Chillhouse Coupe
Kad ber virsū, pakaļējie rati nestrīķē arkas?
Pagaidām nestrīķē, bet pie vēl lielāka sēdinājuma gan būs trakiRiks* rakstīja:Kad ber virsū, pakaļējie rati nestrīķē arkas?
man ar 0058 8.5j 205/40 aizmugurē uz riepas nevienu uzrakstu vairs izlasīt nevar.
zeltinsh rakstīja:man ar 0058 8.5j 205/40 aizmugurē uz riepas nevienu uzrakstu vairs izlasīt nevar.
Tu sagāzumu neesi mēģinājis taisīt?
Cik zinu tur ir OEM maxchillhouse rakstīja:zeltinsh rakstīja:man ar 0058 8.5j 205/40 aizmugurē uz riepas nevienu uzrakstu vairs izlasīt nevar.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tieši tā.maartyd rakstīja:Cik zinu tur ir OEM maxchillhouse rakstīja:zeltinsh rakstīja:man ar 0058 8.5j 205/40 aizmugurē uz riepas nevienu uzrakstu vairs izlasīt nevar.
Bet tur var atsperēm gredzenu vēl paskrūvēt uz augšu.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
man vienīgajam liekas, ka ar st68 un neiazdirstiem lukturiem bija labāk?
Ar st68 mašīna izskatījās labi tikai no sāniem un ar diviem džekiem aizmugurē. Uz šiem diskiem grūti sabildēt, lai ir acīm tīkami, dzīvē izskatās 3x labāk. Man "aizdirstie lukturi" patīk labāk kā rižiki aizmugurē un baltie/melnie pavaroti priekšā!Lawwr rakstīja:man vienīgajam liekas, ka ar st68 un neiazdirstiem lukturiem bija labāk?
Bija daudz labak, par diskiem vel neko nesaku, bet nu kur prats sadirst lukturus.Lawwr rakstīja:man vienīgajam liekas, ka ar st68 un neiazdirstiem lukturiem bija labāk?
tā ir tip plēve? nuu, labākam kopskatam derētu smoked pavarotus/miglas.
Ak vai, iepļūtījiDSSD rakstīja:Bija daudz labak, par diskiem vel neko nesaku, bet nu kur prats sadirst lukturus.Lawwr rakstīja:man vienīgajam liekas, ka ar st68 un neiazdirstiem lukturiem bija labāk?
+100Lawwr rakstīja:man vienīgajam liekas, ka ar st68 un neiazdirstiem lukturiem bija labāk?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Redzēju tevi uz Valdemârenes āp 12.00 tā viss smuki. Bet vai nu jâsêdina, vai cita gumija diskiem
Jāsēdina, citu gumiju negribu PaldiesElvijsR rakstīja:Redzēju tevi uz Valdemârenes āp 12.00 tā viss smuki. Bet vai nu jâsêdina, vai cita gumija diskiem