E36 Cabrio - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10
- chevron_right
Ir tā ka man aķis ir aizmugurē, un priekšā ir tikai punkti kuros var "piepīpēt", liekot pie tiem, effekts tāds pats kā ja aizmugurē.
Iedarbināt sanāca tikai tad kad aizmugurē bija aķis, un priekšā piepīpējot, pa vienam nekā.
Vakar sanāca apakšu drusku noberzt, bet pēc tam vēl pāris reizes darbināts un bija ok, neēsmu skatījis, bet uz īso ejoša zonde nevarētu kko tādu radīt ?, jo citi vadi nenāk prātā, zemējuma vads uz motoru turas stingri.
- ikey07
Man līdzīgi simptomi bija kad motora masas vads čakarējās. Uzliku papildus masas vadu un problēma pazuda.
Tas pats bija :)
Tomēr bija aķis pie vainas, laikam pat Vācieši nevar uztaisīt kko kas darbojas mūžīgi.
Nez cik bmw prasītu par jaunu tādu.
Nez cik bmw prasītu par jaunu tādu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Why??
Nav obligāti jāpērk jauns oem aķis, Tavam auto nav garantija, kas pierasa OEM daļas
Ieliec normālu/labu aftermarket aķīti un viss būs oke..
Var jau ielikt normālu OEM, no kāda angļa. Uzzvani, uzjautā Edzim, moš viņam ir
Nopirku Bosch S5 007 , pēc izmēriem viss tuvāk oridžinālajam, viss smuki atkal strādā.
Bet pirmo reizi redzu ka aķis var nobeigties aktīvi lietotai mašīnai, parasti tukšie un izsalušie tā uzvedās.
Bet pirmo reizi redzu ka aķis var nobeigties aktīvi lietotai mašīnai, parasti tukšie un izsalušie tā uzvedās.
- ikey07
Te ar kkas jauns uz pavasari.
Nopirku ķīnas lūpu caur bimmershop, fitmens ir vnk briesmīgs un plastmas tāds ka uz pirmās ietves malas sašķīdīs
Lai arī ir daudz lētāks, neiesaku viņu ņemt.
Nopirku ķīnas lūpu caur bimmershop, fitmens ir vnk briesmīgs un plastmas tāds ka uz pirmās ietves malas sašķīdīs
Lai arī ir daudz lētāks, neiesaku viņu ņemt.
- ikey07
Grūti atrast normālā stāvoklī lietotu, un ja kāds tirgo tad parasti jau aizgājušas kopā ar bamperu.
- ikey07
Man arī bija OEM aķis (vēl gadus 3 ar viņu paspēju nobraukt kopš atdzīšanas no Vācijas), pēc tam kādā ziemā sapratu, ka nu netur vairs viņš, nācās arī nomainīt (iespējams pa vasarām vēl tikpat noietu).
d[-_-]b
Es viss drīzāk viņu vnk apdauzīju tapēc nobeidzās, jo tajā reizē kad braucu iebraucu vienā bedrē ka likās visa piekare nokriitīs.
Un nesen uzzināju ka aķis var nobeigties arī no kratīšanās/triecieniem, un aķis bija izgājis no savas vietas.
- ikey07
labak samaksat nedaudz vairak ka 2x par kinas lupu un bus oem, leastīga, derēs kā vajaga u.t.t
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Savu kad nopirku ar OEM aķis bij 2 gadus novilka. Bet ar tām lūpām ķīnas uz OEM bamperiem ir laimes spēle
Beigās, pēc kārtīgiem akrobātikas paņēmieniem, nemaz tik slikti nesanāca, speciāli pat Depo paņēmu jaunas vienādas skrūves lai smukāk izskatās arī no apakšas
Un daži randoma salona snapi, mašīna kopš rudens nav tīrīta
Un daži randoma salona snapi, mašīna kopš rudens nav tīrīta
- ikey07
Man patīk kā izskatās salons! Arī stāv kaudze ar instelejamam lietām priekš e90, tai skaitā ledi salonam, īsti vel nezinu vai patiks, bet ekoloģijas vārda...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10