa čempionāta cienīgi mērijumi ,līdz beidzot pievienojās cipruss ,kurš solās visus atstāt ar melniem dūmiem aiz muguras ....nezinu kā jums ,bet man patīk ,priekā
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
u mad?ElvijsR rakstīja:Nu ne jau ar 2.9* reduktorucipruss18 rakstīja:Es varu iedot 325 kurs pa sausu aizies sliipi ar tresho un bez dirshanas
Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …