E36-snaigers
Domāju palikt pie stokfunkyasshit rakstīja:Ļoti naiss. Kādas tālākās idejas? Uz šīs krāsas prasās ko agresīvu vai paliks stock? LTW spoileris, GTR lūpa? GTR lūpa gan ir marazms, jo klīrenss pat dažām labām trasēm par mazu.
tu viņu martinsonam angara būvē vai kā?
Jup
nice . ta tik turpini, pavasari gribešu redzēt ielās.snaigers rakstīja:Jup
vai ari pa ziemu jau draga?
Nāksies braukt jo tā man ir domāta ka ikdienas mašīna nevis svētdienas auto taka lēnu garu ziema jānovel bez liekam problemam
tad jau limbažos saskriesimiessnaigers rakstīja:Nāksies braukt jo tā man ir domāta ka ikdienas mašīna nevis svētdienas auto taka lēnu garu ziema jānovel bez liekam problemam
Ganjau
Nice, ļoti pieklājīgi izskatās, varu derēt ka pašam liels prieks ka viss kopā un iznākums loti baudāms.
Un cerams varēs redzēt uz e36 sezonas atklāšanu.
Tas jau vēl nav līdz galam pabeigts vēl sliekšņu uzlikas jānokrāso un jāuzliek un vēl šādas tādas nianses ko vēl gribas tam autinamDN-848 rakstīja:Nice, ļoti pieklājīgi izskatās, varu derēt ka pašam liels prieks ka viss kopā un iznākums loti baudāms.
Nu ko esmu ticis uz ielas Ju kādu nedēļu būšu pavizinajies skate diemžēl tikai uz mēnesi bija nedaudz par skaļu un viena iekšējais stūres šarnirs bojātās tā pārējais vis OK
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sen neko neesmu publicējis nekas jauns paveikts diemžēl nav pagaidām tik vizinos plāna vēl ir visādas lietas bet tgd nav laika diemžēl.
Šodien Bik sakopu savādāk bija dikti netīra
Šodien Bik sakopu savādāk bija dikti netīra
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Super, prieks par Tavu apņēmību! Noteikti sekošu Tavam projektam!
prasās gar sāniem m moldingus
Krāsa,un vispār
Miglinieki nebūs būs vāciņi patīk ka izskatās un ja M moldingus arī vaidzetu piekritu tam